IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
21.1.13 14:34

@Blondýna007 - tedy to je docela divny, ze te nechavaji do patku. Na OPU jsem mela taky kosili, me to u Apolinare dali do tech pokynu. Me tedy bricho rosku pobolivalo, ale nic vyznamneho. A na pokoji jsem se vzbudila a uz jsem neusnula a s zenskyma jsme kecaly.
@Blondýna007, @maraida - budu s vami vyhlizet patek, jdu na ten UTZ, tak doufam, ze bude vse ok a uz nejak naplanujeme ten KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.1.13 14:37

Holky muzu vam teda rict ze tentokrat na me ty hormony pusobi strasne, jsem uplne nesnesitelna,, a s pritelem se denne chytnem kvuli me… :pocitac: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 14:38

@kačka25 tak jak tak koukám, tak pátek bude též významný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
21.1.13 14:46

Blondýna007 já na opu i et si beru něco pohodlného na oblečení, jinak si beru svoji košili na ET, na OPU mi dali andělíčka, po norkoze jsem se cítili v pohodě, jenom mě hodně 2dny bolelo břicho, nebo dočkáš se, a co potom čekání po ET to je nekonečný :mrgreen:, taky jsem se dneska rozloučila s jeansy-zítra už je přes pupek tutově nezapnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
21.1.13 14:47
@Vendula83 píše:
Holky muzu vam teda rict ze tentokrat na me ty hormony pusobi strasne, jsem uplne nesnesitelna,, a s pritelem se denne chytnem kvuli me… :pocitac: :zed: :nevim:

to mi povídej, manžel už ze mě taky roste :mrgreen:,ale trpělivě chápe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.1.13 14:52

@veverkaa - to je pravda, cekani po ET bylo pro me hodne narocny :cert: rikam si, ze podruhy, tedy po KET, ze budu klidnejsi, ale je mi jasny, ze ani nahodou!
@maraida - jo, jo patek vyznamny den :mrgreen: jeste jsem se chtela zeptat kolikaty den cyklu jsi byla na KET a podle ceho to planuji, nejak se v tom ztracim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.1.13 14:53

@veverkaa jo to me taky aspon to rika, ale rikam si aby ho to se mnou za chvili neprestalo bavit, jsem fakt hrozna, vzdycky si rikam bud klidna a pak to ze me najednou vyjde a hadka je tady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 14:56

@kačka25 na KETu jsem byla 15DC. Sledovali mi jen jestli roste sliznice a folikul.Ale měla jsem ho v nativním cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.1.13 15:44

Holky moc Vám děkuji za gratulace a přeji Vám aby jste co nejdříve objevily tu druhou kouzelnou čárku na testu, která se v bříšku promění v tečku zvaný zázrak a změní Vám život. :hug: Tak že z celého srdce přeji moc moc moc štěstíčka a zdravíčka, protože každá z Vás si to moc zaslouží :kytka: :kytka: za Vaší statečnost a odhodlanost to nevzdávat, tak že smekám a potlesk pro Vás :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.1.13 15:57
@Inna11 píše:
Holky moc Vám děkuji za gratulace a přeji Vám aby jste co nejdříve objevily tu druhou kouzelnou čárku na testu, která se v bříšku promění v tečku zvaný zázrak a změní Vám život. :hug: Tak že z celého srdce přeji moc moc moc štěstíčka a zdravíčka, protože každá z Vás si to moc zaslouží :kytka: :kytka: za Vaší statečnost a odhodlanost to nevzdávat, tak že smekám a potlesk pro Vás :potlesk:

:hug: děkujeme. Napsala jsi to moc krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 15:58

@mahdalka kde jsi???Že vám se v komůrce nějak zalíbilo??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.1.13 16:13

Holky, všem přeji, aby vám to dopadlo a dočkaly jste se miminka. :hug:

Já zatím nic, nedočkavě vyhlížím konec ledna, kdy si mám zavolat kvůli dárkyni. Myslím si, že kdyby už nějakou měli, tak mě už zkontaktovali. No nezbývá mi, než doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.1.13 18:24

@maraida :mavam: Dnes jsem měla náročný den, páč jsme ještě kupovali barák a je s tím dost běhání a taky jsem musela na poštu a na finančák s daněma. Vyrazila jsem v 7 ráno a teď jsem přišla domu. Jinak odběr v komůrce jsme zvládli, bylo tam na odběr víc chlapů a přišli sami bez ženský. Jen sestřičce jsem to musela dát já, chlap utek a sestřička si ho pak ještě zavolala na krev.ET budu mít buď v pá nebo až v so. Zítra si mám zavolat jak se vyvýjej embria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.1.13 18:25

@Inna11 Velká gratulace k dvěma čárkám :kytka: Snad se taky dočkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
21.1.13 18:29

@Inna11 I já moc gratuluji a jestli jsem to pochopila, ty děláš náhradní matku? Omlouvám se, holky jsou strašné drbny, tak jsem vše nedočetla zpět, tak se ptám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí