Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida píše:
A já jsem dopoledne byla po nákupech a koupila jsem si na pátek těhotenský test
S jakým testem máš zkušenosti a kolik stojí. Je tam těch papírků více? Já jsem si to nikdy nekupovala, tak ať vím…
@maraida Tak ti přeju hodně štěstíčka ať se ti tam objeví ta druhá čárka ![]()
@xantipi a když ti to neproplatí, nechceš zkusit nejdřív tu minimálku? Ta třeba u nás stojí 10000 + ty věci okolo, ale do 20000 by ses bohatě vešla.
@Nikaveru já si kupuju Mamatest 10.Jsou tam 2 testy a stojí 40 Kč.
@maraida píše:
@Nikaveru já si kupuju Mamatest 10.Jsou tam 2 testy a stojí 40 Kč.
Aha, tak to je super. Já myslela, že stojí od stovky výš. Přeju Ti, aby jsi tam měla dvě krásné čárečky. ![]()
@Blondýna007 ses zbláznila ne???
Dnes do toho ještě nejdu.Je moc brzy, dnes teprve 7.den.Já chci testit na jistotu a ne tam zkoumat nějaký duchy ![]()
@maraida píše:
@Blondýna007 ses zbláznila ne???Dnes do toho ještě nejdu.Je moc brzy, dnes teprve 7.den.Já chci testit na jistotu a ne tam zkoumat nějaký duchy
Chtělo by to zas nějakou dálnici
a jak se cítíš??
@maraida píše:
@Blondýna007 ses zbláznila ne???Dnes do toho ještě nejdu.Je moc brzy, dnes teprve 7.den.Já chci testit na jistotu a ne tam zkoumat nějaký duchy
obdivuju tvojí výdrž
![]()
Holky s těma nafouknutýma pupíkama budte v klidu, jedu v tom s vámi, jsem ráda že jsem došla k autu a vylezla na kozu u dr. jinak ležím, a ani se nehnu jak to bolí, dnes večer ještě pregnyl a ve čt. OPU, koukám že je nás tu dost co budou mít ted OPU ![]()
No holky je nás tu už mraky až se v tom někdy trochu ztrácím
Co takhle udělat nějakou tabulku?
@maraida píše:
No holky je nás tu už mraky až se v tom někdy trochu ztrácímCo takhle udělat nějakou tabulku?
Taky bych byla pro
zrovna se chci zeptat veverky kolik ma foliku v bříšku, pač si to vážně nepamatuju ![]()