IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
21.1.13 09:59
@Inna11 píše:
@Blondýna007 No to jo nic jinýho než těhu v tý druhý čárce nevidím :potlesk:

to je super :pankac: první těhule :hug:, a bude se pokračovat, jasný holky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
21.1.13 10:02

Blondýna007 s tím břichem jsem na tom podobně, však si už musíme zvykat :pankac:

Já jdu na KO ještě zíra a prý to bude už poslední, a ve čt OPU :andel:,už se těším, akorád je mi pořát na omdlení takže zítra ještě výlet na hematolku na krev, mám z toho clexanu co si píchám pěkný migrény a omdlívačky, tak se to bude řešit, dr. to prej ještě neviděl, no zase jsem za exota :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.1.13 10:03
@veverkaa píše:
to je super :pankac: první těhule :hug:, a bude se pokračovat, jasný holky :pankac:

Jakože, by nás Inna1 nakazila? No to by se mi líbilo! :pankac: Jasně, přebíráme štafetu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
21.1.13 10:24

Inno, Krása, držím pěsti, jen tak dál! :kytka:

Já se vrátila z kontroly. Dneska ráno poslední Synarel a večer v 8 jdu píchnout Pregnyl. Ve středu ráno OPU, jinak se doktor celkem rozplýval na sliznicí a nad tím jak folíky narostly, ale počet mi neřek - jen říkal, že jich nějak převelice není, viděla bych to tak na cca 10-12 tak to odhadoval i před pár dny…

@Inna11 píše:
Ahoj holky, nechci plašit, ale po 5dne po ET se mi na testu objevila slaboulinká druhá čárka :potlesk: A pregnyl to neni ani nic jinýho, protože to jsem jako NM neměla. :palec: Akorát Estrimax a Utrogestan, který beru do teď Ale ten nemá vliv na výsledek těhotenského testu :srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 10:28

@sarinka83 tak super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.1.13 10:28

To je super! Budu Ti moc moc držet palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
21.1.13 10:32

@sarinka83 z oho poctu si nic nerob.mne na poslednej kontrolo pred OPU vravela dr, ze ich tam je asi 10 a po OPU mi prisla povedat, ze zobrali 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
21.1.13 10:33

@Inna11 ticha gratulace a davaj na seba pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
21.1.13 10:35

Zdravím z práce, jsme po kontrole, doktorka je s výsledkem stimulky velice spokojená, mam jeden folíček 18 mm a spousty 14 mm myslím, že min 15-20. OPU plánuje až na pátek, což se mi zdá skoro pozdě, ale tvrdí, že to je ideální a nenechá si do toho moc kecat :D Dnes a zítra píchám fůrt 225 j. Gonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.1.13 10:39
@Blondýna007 píše:
Zdravím z práce, jsme po kontrole, doktorka je s výsledkem stimulky velice spokojená, mam jeden folíček 18 mm a spousty 14 mm myslím, že min 15-20. OPU plánuje až na pátek, což se mi zdá skoro pozdě, ale tvrdí, že to je ideální a nenechá si do toho moc kecat :D Dnes a zítra píchám fůrt 225 j. Gonal.

Skvělé zprávy :dance: Neboj týden uteče a OPU bude tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
21.1.13 10:48

Ahoj holky, se stimulací jsem začala 3.1. dlouhý protokol, první kontrola jak reaguju je ve čtvrtek. Jak to máte s neschopenkou? Budete si ji některá brát, nebo normálně frčíte v práci? Já právě nevím co by bylo lepší abych si pak něco nevyčítala, ale zároven se mi nechce být doma, to bych se asi zbláznila beztak bych se jen pozorovala a strašně by se mi to vleklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
21.1.13 10:56
@zlobikbobik píše:
Ahoj holky, se stimulací jsem začala 3.1. dlouhý protokol, první kontrola jak reaguju je ve čtvrtek. Jak to máte s neschopenkou? Budete si ji některá brát, nebo normálně frčíte v práci? Já právě nevím co by bylo lepší abych si pak něco nevyčítala, ale zároven se mi nechce být doma, to bych se asi zbláznila beztak bych se jen pozorovala a strašně by se mi to vleklo.

Ahojky, já mám mít OPU v pátek a dnes už mi neschopenku navrhovala, u mě to ale nemá význam, děláme s manželem spolu a můžeme si celkem vyjít vstříc. Ale pravdou je, že bych ted mohla spát 16 hodin za den a stejně večer usnu jak mimino :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
21.1.13 10:57

@Blondýna007 tak s tím spaním to znám, jen já se v noci pořád budím a pak bych to potřebovala dospávat během dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 11:08

@Blondýna007 tak super, také skvělé zprávy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 11:09

@zlobikbobik já si brala v práci volno akorát týden po ET, jinak jsem dál chodila do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí