IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11514
22.1.13 16:28

9 folíků je nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk: @veverkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 16:29

@xantipi minimálka je taky IVF, ale s minimální stimulací. Má za cíl vyprodukovat méně vajíček, ale za to kvalitnějších.
Mě kdyby nevyšlo ani 3.IVF tak jí asi zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.1.13 16:30

Ahoj holky, čtu vás a moc držím všem palečky. Začala jsem plašit, že se nedaří, ale na IVF nám doporučují ještě chvilku počkat. Po jaké době snažení jste se rozhodly? Dáváte mi naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 16:32

@maraida Méně vajíček? Já měla minule 3 a z toho jedno defektní :nevim: :think: :mrgreen: Já už míň vajíček nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 16:33

@Katin :mavam: všeobecně se říká, že po roce snažení s nulovým výsledkem by se to mělo začít řešit.
Já vzhledem ke svému věku to začala řešit už po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 16:38

@xantipi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já teď měla jen 2!!!Taky jsem si to myslela, že když s koňskýma dávkama dám dohromady 2 vajíčka, tak minimálku nemá cenu ani zkoušet. Ale embryoložka mě vyvedla z omylu, že tady tyhle počty neplatí, navíc každý cyklus je jiný atd. Prostě než vyhodit třeba zbytečně takový prachy, tak bych nejdřív zkusila tu levnější variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
22.1.13 16:38
@veverkaa píše:
Blondýna007 já mám 9folíku a pak nějaký menší, takže oproti tobě jsem kuře :mrgreen:,ale i tak mi dávají zabrat, a to ještě nemám v sobě pregnyl 8o, au
@veverkaa píše:
Blondýna007 já mám 9folíku a pak nějaký menší, takže oproti tobě jsem kuře :mrgreen:,ale i tak mi dávají zabrat, a to ještě nemám v sobě pregnyl 8o, au

nejde o kvantitu, ale o kvalitu, toho se já bojím nejvíc :// No kdybych vám sem vrazila fotku svýho břicha, tak to byste koukali na drát :D Jsem jak březí vlk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 16:40
@maraida píše:
@mahdalka neboj :hug: já měla jen 2 a krásně obě vydržely. U tebe bude zlomová noc ze středy na čtvrtek, takže to co ti řeknou ve čtvrtek by už mělo být OK.Až začneš Utrogestan zavádět místo polykat, tak už bude dobře :hug: Akorát to je na intimku, protože jak se v tobě rozpustí, tak trochu vytéká.

Tak to mi dáváš naději. Jenže kdyby zbyly jen dvě, tak je ai blbost jedno zavést a jedno zmrazit, to bych asi nechala zavést obě :think: Proto mi laborantka říkala, že mám zavolat až ve čtvrtek a zítra že nemusím :oops:
Jenže já někdy přes oběd nebo ráno cestuju a mimo domov se utroš blbě zavádí, navíc by se pak mělo asi 20 min. ležet, tak to v ulicích nevim :mrgreen: S tou intimkou vim, mám zásobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.1.13 16:45

@maraida děkuju, rok se už snažíme, ale je mi 23, tak možná proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
22.1.13 16:47
@mahdalka píše:
Tak to mi dáváš naději. Jenže kdyby zbyly jen dvě, tak je ai blbost jedno zavést a jedno zmrazit, to bych asi nechala zavést obě :think: Proto mi laborantka říkala, že mám zavolat až ve čtvrtek a zítra že nemusím :oops:
Jenže já někdy přes oběd nebo ráno cestuju a mimo domov se utroš blbě zavádí, navíc by se pak mělo asi 20 min. ležet, tak to v ulicích nevim :mrgreen: S tou intimkou vim, mám zásobu

Nic se neboj :kytka: :kytka:, určo to dopadne //, ať už budou 2, nebo 3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 16:52

@Blondýna007 :hug: :hug: :hug: Kdyby to nedopadlo a nechytili se pak z KETU ani ty prvojádra, jako že tomu šanci moc nedávám, tak musíme mít další dárkyni a to je dalších 35 tis.plus za výkony - ISCi a PK :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 16:58

@mahdalka a jaké máš dávkování toho Utrogestanu? Já 2-0-2.Takže zavedu 2 ráno když vstávám a 2 večer před spaním. A já teda potom nikdy neležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
22.1.13 17:00
@mahdalka píše:
@Blondýna007 :hug: :hug: :hug: Kdyby to nedopadlo a nechytili se pak z KETU ani ty prvojádra, jako že tomu šanci moc nedávám, tak musíme mít další dárkyni a to je dalších 35 tis.plus za výkony - ISCi a PK :zed:

Neházej tak rychle flintu do žita :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 17:08

@maraida Aha,no já mám 2 2 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.1.13 17:10

@mahdalka taky mám všechna embrya zamražena hned v prvojádru ;) I dr. říkal, že to je pro ně lepší je mrazit takhle než pak vyvinuté. Kdyby se víc vyvinuté zamrazily, tak je u nich menší šance úspěšného rozmražení jak u těch v prvojádru ;) Ony se pak až po rozmrazení nechají kultivovat ;)

Příspěvek upraven 22.01.13 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital