Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida děkuju
za přivítání. Chodím do CARu v Motole. A ty? Jaké máte holky vy zkušenosti?
@xantipi
ahooooj a děkuji. Štěstíčko potřebuji ve velkých dávkách. Kdy ty jdeš na ivf?
@Nikaveru ahojky
tak to by jsme mohli stimulovat spolu, udeláme tady holkám pak na jare trochu vzruso ![]()
@Jane29 Tak na to bude dvě a nebudeme se bát vlka nic
Tak si budeme držet palečky
@kaczule1 Děkuju,
já doufám, že ano. Na konci ledna si mám volat do CARu, to budou mít dovyšetřené dárkyně…
Ahoj holky, zdravím vás všechny, tak odedneška jsem zaala se stimulkou,,mám Fostimon, pak možná ješte Merional a nakonec Pregnyl..na další kontrolu jdu ve středu,,píchám 225m. j. a OPU předběžně vypadá že bude 28.1.2013,tak jsem zvědavá,,jak to vše dopadne…
@Nikaveru tak to už máš za chviličku a neboj dárkyni určitě najdou ![]()
@Nikaveru Mě to vychází stimulace na začátek února a odběr vajíček kolem 14-tého. Tak mi to zatím naplánovali
Ahoj holky!
Tedy to se mam to tady rozrusta!!! Ja kdyz stimulovala, tak jsem nemohla zadnou aktualni diskuzi chytit a docela mi to chybelo. Ja bych mela zitra dostat MS a pak priprava na KET. Ale vubec nevim, mela jsem to vzdycky s priznakama kazdy mesic stejny, ale ted vubec nic. Tak nevim jestli se mi to tema hormonama nejak rozhodilo
uz chci at se neco deje!!!
@maraida - jak se citis? Vydrzela jsi vzdy s testem az na dobu doporucenou z CARU?
@Blondýna007 - ja tedy mela pri stimulce slabsi a kratsi MS. Ale normalne, ne jenom spineni.
@Jane29 - ja pokud mi neklapne KET, tak do toho chci jit brezen, duben znovu. Tak treba se sejdem.
Nevim, jak mam zamrazeno, mam celkem tri, ale chci jenom po jednom. Druhy den MS volam do CARu a tam mi snad povi vice. Vcera jsem si koupila lyze a lyzaky, tak to treba zafunguje, ze si jich moc neuziju, kez by. To jsem se chtela jeste zeptat, pred tim KETem se muze normalne cvicit a nemusi se omezovat?
@xantipi, tak to už je za chviličku a odběr na Valentýna? No to musí vyjít! ![]()
@kačka25 je tak přeju at ti vyjde tento KET a v březen duben nám tu budeš jen držet palečky
A s tim cvicenim me to teda taky zajímá, ale já se na to chystám pak zeptat před začátkem stimulky, když teda nezapomenu ![]()