Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida Tak ted si me trochu uklidnila,,prislo mi to hrozne dlouho, ale pak kdyz se nad tim zamyslim, tak pred tim jsem mela OPU 14dc a nemela jsem hromadu vajicek uzralych, takze je ani neoplodnili, tak je to asi dyl kvuli tomu…
Ahoj holky,
já vás vůbec nestihám dočítat. Ale všimla jsem si, že se sem přidaly další, takže vás holky vítam.
Jinak všem co jdou na nějakou kontrolu přeji hodně štěstíčka ![]()
Maraido, vím, že jsem se už ptala, ale ještě jednou - ty máš malou Viktorku, nebo ještě další děti? Podle podpisu ještě další 2?
@maraida píše:
@zlobikbobik
1.IVF-10 folikulů,7 vajíček,6 se oplodnilo,2 mi zavedli,2 zmrazili,2 se nevyvíjely, úspěšné-narodila se mi Viktorka
2.IVF-4 folikuly,2 vajíčka,2 se oplodnily,2 mi zavedli, na výsledek čekám
@sarinka83 jj,mám ještě další 2,už dospělé děti z 1.manželství.
@maraida píše:
@sarinka83 jj,mám ještě další 2,už dospělé děti z 1.manželství.
@Vendula83 píše:
@veverkaa hmm tak ja tomu nerozumim, ja jsem 30.12 dostala injekci na pozastaveni funkce vajecniku, pak jsem dostala normalne MS a dneska jsem 14dc, na kontrolu ma jit ve stredu to budu 16dc a OPU asi 28.1 tak to by bylo 21dc tak to nechapu!!!![]()
![]()
jo píšeš to dobře, já jen to nepočítala od cyklu, ale od prvního píchnutí, mám to tedy uplně stejně
@sarinka83 píše:
Jééé to je fajn!
A s těma prvníma dvěma jsi neměla problém?
ne ne, u nás není problém u mě, ale u manžela. Má špatný spermiogram.
Holky já už chci pátek, to asi nevydržim, jsem jak březí vlk a chci už vědět, zda jsou nějaká kloudná vajíčka ve folících ![]()
@Blondýna007 ¨neboj, to uteče
Ty se budeš těšit na vajíčka a já už budu znát ortel…
@maraida píše:
@Blondýna007 ¨neboj, to utečeTy se budeš těšit na vajíčka a já už budu znát ortel…
Bude tam fazolka, uvidíš ![]()
Holky po tom opu se probudim a budu v poho?? Nebo budu nějaká zmatlaná a bolavá??
@Blondýna007 já jsem byla vždy v pohodě. Akorát 1-2 dny mě bolelo břicho
@maraida píše:Říkali, že jdu ráno 1., ale že mi tam pak budou dávat i další holky na pokoj, to se i spolu bavíte, nebo jen chrupkáte?? Co si berete na sebe na to OPU nebo ET, asi něco pohodlného, co? Já i zvažovala, zda si nemam vzít takové měkounké pyžamko a Uggy a péřovku.. mam to autem 4 minuty… a tlačit se do jeansů…
@Blondýna007 já jsem byla vždy v pohodě. Akorát 1-2 dny mě bolelo břicho
@Blondýna007 spíš noční košili, jestli teda nechceš jít na sál s holým zadkem
jinak jsem měla oblečení normální-džíny, svetr.
Když se tam sejdou dobrý holky tak celou dobu krafeme, ale někdy bohužel…