IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4774
22.1.13 07:54
@maraida píše:
@sarinka83 jj,mám ještě další 2,už dospělé děti z 1.manželství.

Ahoj, tak to jsme na tom podobně, já mám taky už 2 velké slečny. Ted se snažíme s novým partnerem. Naše spermio nic moc, proto ICSI a PICSI. Můžu se tě zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
22.1.13 08:00

Holky přítel dostal horečky, vadí to nějak? Může to hodně ovlivnit spermijky na opu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
22.1.13 08:36
@maraida píše:
@Tinakaterina cože :-O 8o to bych snad toho doktora normálně zažalovala a další pokus bych chtěla zdarma.
U KETu se nestimuluje, čeká se jen jak vyroste sliznice. Pokud ale třeba sama neovuluješ, tak ti na růst sliznice dají třeba Extrimax. Rozmrazí ti embrya a ty ti zavedou.
Revizi jsem nikdy neměla, tak nevím jak dlouho čekat :nevim:

:( Je to strašné, protože miminko ve vejcovodu bylo extra veliké, mělo už asi 14 cm, taky si myslím, že je to zanedbání na všech frontách a stálo to život málem i mě. Zjišťuju, jakým způsobem na něj podat stížnost, jestli přes pojišťovnu nebo lékařskou komoru… opravdu nás pokus IVF stál nejen 30 000, ještě jsem byla u něj na prvotrimestrálním screeningu (ani z toho nic nepoznal!) za 1 200 a samozřejmě bolesti a operaci a všechno, čím jsem musela projít, nehledě nato, že naše dvě miminka už nikdo nezachrání… mohl zachránit aspoň to jedno…
KET mi asi nikdo tak brzo neudělá, to je pravda, budu muset čekat… My to se snažením máme těžké, manželovy spermie nejsou schopny normálního oplodnění, měli jsme proto IVF s ISCI.
Jinak jsem manželovi zakázala kafe a ostrý jídla a nemáte někdo tip, jaký vitamíny na lepší spermio? Četla jsem, že hlavně Éčko… Doktor říkal, že nám něco doporučí, ale jdu tam zase až za týden… A samozřejmě už k jinému!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 09:10

@zlobikbobik A kolik je dcerám?
Mě je 39.A tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 09:13

@sarinka83 když nebudeš těhotná tak na testu nebudou 2 //.Jinak MS dostat nemusíš a přesto těhotná nebudeš. Utrogesran jí drží a dostaneš jí až léky vysadíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
22.1.13 09:20

@maraida Dc erám je 17 a 15 a mě bude za 3 týdny 37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
22.1.13 09:36

Ahojky, manža taky neměl nicmoc spermiogram a dle rady odborníků jsme nasadili:
Ečko, Selen Zinek a spermio se dost zlepšlio, ale musí to jíst poctivě a denně a ty vitamíny ať jsou zastoupeny větší množství v mg…

Jinak ten tvůj příběh je moc smutný :,( :,(… určitě se ohraď a změn doktora.. :hug:
@Tinakaterina píše: :( Je to strašné, protože miminko ve vejcovodu bylo extra veliké, mělo už asi 14 cm, taky si myslím, že je to zanedbání na všech frontách a stálo to život málem i mě. Zjišťuju, jakým způsobem na něj podat stížnost, jestli přes pojišťovnu nebo lékařskou komoru… opravdu nás pokus IVF stál nejen 30 000, ještě jsem byla u něj na prvotrimestrálním screeningu (ani z toho nic nepoznal!) za 1 200 a samozřejmě bolesti a operaci a všechno, čím jsem musela projít, nehledě nato, že naše dvě miminka už nikdo nezachrání… mohl zachránit aspoň to jedno…
KET mi asi nikdo tak brzo neudělá, to je pravda, budu muset čekat… My to se snažením máme těžké, manželovy spermie nejsou schopny normálního oplodnění, měli jsme proto IVF s ISCI.
Jinak jsem manželovi zakázala kafe a ostrý jídla a nemáte někdo tip, jaký vitamíny na lepší spermio? Četla jsem, že hlavně Éčko… Doktor říkal, že nám něco doporučí, ale jdu tam zase až za týden… A samozřejmě už k jinému!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 10:40

:mavam: Tak jsem volala do laboratoře a mám smíšený pocity :think: Prej měla dárkyně dost vajíček a proto ne všechny byly kvalitní :oops: Jinak máme 6 embrií co se vyvýjej a prej vypadaj zatím pěkně a 2 máme už dokonce zmražený 8o To je pro mě novinka, že se daj embria zmrazit už po jednom dni 8o :nevim: Ale laborantka říkala, že je lepší mít 2 zamražený v hodně časným stadiu, než čekat a nechat je třeba rozpadnout :nevim: Slyším to teda prvně. ET je zatím na sobotu. Zítra volat nemám, až ve čt, do tý doby to nevydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 10:43

@mahdalka já Ti přeji aby to dopadlo :palec: Jinak o tom zmražení taky slyším prvně. Připadne mi to nelogické, já bych nejdříve chtěla ať to nechají vyvinout. Vždyť se přece říká, že nekvalitní embrya odejdou sama cca 4 den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.1.13 11:04

@mahdalka ahoj, to se ti nedivím, že jsi z toho trošku rozladěná. To já bych asi také byla. Je pravda, že musí odborníkům věřit, co jiného zbývá, že… Ale zase na druhou stranu ho napadají otázky, jestli z člověka nechtějí vytáhnout co nejvíce peněz…Nevím, jestli zmražení po jednom dni je k něčemu. Ale zase na druhou stranu, jsou věci mezi nebem a zemí a štěstí je obrovská věc! Takže rozhodně neházej flintu do žita. A držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 11:08

Holky díky. Ona právě říkala, že v děloze jim je nejlíp a že by se vidělo jestli by se ty po jednom dni co zmrazili chytli.Ale snad bude na zmražení ještě něco z těch šesti, aspoň třeba dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.1.13 11:10

@mahdalka To jsou nervy, viď? Nejdřív se člověk modlí, aby byla rychle dárkyně, pak se modlí, aby hormony a vše kolem snášela dobře a nic se nestalo, pak aby bylo dost vajíček, aby se vyvíjely a pak aby jich bylo hodně… Jsou to nervy. Ale já věřím, že to za to stojí a určitě se mahdalko dočkáš a mimísek k tobě přijde :kytka: Drž se a neboj uteče to, kdyby ti bylo smutno, přijď sem :) Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 11:15

@Nikaveru Děkuju :hug: Nervy to teda jsou, ale říkala mi laborantka ať jsem v klidu a nemyslím na to, že pro uchycení embria je hodně důležitá psychika a dobrý rozpoložení, ale že chápe že se to hezky říká a hůř praktikuje. Jinak ale těch 6 embriek se prej vyvýjí hezky. Říkala něco o zavedení dvou, tak uvidim, ještě si to nechám projít hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.1.13 11:16

@mahdalka jo až přijdeš na to, být v klidu, tak mi ten recept předej :lol: ono se to hezky říká… ale hůř praktikuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 11:35
@Nikaveru píše:
@mahdalka jo až přijdeš na to, být v klidu, tak mi ten recept předej :lol: ono se to hezky říká… ale hůř praktikuje. :)

No přesně tak. A prej nemám číst věci na internetu a stresovat se jima, ale mám si radši přečíst pěknou knížku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí