IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
16.1.13 15:06

@Nikaveru to máš jako pokaždé jinou dárkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:08

@maraida Mám takový mrzáčky, malý, nezralý a kdysi jsem i zkoušela stimulovat na IVF, ale v půlce cyklu mi to zrušili, páč mi vůbec nereagovaly vaječníky - a to jsem měla koňský dávky injekcí :nevim:
Tak hlavně že se cítíš dobře, neboj tentokrát to vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:09
@maraida píše:
@Nikaveru to máš jako pokaždé jinou dárkyni?

Teď budu mít druhou, tamty 3 pokusy byly z vajíček dárkyně. Ono záleží, kolik vajíček žena bude mít. Minule jsme měli štěstí, že jich bylo 23, po oplodnění a 5 denní kultivaci, však přežilo jen 5 embryí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:10
@mahdalka píše:
@maraida Mám takový mrzáčky, malý, nezralý a kdysi jsem i zkoušela stimulovat na IVF, ale v půlce cyklu mi to zrušili, páč mi vůbec nereagovaly vaječníky - a to jsem měla koňský dávky injekcí :nevim:
Tak hlavně že se cítíš dobře, neboj tentokrát to vyjde! :hug:

No nevím, jestli se cítím dobře. Pořád je tu hrozba, že se mi nemoc vrátí a budou mi muset vzít dělohu. Takže naše IVF je hodně hra o čas. Kdyby nám už konečně štěstí přálo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:11
@Nikaveru píše:
Ano, už jsem měla ET v srpnu, pak následovalo 2× KET. To první ET bylo biochemické těhotenství a těch dalších ani to. :,( A teď čekám na dárkyni… Držím Ti palečky

Tak to je škoda :oops: Ale teď už to musí vyjít :kytka: Mě teda dr. řekla, že s darovanými vajíčky je větší úspěšnost - 70% při prvním transferu s jedním embriem :nevim: A nemáš ještě nějaký jiný zdr. problémy? :think: Měla jsi na poprvé taky jen jedno embrio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:14
@Nikaveru píše:
No nevím, jestli se cítím dobře. Pořád je tu hrozba, že se mi nemoc vrátí a budou mi muset vzít dělohu. Takže naše IVF je hodně hra o čas. Kdyby nám už konečně štěstí přálo :srdce:

To bylo pro Maraidu :lol:
To je mi líto, ale teď už to snad fakt vyjde! A můžu se zeptat jestli jsi měla cyklus řízený s dárkyní? Mě právě seřizovali cyklus s ní. A co jsi brala za hormony, dali ti prednison? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:14
@mahdalka píše:
Tak to je škoda :oops: Ale teď už to musí vyjít :kytka: Mě teda dr. řekla, že s darovanými vajíčky je větší úspěšnost - 70% při prvním transferu s jedním embriem :nevim: A nemáš ještě nějaký jiný zdr. problémy? :think: Měla jsi na poprvé taky jen jedno embrio?

Ne kromě toho, že nemám vaječníky, tak jsem zdravá. Na poprvé jsme měla jen jedno embryjko, pak už jsme dávali po dvou. I lékařka mi to vzhledem k mé diagnóze doporučila. I když doktoři moc dvojčata nepodporují. :-) Ono je asi fakt hodně důležité být „v pohodě“. Jenže jak to udělat, to nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:17
@mahdalka píše:
To bylo pro Maraidu :lol:
To je mi líto, ale teď už to snad fakt vyjde! A můžu se zeptat jestli jsi měla cyklus řízený s dárkyní? Mě právě seřizovali cyklus s ní. A co jsi brala za hormony, dali ti prednison? :nevim:

Aha :D
Jj, taky mě seřídili cyklus podle dárkyně. Já brala jen Estrofem a Duphaston, při posledním jsem měla místo Duphastonu utrogestan. I tak jsem přibrala kila. Ale naštěstí jsem je shodila. Ale nebylo to účelem. Spíš jsem se chtěla psychicky naladit - cvičila jsem, zdravě stravovala no a výsledek je ten, že těhotná nejsem, ale jsem o 7 kg lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964

Já příkládám dort, co jsem kupovala manžílkovi k narozkám na www.praguecitycake.cz … dostal k tomu poukaz na jezevčíka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514

@Vendula83 Já jsem při stimulce sexovala normálně, akorát asi 4 dny před OPU a 4 dny po OPU ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:19
@Blondýna007 píše:
Já příkládám dort, co jsem kupovala manžílkovi k narozkám na www.praguecitycake.cz … dostal k tomu poukaz na jezevčíka ;)

Jůů tak to nemá chybu. Fakt originální dárek! To musel být radostí bez sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 15:19
@Nikaveru píše:
No nevím, jestli se cítím dobře. Pořád je tu hrozba, že se mi nemoc vrátí a budou mi muset vzít dělohu. Takže naše IVF je hodně hra o čas. Kdyby nám už konečně štěstí přálo :srdce:

Niko určitě to vyjde ;-*, užila sis už dost, moc Ti přeju mimíska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:20

@Nikaveru Já teda taky beru 3× denně estrofem, ten je na sliznici a ještě ráno užívám tbl. prednisonu. A pak mi ještě pár dní před ET daj na zavádění utrogestan. A na co je ten duphaston? Já ho nemám :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:21
@Blondýna007 píše:
Já příkládám dort, co jsem kupovala manžílkovi k narozkám na www.praguecitycake.cz … dostal k tomu poukaz na jezevčíka ;)

Krásnej, úplná škoda ho jíst :lol: Nejvíc závidím ten poukaz na toho jezevčíka - já je miluju a jednu jezevčici mám doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 15:21
@Nikaveru píše:
Jůů tak to nemá chybu. Fakt originální dárek! To musel být radostí bez sebe :lol:

Jojo, byl dojatej, uděla sem mu oslavu pro přátele a dortík byl super i chuťově, vůbec ne přeslazený Red velvet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí