IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
27.1.13 19:47

Tak to jsme na tom stejně. A to máte první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.1.13 19:53

Ano :D, tak vám držím pěsti pro štěstí :mavam: Snažím se myslet pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.13 19:58
@Housen píše:
Ano :D, tak vám držím pěsti pro štěstí :mavam: Snažím se myslet pozitivně ;)

I Vám držím palce. Mě dávali malé dávky na stimulaci, odebrali mi 11 folikulů, z toho bylo 5 zralých a 2 na hraně. Mám už hodně roků, takže uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
27.1.13 19:58

Ahojky holky, pročítám diskuze (půjdu na první IVF) a tady čtu, že chtece transfer 2 embryí, ale já myslela, že je od letoška uzákoněno transfer jen jednoho kusu, nebo to dělají nějaké cary jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.13 20:02
@Mia08 píše:
Ahojky holky, pročítám diskuze (půjdu na první IVF) a tady čtu, že chtece transfer 2 embryí, ale já myslela, že je od letoška uzákoněno transfer jen jednoho kusu, nebo to dělají nějaké cary jinak?

Můžete si dát 2 embrya. Ale pokud to uděláte u 1. a 2. transferu, tak nemáte nárok na 4.cyklus hrazených pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.1.13 20:09

@kacelinka aha, tak já to předtím špatně přečetla a myslela že už čekáš na výsledky testíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.13 20:15
@marculi píše:
@kacelinka aha, tak já to předtím špatně přečetla a myslela že už čekáš na výsledky testíku.

No právě ještě ne, tak snad ten transfer vyjde. Zatím jsem hrozně bolavá po te punkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.1.13 20:16

To bude dobrý Kacelinko, musíme chtit a hlavně tomu věřit. Ani trocha pochybností ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.13 20:20
@Housen píše:
To bude dobrý Kacelinko, musíme chtit a hlavně tomu věřit. Ani trocha pochybností ;-)

Doufáme a věříme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.1.13 20:29

Tak tak, jinak to nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.1.13 20:33

No já jsem taky zvědavá jak to teď vše bude. Spermie máme téměř ve stejném stavu jak před těma 7rokama, tak uvidíme jak na tom pak budu já, co mi vyjde za h. profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.13 20:38
@marculi píše:
No já jsem taky zvědavá jak to teď vše bude. Spermie máme téměř ve stejném stavu jak před těma 7rokama, tak uvidíme jak na tom pak budu já, co mi vyjde za h. profil.

A už máte jednoho syna tak jako já že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.1.13 20:47

@kacelinka juj, kluka- 6let, strašně touží po sestřičce. teď jsme se konečně rozhoupali skusit to ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.13 20:51
@marculi píše:
@kacelinka juj, kluka- 6let, strašně touží po sestřičce. teď jsme se konečně rozhoupali skusit to ještě jednou

Určitě vám to vyjde. Mě už limituje věk. A kdy to vypadá, že budete stimulovat, asi už únor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.1.13 21:03

@kacelinka až březen - teď v únoru čekám na schválení pojišťovnou a na MS aby se mi mohl udělat ten hormonální profil, tak pak podle výsledků budem volit druh protokolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí