IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
22.1.13 11:39

@mahdalka, to je sice hezké, rady jsou fajn, ale jak je převést do praxe…že? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 11:47
@mahdalka píše:
No přesně tak. A prej nemám číst věci na internetu a stresovat se jima, ale mám si radši přečíst pěknou knížku

Máš pravdu nejhorší je internet :-) Já bych chtěla zavést 2 embrya a vůbec by mě nevadily dvojčátka, pak čtu diskuzi o dvojčatech a jsem zděšená, co všechno se děje, že rodí všechny o dost dřív, komplikace dětí atd… 8o Asi taky začnu číst knížky :mrgreen: A můj manžel už nesnese když řeknu." Ale víš, na netu jsem četla" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 12:04

Jo jo, můj už mi to zakázal, že pak jsem zbytečně vystresovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.1.13 12:14

Ono je těžké rozhodnout, jedno nebo dvě. Už třeba kvůli tomu, aby pojišťovna proplatila 4 pokusy. I když člověk doufá, že je potřebovat nebude. Moje doktorka mě utěšovala, že k ní chodí jedna lékařka a ta otěhotněla až na 14. pokus 8o
Já vzhledem k mému zdravotnímu stavu se budu vždy přiklánět k dvěma. Je to poslední šance mít děti… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 12:17

@Nikaveru Já mám kamarádku, které se to podařilo po 11. Nechala tam 3/4 milionu… 8o Já už jdu na 4.IVF, takže s pojišťovnou už taky nekamarádím… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.1.13 12:22
@xantipi píše:
@Nikaveru Já mám kamarádku, které se to podařilo po 11. Nechala tam 3/4 milionu… 8o Já už jdu na 4.IVF, takže s pojišťovnou už taky nekamarádím… :cert:

Ty vado! To jsou příběhy… Xanti, moooooc Ti držím palečky, ať už se u Tebe to štěstíčko v podobě miminka usídlilo. Je to těžké, viď? Ale věřím, že to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.1.13 12:23

Holky to je hrůza 8o :zed: Maurerová taky otěhotněla až na 11 pokus :roll: :zed: Jenže ty na to ty peníze maj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 12:25

@Nikaveru Těžké to je, ale jak píšete, že ženská by měla být v pohodě a v klidu, tak to já jsem… No roky a tak nějak moc nevěřím, že to vyjde, už jsem se s tím smířila. Takže když to nevyjde, tak si sice jeden den trochu popláču, ale neberu to jako tragédii. No a když to vyjde, tak hurááááá, dám se na modlení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.1.13 12:27

@xantipi máš můj obdiv :kytka: Asi jsi časem otupěla… ale já věřím, a doufám, že mít štěstí budeš. Poprvé a podruhé, když jsem se dozvěděla, že to nevyšlo hrozně jsem bulila, potřetí už bulet nešlo… Že bych také otupěla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 12:35

@Nikaveru Je to možný :hug: Jde o to, že tu krizi asi v 27 letech mám za sebou… Ale to byl fakt děs, kočárkům se jsem se vyhýbala, nešla jsem ani ke kamarádkám, kterým se narodilo dítě… No byla jsem děsná… :oops: No a teď už cítím, že biologické hodiny dotikávají, tak to beru jako poslední šanci. Říkala jsem, že se tomu budu věnovat max do 39 let. Jakmile budu mít tyto narozeniny, tak to vzdávám… :zed: Ale ještě mám něco málo přes rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.1.13 12:48

@xantipi :hug: to mě mrzí. Vím, ty pocity, kdy se člověk nemůže naplno radovat, že se třeba kamarádce narodilo mimčo, i když ji máš ráda a přeješ jí to, jsou hrozné. Také to mám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 12:58

@mahdalka nezoufej :hug: 6 vyvíjejících se embryí je krásný výsledek :potlesk:
Jinak je pravda, že když je zase vajíček hodně, tak bývají hodně nekvalitní.
To si nevybereme-když je jich málo zoufáme, když hodně tak taky :mrgreen:
Jinak já o tom mražení prvojáder už slyšela. Oni je můžou kultivovat až pak po rozmražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 13:02

@xantipi já jsem si řekla do 40.
A oni ti teda tohle IVF neproplatí, když jsi minule neměla ET? Nebo jak to dopadlo?
Můj manžel taky nerad vidí, když jsem na netu :( Vždycky říká „tak co zase holky na miminu říkaly“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 13:03

A já jsem dopoledne byla po nákupech a koupila jsem si na pátek těhotenský test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.1.13 13:10

@maraida To mě se ptá, tak co říkaly holky šukálistky? :mrgreen: Já ještě nevím, prej jim ještě nedošla odpověď, ale já tomu nevěřím…Už to bude skoro měsíc, co se ta žádost dávala :think: Na druhou stránku by to bylo dobré být 50000 v plusu, bych to mohla využít na další IVF, kdyby tenhle nedopadl, nebo na výbavičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí