Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xantipi minimálka je taky IVF, ale s minimální stimulací. Má za cíl vyprodukovat méně vajíček, ale za to kvalitnějších.
Mě kdyby nevyšlo ani 3.IVF tak jí asi zkusím.
Ahoj holky, čtu vás a moc držím všem palečky. Začala jsem plašit, že se nedaří, ale na IVF nám doporučují ještě chvilku počkat. Po jaké době snažení jste se rozhodly? Dáváte mi naději.
@maraida Méně vajíček? Já měla minule 3 a z toho jedno defektní
Já už míň vajíček nechci
![]()
@Katin
všeobecně se říká, že po roce snažení s nulovým výsledkem by se to mělo začít řešit.
Já vzhledem ke svému věku to začala řešit už po půl roce.
@xantipi
já teď měla jen 2!!!Taky jsem si to myslela, že když s koňskýma dávkama dám dohromady 2 vajíčka, tak minimálku nemá cenu ani zkoušet. Ale embryoložka mě vyvedla z omylu, že tady tyhle počty neplatí, navíc každý cyklus je jiný atd. Prostě než vyhodit třeba zbytečně takový prachy, tak bych nejdřív zkusila tu levnější variantu.
@veverkaa píše:
Blondýna007 já mám 9folíku a pak nějaký menší, takže oproti tobě jsem kuře,ale i tak mi dávají zabrat, a to ještě nemám v sobě pregnyl
, au
@veverkaa píše:
Blondýna007 já mám 9folíku a pak nějaký menší, takže oproti tobě jsem kuře,ale i tak mi dávají zabrat, a to ještě nemám v sobě pregnyl
, au
nejde o kvantitu, ale o kvalitu, toho se já bojím nejvíc :// No kdybych vám sem vrazila fotku svýho břicha, tak to byste koukali na drát
Jsem jak březí vlk ![]()
@maraida píše:
@mahdalka nebojjá měla jen 2 a krásně obě vydržely. U tebe bude zlomová noc ze středy na čtvrtek, takže to co ti řeknou ve čtvrtek by už mělo být OK.Až začneš Utrogestan zavádět místo polykat, tak už bude dobře
Akorát to je na intimku, protože jak se v tobě rozpustí, tak trochu vytéká.
Tak to mi dáváš naději. Jenže kdyby zbyly jen dvě, tak je ai blbost jedno zavést a jedno zmrazit, to bych asi nechala zavést obě
Proto mi laborantka říkala, že mám zavolat až ve čtvrtek a zítra že nemusím ![]()
Jenže já někdy přes oběd nebo ráno cestuju a mimo domov se utroš blbě zavádí, navíc by se pak mělo asi 20 min. ležet, tak to v ulicích nevim
S tou intimkou vim, mám zásobu
@maraida děkuju, rok se už snažíme, ale je mi 23, tak možná proto
@mahdalka píše:
Tak to mi dáváš naději. Jenže kdyby zbyly jen dvě, tak je ai blbost jedno zavést a jedno zmrazit, to bych asi nechala zavést oběProto mi laborantka říkala, že mám zavolat až ve čtvrtek a zítra že nemusím
Jenže já někdy přes oběd nebo ráno cestuju a mimo domov se utroš blbě zavádí, navíc by se pak mělo asi 20 min. ležet, tak to v ulicích nevimS tou intimkou vim, mám zásobu
Nic se neboj
, určo to dopadne //, ať už budou 2, nebo 3 ![]()
@Blondýna007
Kdyby to nedopadlo a nechytili se pak z KETU ani ty prvojádra, jako že tomu šanci moc nedávám, tak musíme mít další dárkyni a to je dalších 35 tis.plus za výkony - ISCi a PK ![]()
@mahdalka a jaké máš dávkování toho Utrogestanu? Já 2-0-2.Takže zavedu 2 ráno když vstávám a 2 večer před spaním. A já teda potom nikdy neležela.
@mahdalka píše:
@Blondýna007![]()
![]()
Kdyby to nedopadlo a nechytili se pak z KETU ani ty prvojádra, jako že tomu šanci moc nedávám, tak musíme mít další dárkyni a to je dalších 35 tis.plus za výkony - ISCi a PK
Neházej tak rychle flintu do žita ![]()
@mahdalka taky mám všechna embrya zamražena hned v prvojádru
I dr. říkal, že to je pro ně lepší je mrazit takhle než pak vyvinuté. Kdyby se víc vyvinuté zamrazily, tak je u nich menší šance úspěšného rozmražení jak u těch v prvojádru
Ony se pak až po rozmrazení nechají kultivovat ![]()
Příspěvek upraven 22.01.13 v 17:12