Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Inna11 píše:
@Blondýna007 No to jo nic jinýho než těhu v tý druhý čárce nevidím
to je super
první těhule
, a bude se pokračovat, jasný holky ![]()
Blondýna007 s tím břichem jsem na tom podobně, však si už musíme zvykat ![]()
Já jdu na KO ještě zíra a prý to bude už poslední, a ve čt OPU
,už se těším, akorád je mi pořát na omdlení takže zítra ještě výlet na hematolku na krev, mám z toho clexanu co si píchám pěkný migrény a omdlívačky, tak se to bude řešit, dr. to prej ještě neviděl, no zase jsem za exota ![]()
@veverkaa píše:
to je superprvní těhule
, a bude se pokračovat, jasný holky
Jakože, by nás Inna1 nakazila? No to by se mi líbilo!
Jasně, přebíráme štafetu ![]()
Inno, Krása, držím pěsti, jen tak dál! ![]()
Já se vrátila z kontroly. Dneska ráno poslední Synarel a večer v 8 jdu píchnout Pregnyl. Ve středu ráno OPU, jinak se doktor celkem rozplýval na sliznicí a nad tím jak folíky narostly, ale počet mi neřek - jen říkal, že jich nějak převelice není, viděla bych to tak na cca 10-12 tak to odhadoval i před pár dny…
@Inna11 píše:
Ahoj holky, nechci plašit, ale po 5dne po ET se mi na testu objevila slaboulinká druhá čárkaA pregnyl to neni ani nic jinýho, protože to jsem jako NM neměla.
Akorát Estrimax a Utrogestan, který beru do teď Ale ten nemá vliv na výsledek těhotenského testu
![]()
@sarinka83 z oho poctu si nic nerob.mne na poslednej kontrolo pred OPU vravela dr, ze ich tam je asi 10 a po OPU mi prisla povedat, ze zobrali 23.
Zdravím z práce, jsme po kontrole, doktorka je s výsledkem stimulky velice spokojená, mam jeden folíček 18 mm a spousty 14 mm myslím, že min 15-20. OPU plánuje až na pátek, což se mi zdá skoro pozdě, ale tvrdí, že to je ideální a nenechá si do toho moc kecat
Dnes a zítra píchám fůrt 225 j. Gonal.
@Blondýna007 píše:
Zdravím z práce, jsme po kontrole, doktorka je s výsledkem stimulky velice spokojená, mam jeden folíček 18 mm a spousty 14 mm myslím, že min 15-20. OPU plánuje až na pátek, což se mi zdá skoro pozdě, ale tvrdí, že to je ideální a nenechá si do toho moc kecatDnes a zítra píchám fůrt 225 j. Gonal.
Skvělé zprávy
Neboj týden uteče a OPU bude tady…
Ahoj holky, se stimulací jsem začala 3.1. dlouhý protokol, první kontrola jak reaguju je ve čtvrtek. Jak to máte s neschopenkou? Budete si ji některá brát, nebo normálně frčíte v práci? Já právě nevím co by bylo lepší abych si pak něco nevyčítala, ale zároven se mi nechce být doma, to bych se asi zbláznila beztak bych se jen pozorovala a strašně by se mi to vleklo.
@zlobikbobik píše:
Ahoj holky, se stimulací jsem začala 3.1. dlouhý protokol, první kontrola jak reaguju je ve čtvrtek. Jak to máte s neschopenkou? Budete si ji některá brát, nebo normálně frčíte v práci? Já právě nevím co by bylo lepší abych si pak něco nevyčítala, ale zároven se mi nechce být doma, to bych se asi zbláznila beztak bych se jen pozorovala a strašně by se mi to vleklo.
Ahojky, já mám mít OPU v pátek a dnes už mi neschopenku navrhovala, u mě to ale nemá význam, děláme s manželem spolu a můžeme si celkem vyjít vstříc. Ale pravdou je, že bych ted mohla spát 16 hodin za den a stejně večer usnu jak mimino ![]()
@Blondýna007 tak s tím spaním to znám, jen já se v noci pořád budím a pak bych to potřebovala dospávat během dne ![]()
@zlobikbobik já si brala v práci volno akorát týden po ET, jinak jsem dál chodila do práce.