Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mahdalka píše:
@xantipi KrásnejJen by se nám nevešel do postele, máme s chlapem kvůli místu jen 140 cm a Ketty už je přes čáru, ale spí s náma každou noc a náramně si to užívá a jak spokojeně oddychuje. Hlavně musí být přikrytá a namáčklá na mě, běda když se posunu
Jojo, Alma chrápe zásadně pod peřinou a ideálně mezi náma, nevyleze dřív jak my ![]()
@Blondýna007 Božínku,to je děťátko, celá naše Kettynka.Na těch zádech spí úplně stejně
@mahdalka @Nikaveru to vám teda nezávidím. Takové hrozné stavy už od mládí!!! ![]()
A já nemám pejska, ale kočičku. Je to taky hrozný mazel a donedávna se mnou spala v posteli, ale už nemůže, protože manželovi zjistili, že má na ní alergii ![]()
@Nikaveru píše:
Jo tak to máme stejně. Taky musím mít ty hormony, protože jinak budu v přechodu. O těch návalech něco vím, je to šílené, najednou příšerné horko, že by jsi se svlékla do naha, studený pot, mdloby, jsou to fakt šílené stavy. Estrofem beru 5. den cyklu a od 15. dne přidávám Duphaston, vše do 26. dne, pak vysadím, a menstruuju a samozřejmě jsou zpět návaly, zrovna čekám menses, a návaly už mě zase navštěvují, hrozné je to v noci, člověk nemůže spát…
Ježiš tak to znám
Já užívám denodenně novofem, kromě teda teď co se připravuju na IVF.Ty návaly znám, teď o svátcích jsem při nákupu myslela že se svlíknu do naha jaký mi bylo děsný horko, studenej pot a mdloby, fuj. A v noci si pořád otvírám a zavírám okno
Děs ![]()
@Blondýna007 píše:
Jojo, Alma chrápe zásadně pod peřinou a ideálně mezi náma, nevyleze dřív jak my
Kettynka se roztahuje - spí na zádech, hlavičku na polštáři, tělíčko přikrytý a nalepená na mě. Ráno vstanu a ona ještě dospává v peřinách, klidně i hodinu než vyleze
@katulka3010 Určitě zabojuje
No já bych tak dlouho bez sexu nevydržela
Ale uvidíme jak se budu chovta jestli nám IVF dopadne ![]()
@Blondýna007, @kaczule1 Ty dorty jsou nadherne! Slintam si do klavesnice hned po ranu
Ja delala pro manzu dort sama, draka a pak auto. A taky jsem byla na kurzu u teto pani. http://www.aldoska.estranky.cz/…ceni-/dorty/ Je moc sikovna a mila. Vse vysvetli a hned si to zkusis. Odnesla jsem si dva krasne dorty. Jeden jsem dala tchyni, ani neverila, ze jsem ho delala ja ![]()
Holky, kolikátý DC se chodí na ET?
Tenhle pátek budu 13 DC a mudr.mi bude teprve volat kdy má přijít chlap že se oplodněj vajíčka a ještě pak tak 5 dní prodloužená kultivace
![]()
@maraida Tak to jsi mě uklidnila
Taky mi to pravděpodobně tak nějak vyjde ![]()
Já jsem poslední dobou hrozně líná, unavená a nic se mi nechce dělat
a taky mě trochu pobolívá břicho
máte to některá taky?
@mahdalka píše:
Já jsem poslední dobou hrozně líná, unavená a nic se mi nechce dělata taky mě trochu pobolívá břicho
máte to některá taky?
to já jsem taky, i bez bolení břicha ![]()
Holky, tak to já jsem bez nálady, podrážděná mi přijde teď pořád, je to z toho nekonečného čekání, pak očekávání, pak zklamání…