IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4774
21.1.13 11:15

@maraida my to máme v práci nic moc s dovolenou, budu ráda že si ji vezmu na OPU a ET, máme jen 3dny k vybrání kdy chceme my, zbytek nám naplánoval zaměstnavatel. A blbý je taky to že pokud bych měla neschopenku nebo propustku tak přicházím o dost peněz na 4 měsíce.(měsíčně cca 5000)máme totiž super absenční bonus, bez něj člověk maká skoro zadarmo a na původní peníze roste ty 4měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
21.1.13 11:16

@zlobikbobik ahojky, já jsem doma a nelituju, odpočineš si, zrelaxuješ, a hlavně - neonemocníš, pak by to byla škoda… měla jsem tím taky velké dilema, ale nakonec jsem si řekla - tohe je pro mě teď nejdůležitější :pankac:

Ted jsem studovala ten svůj stimulacní protokol a mám těch folíků 14 kousků. Jeden 23, nějaké po 20, 18, 15… tak uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
21.1.13 11:17
Kde to proboha pracuješ za takovýchhle podmínek :(
@zlobikbobik píše:
@maraida my to máme v práci nic moc s dovolenou, budu ráda že si ji vezmu na OPU a ET, máme jen 3dny k vybrání kdy chceme my, zbytek nám naplánoval zaměstnavatel. A blbý je taky to že pokud bych měla neschopenku nebo propustku tak přicházím o dost peněz na 4 měsíce.(měsíčně cca 5000)máme totiž super absenční bonus, bez něj člověk maká skoro zadarmo a na původní peníze roste ty 4měsíce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
21.1.13 11:21

@sarinka83 ve firmě ALPS, bohužel nic jiného v okolí není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
21.1.13 11:23

Máš pravdu, nejdůležitější je klid aby to vyšlo. Snad nám to všem vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
21.1.13 11:30
To mi příjdou teda celkem nefér podmínky tohle… :? člověk má přece na tohle nárok
alejak říkám - je to můj osobní názor, teď se soustřeď pouze na sebe a svůj klid a pohodu a práce a peníze (pokud to není zcela nevyhnutelné) dej na druhé místo :srdce:
@zlobikbobik píše:
@sarinka83 ve firmě ALPS, bohužel nic jiného v okolí není
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
21.1.13 11:37

Jsou to divné podmínky, ale nebude to první ani poslední neschopenka a s přítelem jsme si taky říkali že peníze nejsou všechno a když budu doma jako těhu tak by jsme to taky zvládli tak proč ne ted. Já jen nechtěla vypadat jako že bych se chtěla doma válet když ostatní to zvládají v práci. Je to moje 1.ivf a tak nevím co jak mě ještě čeká a jak to budu snášet. Zatím mám dnes 4. včeličku puregonu a 19.dipherelinu.Je tady taky někdo s agonista-dlouhým protokolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 11:42

@zlobikbobik já jsem měla agonistický dlouhý protokol.
S tím chodit do práce nebo nechodit si to musíš rozhodnout sama. Prostě jestli to má vyjít tak to vyjde.Nic si bohužel nevyležíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
21.1.13 12:25

@maraida a vyšlo to? měla jsi dost vajíček? Promin že se tak ptám, ale většinou vím o holkách co mají krátký protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.1.13 12:26

Ahoj vsichni tak koukam ze diskuze je v plnem proudu, vsem co cekaji na // moc drzim palce at tam jsou,,,a tem co ceka OPU a ET tem preju taky hodne stesticka, ja dneska 6 den picham 225j. Fostimon, ve stredu KO, uvidime kdy budue OPU sna toho 28.1.Jinak mam dotaz je tady nektera z vas s dlouhym protokolem jako ja,,kolikaty den cyklu jste sly na OPU???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
21.1.13 12:34
@zlobikbobik píše:
Jsou to divné podmínky, ale nebude to první ani poslední neschopenka a s přítelem jsme si taky říkali že peníze nejsou všechno a když budu doma jako těhu tak by jsme to taky zvládli tak proč ne ted. Já jen nechtěla vypadat jako že bych se chtěla doma válet když ostatní to zvládají v práci. Je to moje 1.ivf a tak nevím co jak mě ještě čeká a jak to budu snášet. Zatím mám dnes 4. včeličku puregonu a 19.dipherelinu.Je tady taky někdo s agonista-dlouhým protokolem?

záleží jak se cítíš, ale já za sebe říkám že bych práci nezvládla, dost mě bolí břicho, takže jsem na neschopence+ ty moje stav..,rozhodně vypust větu že se válíš doma-čekáme na miminka a musíme být přeci odpočaté, ona ani ta stimulace není žádný med ;) a je to zátěž pro tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
21.1.13 12:38

Vendula83 ahoj, já mám taky dlouhý protokol, zítra 9den stimulace mám poslední kontrolu, takže jsem dnes asi naposled píchala a OPU ve čt. takže 11den, měla jsem to tak i při 1IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.1.13 12:43

@veverkaa hmm tak ja tomu nerozumim, ja jsem 30.12 dostala injekci na pozastaveni funkce vajecniku, pak jsem dostala normalne MS a dneska jsem 14dc, na kontrolu ma jit ve stredu to budu 16dc a OPU asi 28.1 tak to by bylo 21dc tak to nechapu!!! :think: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 12:44

@Vendula83 tak já jsem teda měla OPU až 22DC. Mám taky dlouhý protokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 12:47

@zlobikbobik
1.IVF-10 folikulů,7 vajíček,6 se oplodnilo,2 mi zavedli,2 zmrazili,2 se nevyvíjely, úspěšné-narodila se mi Viktorka
2.IVF-4 folikuly,2 vajíčka,2 se oplodnily,2 mi zavedli, na výsledek čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital