IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
23.1.13 17:55
@sarinka83 píše:
Ahoj.. tak jsem dopadla asi stejně. Já měla tedy 27 folikulů, ale doktor mi říkal, že taky snad hrozí hyperstimulák… že mi řekne co zítra podle dnešní krve. dá se tomu nějak vyhnout?

koukám že už máš OPu za sebou, teda tolik vajuch :potlesk: bezvadný, na hyperstimulák hodně pij a bílkovinový nápoje, to je teda naprd, no to je prostě na ukor hodně vajíček, člověk si fakt nevybere co je lepší :zed:,jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
23.1.13 17:56
@Katy161 píše:
Tak nam volala sestricka, ze z tech 4 embryek, co zustalo na misce se zadne nezamrazilo. :nevim: Prestali rust. Tak si rikam, jakou ma to jedno ve mne sanci, kdyz devet jich to vzdalo :zed:

určitě je šance velká, znám spoustu případu kdy stačilo jedno emryjko a chytlo se, věř a víra tvá tě uzdraví :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
23.1.13 19:18

Čauky, no 27 folikulů - kolik vajíček to ještě nevím, oprotože se ty folikuly vezly do jineho caru kde mají emryologii a tu laboratoř, kde to z těch foliku vytahujou…
co ty? jak ty pokračuješ?

piju piju
@veverkaa píše:
koukám že už máš OPu za sebou, teda tolik vajuch :potlesk: bezvadný, na hyperstimulák hodně pij a bílkovinový nápoje, to je teda naprd, no to je prostě na ukor hodně vajíček, člověk si fakt nevybere co je lepší :zed:,jak se cítíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
23.1.13 19:20
Cítím se hrozně, bolí mě břicho jak prase a roste ještě víc než včera… :zed: :zed: :zed: :zed:
@veverkaa píše:
koukám že už máš OPu za sebou, teda tolik vajuch :potlesk: bezvadný, na hyperstimulák hodně pij a bílkovinový nápoje, to je teda naprd, no to je prostě na ukor hodně vajíček, člověk si fakt nevybere co je lepší :zed:,jak se cítíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.1.13 21:15

Ahoj, koukam ze jen si vyrazim jeden den za kulturou, tak jsou tady zasadni zmeny :) muzu taky poprosit o pozvanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.1.13 21:29

Za jak dlouho po vysazení utrogestanu se zhruba dostaví MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
23.1.13 21:36

@aki27 já minule vysadila v pátek a hned v sobotu došla MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.1.13 21:41
@maraida píše:
@aki27 já minule vysadila v pátek a hned v sobotu došla MS.

já jsem měla poslední včera večer a zatím nic :nevim: tak uvidím, snad to stihne do pátku, mám jít 2. den MS na krev a UTZ a v neděli v CARu nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
24.1.13 07:17
@aki27 píše:
Za jak dlouho po vysazení utrogestanu se zhruba dostaví MS?

mě vždycky přijde MS po dvou dnech od vysazení, ale někomu až po 5 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
24.1.13 12:13

Tak po dnešní kontrole mám celkem 10 foliku, ale jen 5 je jich pěknejch, ty osstatní to asi nedoženou, no uvidím v neděli na další kontrole. Píchám puregon, menopur a diphereline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.1.13 12:22

@zlobikbobik to máš dost neboj :hug: To bude na miminko stačit :palec:
Ještě nemáš pozvánku do uzavřené skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
24.1.13 12:41
@zlobikbobik píše:
Tak po dnešní kontrole mám celkem 10 foliku, ale jen 5 je jich pěknejch, ty osstatní to asi nedoženou, no uvidím v neděli na další kontrole. Píchám puregon, menopur a diphereline.

náhodou aji 5 je krásnej počet… někdo nemá žádnej tak bud ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
24.1.13 19:53

Ahoj, zdravim vsechny snazilky :) ja jsem pet dni od ET, tak to tu procitam a snazim se nejak si zkratit to cekani a zahanet spatne myslenky :roll: drzim vsem pesti, at vam to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
24.1.13 19:55

@zlobikbobik ja mela taky 10 foliku a bylo z nich pak i 10 vajicek…tak tobe to urcite taky vyjde! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.1.13 14:13

Ahojky holky můžu se přidat k Vám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie