IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
22.1.13 16:10
@maraida píše:
@Nikaveru já si kupuju Mamatest 10.Jsou tam 2 testy a stojí 40 Kč.

Já si je koupila včera v centru, maj tam lékárnu a šla jsem si pro utrogestan, tak jsem si vzala i dva ty mamatesty, ale stály mě teda 45 kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
22.1.13 16:11
@maraida píše:
@Blondýna007 a umíš jí udělat?

No což o to, asi bych to zvládla, ale horší to bude s časem, pač fůrt zvedam telefony, pokud se nenajde někdo zkušený s tabulkama na e-miminu, tak to večír zkusim, případně v pátek po opu bude času dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 16:11
@veverkaa píše:
obdivuju tvojí výdrž :pankac: :andel:

Já taky, já bych testovala snad už druhý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 16:13
@maraida píše:
@mahdalka nezoufej :hug: 6 vyvíjejících se embryí je krásný výsledek :potlesk:
Jinak je pravda, že když je zase vajíček hodně, tak bývají hodně nekvalitní.
To si nevybereme-když je jich málo zoufáme, když hodně tak taky :mrgreen:
Jinak já o tom mražení prvojáder už slyšela. Oni je můžou kultivovat až pak po rozmražení.

No jo, ale já se nějak bojím, že do soboty nevydržej :,( Kéž by aspoň jedno na transfer a dvě ještě k zamražení, se snad budu modlit. A kolik jsi jich měla ty? Těch 6 se prej vyvýjí pěkně a řekla mi, že mám zavolat až ve čtvrtek, ale já to nevydržím, nejradši bych tam volala 3× denně. Stejně tam asi zítra zavolám, chci vědět jak na tom embrijka jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 16:13
@maraida píše:
@xantipi a když ti to neproplatí, nechceš zkusit nejdřív tu minimálku? Ta třeba u nás stojí 10000 + ty věci okolo, ale do 20000 by ses bohatě vešla.

Po pravdě, já ani nevím co je to minimálka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 16:14
@mahdalka píše:
No jo, ale já se nějak bojím, že do soboty nevydržej :,( Kéž by aspoň jedno na transfer a dvě ještě k zamražení, se snad budu modlit. A kolik jsi jich měla ty? Těch 6 se prej vyvýjí pěkně a řekla mi, že mám zavolat až ve čtvrtek, ale já to nevydržím, nejradši bych tam volala 3× denně. Stejně tam asi zítra zavolám, chci vědět jak na tom embrijka jsou

Neboj, jestli se ti krásně vyvýjí, tak myslím, že by mohly aspoň 4 vydržet… :pankac: Budu držet pěstičky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 16:15

Holky, jak jste snášely ten utrogestan? Já ráno a v poledne polykám 2 tbl. a večer budu po koupání zavádět. Mám ho teprve první den, ale po obědě jem ai hodinu po tom co jsem ho vzala byla jak vožralá, trochu jsem se motala a byla jsem jako by mimo :nevim: Jsem zvědavá co se mnou bude dělat po pár dnech užívání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 16:17

@mahdalka tak je tam asi mají s centrální přirážkou :mrgreen: @xantipi nepokoušej mě nebo se neudržím :mrgreen:
Holky, krom blondýny, umíte některá udělat tabulku s našimi údaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 16:18

@xantipi Moc děkuju :hug: Snad jo.ET by měl být v sobotu.Ale je možný že mi ve čt řeknou, že mám přijít už v pátek, budu na to připravená. Taky ti držím palce, mě bude letos 36 a taky začínám kvůli věku panikařit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 16:19

Holky taky mě napadlo, jestli by nebylo lepší, udělat uzavřenou skupinu :nevim: Píšeme tu dost citlivý věci. A zakladatelka, tedy Kaczule by byla moderátorka. Jste pro? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
22.1.13 16:22

Blondýna007 já mám 9folíku a pak nějaký menší, takže oproti tobě jsem kuře :mrgreen:,ale i tak mi dávají zabrat, a to ještě nemám v sobě pregnyl 8o, au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 16:23

@maraida neumím :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 16:24

@mahdalka neboj :hug: já měla jen 2 a krásně obě vydržely. U tebe bude zlomová noc ze středy na čtvrtek, takže to co ti řeknou ve čtvrtek by už mělo být OK.

Až začneš Utrogestan zavádět místo polykat, tak už bude dobře :hug: Akorát to je na intimku, protože jak se v tobě rozpustí, tak trochu vytéká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 16:26

@mahdalka jj,já jsem pro uzavřenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 16:26
@mahdalka píše:
@xantipi Moc děkuju :hug: Snad jo.ET by měl být v sobotu.Ale je možný že mi ve čt řeknou, že mám přijít už v pátek, budu na to připravená. Taky ti držím palce, mě bude letos 36 a taky začínám kvůli věku panikařit :oops:

Nepanikař, ještě to není tak moc, jsem četla, že u ženských se rapidně sníží kvalita po 37 roce… To už je prý riziková skupina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A navíc máš dárkyni, tak tam se ty tvoje možnosti hodně procentuálně zvýší :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí