Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ano
, tak vám držím pěsti pro štěstí
Snažím se myslet pozitivně ![]()
@Housen píše:
Ano, tak vám držím pěsti pro štěstí
Snažím se myslet pozitivně
I Vám držím palce. Mě dávali malé dávky na stimulaci, odebrali mi 11 folikulů, z toho bylo 5 zralých a 2 na hraně. Mám už hodně roků, takže uvidíme no.
Ahojky holky, pročítám diskuze (půjdu na první IVF) a tady čtu, že chtece transfer 2 embryí, ale já myslela, že je od letoška uzákoněno transfer jen jednoho kusu, nebo to dělají nějaké cary jinak?
@Mia08 píše:
Ahojky holky, pročítám diskuze (půjdu na první IVF) a tady čtu, že chtece transfer 2 embryí, ale já myslela, že je od letoška uzákoněno transfer jen jednoho kusu, nebo to dělají nějaké cary jinak?
Můžete si dát 2 embrya. Ale pokud to uděláte u 1. a 2. transferu, tak nemáte nárok na 4.cyklus hrazených pojišťovnou.
@kacelinka aha, tak já to předtím špatně přečetla a myslela že už čekáš na výsledky testíku.
@marculi píše:
@kacelinka aha, tak já to předtím špatně přečetla a myslela že už čekáš na výsledky testíku.
No právě ještě ne, tak snad ten transfer vyjde. Zatím jsem hrozně bolavá po te punkci.
To bude dobrý Kacelinko, musíme chtit a hlavně tomu věřit. Ani trocha pochybností ![]()
@Housen píše:
To bude dobrý Kacelinko, musíme chtit a hlavně tomu věřit. Ani trocha pochybností
Doufáme a věříme ![]()
No já jsem taky zvědavá jak to teď vše bude. Spermie máme téměř ve stejném stavu jak před těma 7rokama, tak uvidíme jak na tom pak budu já, co mi vyjde za h. profil.
@marculi píše:
No já jsem taky zvědavá jak to teď vše bude. Spermie máme téměř ve stejném stavu jak před těma 7rokama, tak uvidíme jak na tom pak budu já, co mi vyjde za h. profil.
A už máte jednoho syna tak jako já že.
@kacelinka juj, kluka- 6let, strašně touží po sestřičce. teď jsme se konečně rozhoupali skusit to ještě jednou
@marculi píše:
@kacelinka juj, kluka- 6let, strašně touží po sestřičce. teď jsme se konečně rozhoupali skusit to ještě jednou
Určitě vám to vyjde. Mě už limituje věk. A kdy to vypadá, že budete stimulovat, asi už únor?
@kacelinka až březen - teď v únoru čekám na schválení pojišťovnou a na MS aby se mi mohl udělat ten hormonální profil, tak pak podle výsledků budem volit druh protokolu.