Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já taky prosím o pozvánečku
I když vás teda nestihám dočítat a museli jsme to IVF o malinko odložit
@Jane29 a nemáš jí v profilu? Zkus tam kouknout a honem za námi ![]()
@Jane29 tak musíš počkat na Kaczuli, jen ona tě tam může přidat, protože je zakladatelka. A ona chodí do práce, tak až se vrátí…
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak už jsem doma a celá bolaváBohužel ale kvůli hrozícímu hyperstimuláku zítra všechny embryjka mrazíme a až další měsíc bude ET
@sarinka83 holky mi psali když začnu píchat Menopur… tak minimálně 3–4 litry vody za den, kefíry, mléčné nápoje, šunka a maso… a toto všechno hodně jíst.
Tak nam volala sestricka, ze z tech 4 embryek, co zustalo na misce se zadne nezamrazilo.
Prestali rust. Tak si rikam, jakou ma to jedno ve mne sanci, kdyz devet jich to vzdalo ![]()
@Katy161 hlavu vzhůru
já taky nemám v mrazáku nic. Mám jen ty 2 v bříšku
A kdy jsi měla ET?
@Katy161 Šance je vždy 50 na 50 buď to vyjde nebo to nevyjde. Hlavně se nenervuj a nevzdávej to bez boje
Když už teď si do toho vložila tolik energie, tak by bylo fér vyhrát
Hodně štěstíčka a zdravíčka hlavně do bříška
![]()
@maraida @Inna11 Dekuji holky, kdyz ono me to obcas prepadne. Jeste ze vas mam. Je komu to rict.
Na ET jsem byla uz v sobotu. Ale porad doufam, ze se blastulce u me libi ![]()
Holky, omlouvám se ale jsem v práci a dneska to je náročné. Hned jak prijdu domu rozeslu zbytek pozvánek.
@sarinka83 hlavně hodně pij!
a gratuluju ![]()
@Katy161 určité má šanci, naztracej naději. Mě u 1. IVF z 8 vajíček vydrželo jedno a chytlo se ![]()