Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida píše:
@Nikaveru já si kupuju Mamatest 10.Jsou tam 2 testy a stojí 40 Kč.
Já si je koupila včera v centru, maj tam lékárnu a šla jsem si pro utrogestan, tak jsem si vzala i dva ty mamatesty, ale stály mě teda 45 kč ![]()
@maraida píše:
@Blondýna007 a umíš jí udělat?
No což o to, asi bych to zvládla, ale horší to bude s časem, pač fůrt zvedam telefony, pokud se nenajde někdo zkušený s tabulkama na e-miminu, tak to večír zkusim, případně v pátek po opu bude času dost ![]()
@veverkaa píše:
obdivuju tvojí výdrž![]()
Já taky, já bych testovala snad už druhý den ![]()
@maraida píše:
@mahdalka nezoufej6 vyvíjejících se embryí je krásný výsledek
Jinak je pravda, že když je zase vajíček hodně, tak bývají hodně nekvalitní.
To si nevybereme-když je jich málo zoufáme, když hodně tak taky
Jinak já o tom mražení prvojáder už slyšela. Oni je můžou kultivovat až pak po rozmražení.
No jo, ale já se nějak bojím, že do soboty nevydržej
Kéž by aspoň jedno na transfer a dvě ještě k zamražení, se snad budu modlit. A kolik jsi jich měla ty? Těch 6 se prej vyvýjí pěkně a řekla mi, že mám zavolat až ve čtvrtek, ale já to nevydržím, nejradši bych tam volala 3× denně. Stejně tam asi zítra zavolám, chci vědět jak na tom embrijka jsou
@maraida píše:
@xantipi a když ti to neproplatí, nechceš zkusit nejdřív tu minimálku? Ta třeba u nás stojí 10000 + ty věci okolo, ale do 20000 by ses bohatě vešla.
Po pravdě, já ani nevím co je to minimálka ![]()
@mahdalka píše:
No jo, ale já se nějak bojím, že do soboty nevydržejKéž by aspoň jedno na transfer a dvě ještě k zamražení, se snad budu modlit. A kolik jsi jich měla ty? Těch 6 se prej vyvýjí pěkně a řekla mi, že mám zavolat až ve čtvrtek, ale já to nevydržím, nejradši bych tam volala 3× denně. Stejně tam asi zítra zavolám, chci vědět jak na tom embrijka jsou
Neboj, jestli se ti krásně vyvýjí, tak myslím, že by mohly aspoň 4 vydržet…
Budu držet pěstičky. ![]()
Holky, jak jste snášely ten utrogestan? Já ráno a v poledne polykám 2 tbl. a večer budu po koupání zavádět. Mám ho teprve první den, ale po obědě jem ai hodinu po tom co jsem ho vzala byla jak vožralá, trochu jsem se motala a byla jsem jako by mimo
Jsem zvědavá co se mnou bude dělat po pár dnech užívání ![]()
@mahdalka tak je tam asi mají s centrální přirážkou
@xantipi nepokoušej mě nebo se neudržím ![]()
Holky, krom blondýny, umíte některá udělat tabulku s našimi údaji?
@xantipi Moc děkuju
Snad jo.ET by měl být v sobotu.Ale je možný že mi ve čt řeknou, že mám přijít už v pátek, budu na to připravená. Taky ti držím palce, mě bude letos 36 a taky začínám kvůli věku panikařit ![]()
Holky taky mě napadlo, jestli by nebylo lepší, udělat uzavřenou skupinu
Píšeme tu dost citlivý věci. A zakladatelka, tedy Kaczule by byla moderátorka. Jste pro? ![]()
Blondýna007 já mám 9folíku a pak nějaký menší, takže oproti tobě jsem kuře
,ale i tak mi dávají zabrat, a to ještě nemám v sobě pregnyl
, au
@mahdalka neboj
já měla jen 2 a krásně obě vydržely. U tebe bude zlomová noc ze středy na čtvrtek, takže to co ti řeknou ve čtvrtek by už mělo být OK.
Až začneš Utrogestan zavádět místo polykat, tak už bude dobře
Akorát to je na intimku, protože jak se v tobě rozpustí, tak trochu vytéká.
@mahdalka píše:
@xantipi Moc děkujuSnad jo.ET by měl být v sobotu.Ale je možný že mi ve čt řeknou, že mám přijít už v pátek, budu na to připravená. Taky ti držím palce, mě bude letos 36 a taky začínám kvůli věku panikařit
Nepanikař, ještě to není tak moc, jsem četla, že u ženských se rapidně sníží kvalita po 37 roce… To už je prý riziková skupina
A navíc máš dárkyni, tak tam se ty tvoje možnosti hodně procentuálně zvýší
![]()