Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xantipi a ty budeš teda začínat až v únoru? A ty si musíš žádost o schválení vyřizovat sama?
S tou MS a doktorem se mi to taky jednou stalo. Doktorům to teda nevadí, ale já se cítila hrozně ![]()
@maraida Né tu žádost mi vyřizuje CAR. No podle té antikoncepce, pak následná MS to vypadá, že bych měla začít stimulovat začátkem února. No já bych to vyšetření nedala, kdybych to měla kousek a byla čerstvě vysprchovaná, tak budiž, ale po 3 hod. v autě ani náhodou… ![]()
Ahoj holky,
tak jsem byla v CAR a my musime z rodiných důvodů se stimulkou na chvilku počkat takže začnem až v březnu nebo v dubnu, ale tak s dovolením vám sem budu chodit oxidovat ![]()
@xantipi skoda to je, ale nebyli by jsme oba v pohodě takže to nemá smysl a ten měsíc dva navíc už nás nezabijou
A já vám sem budu chodit nakukovat, jak jste na tom, takže vlastně budu stimulovat s váma a pak už to bude pro mě brnkačka ![]()
@Jane29 to víš, že tu můžeš chodit
Však já taky půjdu na KET až za měsíc ![]()
@Jane29 tak jo, budeš nám tu fandit a my pak na jaře zase tobě ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nás čeká druhé IVF tento rok..
@Jane29 píše:
@Blondýna007 no a bude to napínavý hezky dlouho a pořád
Jojojo, holky jsem asi prdlá, ale ted sem poslala kolegyni pro TT test, ms od soboty uplně slaboulinká a kdyby nějakou mega náhodou, tak bych to tim Gonalem nerada podělala. Jsme si teda na 99,9,% jistá, že nic, ale chci mít klid v duši…
@kaczule1 No až nám najdou dárkyni. Ale já doufám, že únor, březen ![]()