IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
17.1.13 17:02

@mahdalka mě teda nic o tom, že bych se nesměla koupat neříkali. Já se stejně ale spíš sprchuju, ale v těhotenství jsem se normálně i koupala.
A ke kultivaci:
den OPU-den 0
1.den
2.den-4buněčné embryo, už se múže zavádět, pokud nechceš PK
3.den-8buněčné embryo, tímto dnem začíná PK
4.den-morula
5.den-blastocysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 17:10

@maraida Teda ty máš natudováno :palec: Díky za vysvětlení. Takže morulka je 4 den a hned 5 den už blastocysta.Tak nám řekli tu PK pět dní, tak to morulka nebude. Jinak my máme jen sprch.kout,ale takovou vyvýšenou vaničku, kam si můžu napustit vodu a sednout si do ní, je to pro mě pohodlnější než sprcha, tak to ai risknu, však ze mě embrio nevyplave :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 17:21

@mahdalka jj normálně se koupej.
Já jako těhotná dokonce letěla k moři a šla jsem si koupit do lékárny tampony, aby se mi tam jako nedostaly žádné nečistoty a lékárnice mi to rozmluvila, že to je ještě větší blbost si tam dát tampon, který se případnými nečistotami akorát nasákne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 17:26

@mahdalka Mně také vždy zaváděli jen blastocysty, říkali, že tak vidí, které jsou opravdu silné. Ale je to hodně o štěstí…
@maraida Týjo, to jsi jela po ivf k moři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 17:36

Tak já myslím, že čím starší tím lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 17:37

@Nikaveru a proč ne? Těhotenství přeci není nemoc! Navíc mě absolutně nic nebylo, nebýt břicha tak bych ani nevěděla, že jsem těhotná. Byla jsem ve 4.měsíci, ptala jsem se na to i Dr. v CARu a schválil mi to. Teď jestli to dobře dopadne a budu těhotná tak v létě taky pojedeme. Nejela bych jen hodně ze začátku těhu a pak ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 17:40

@maraida :palec: Taky na tom nevidim nic špatnýho. Do 3 měs. bych teda nejela a v 7 už taky ne, ale jinak je moře dobrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 17:46
@maraida píše:
@Nikaveru a proč ne? Těhotenství přeci není nemoc! Navíc mě absolutně nic nebylo, nebýt břicha tak bych ani nevěděla, že jsem těhotná. Byla jsem ve 4.měsíci, ptala jsem se na to i Dr. v CARu a schválil mi to. Teď jestli to dobře dopadne a budu těhotná tak v létě taky pojedeme. Nejela bych jen hodně ze začátku těhu a pak ke konci.

Nemyslela jsem to nijak zle. Já myslela, že to bylo nějak ze začátku. Já vím, že těhotenství není nemoc. Jen těhotenství po IVF je riziko, tak proto. Hlavní je, že jsi si to užila :-) Já bych také tak někam jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 17:53

@Nikaveru já vím, že jsi to nemyslela zle :hug:
Moje těhotenství teda jako rizikové brané nebylo :think: Já vidím rozdíl jen ve způsobu početí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 17:59
@maraida píše:
@Nikaveru já vím, že jsi to nemyslela zle :hug:
Moje těhotenství teda jako rizikové brané nebylo :think: Já vidím rozdíl jen ve způsobu početí 8)
:hug: Jsi hodná. To já nevěděla, že jsi neměla rizikové. Doktoři mi řekli, že já bych měla vysoce rizikové těhu, kdyby se zadařilo. Ale to je asi i kvůli mým předchozím potížím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 18:05

@Nikaveru tak holt v létě nikam nepojedeš a vyrazíš až za rok už s děťátkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 18:08

@maraida od svatební cesty jsme s manželem nikde nebyli. Nějaký výlet by bodl. Ale kdyby se mrňousek přeci jenom podařil, ráda se vzdát dovolených do konce života. Jen, abychom se nějakého toho štěstíčka dočkali… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 18:27

Tak já si taky myslela, že budu mít rizikový těhotenství, jednak kvůli darovaným vajíčkům a jednak kvůli věku(35).Ale doktorka že prej ne, že neni důvod a já myslela, že všechny těhotenství po IVF jsou rizikový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 18:29

Rizikový nerizikový, hlavní je, aby se nám to podařilo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
17.1.13 18:31

Holky také si myslím, že těhotenství není nemoc a dovči bych se nebála, IVF neznamená rizikové těhotenství… píchnuty 4 Gonaly a fůrt s emi MS nerozjela, to jsem zvědavá na sobotní kontrolu až budu krvácet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí