Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja furt dumam proc mam 225 jednotek, kdyz mi tvrdi, ze nikde zadnej problem nemam
, no uvidime v sobotu. Vyfasovala sem 3 gonaly, tak kdyztak mam i na priste
![]()
@mahdalka píše:
@Nikaveru Ale kušMě mudra říkala, že z darovaných vajíček je vyšší úspěšnost. Jo a pamatuju si v tv na to halo, když v 65 letech otěhotněla ta maďrka z darovanýho vajíčka - pamatuješ si na tu kauzu? To by bylo aby jsme to nedaly my, mladice
Nene, to si vůbec nevybavuju
@Anonymní píše:
Nikaveru,jsem tu nově, proto Ti nemůžu poslat SZ.
Můžu se zeptat jak jsi v Motole spokojená? Díky.
Ahoj, můžeš. V Motole jsem moc spokojená. Dostala jsem se tam díky mým operacím… A pak jsem volila i CAR, i když to máme dvě hodiny cesty. Jsou tam všichni milí a maximálně mi vycházejí vstříc. Můžu říct jenom chválu. A také si myslím, že nejsou „předražení“. Že to neberou jako byznys, ale chtějí pomoct.
@mahdalka píše:
@Nikaveru Jo a kolik jsi platila za dárkyni? jak dlouho jsi čekala?Já v iscaru čekala asi 2 měs. a platíme 35 tis.jen teda za tu dárkyni, za celý IVF 50 tis.
Dárkyni jsme dávali 22500Kč. Ostatní peníze bylo na kultivaci, zmražování embryií atd… Proože bylo hodně vajíček, zmražení dalších 4, tak to vyšlo i s dalšími 2× KET něco přes 50.000,– dohromady i s dárkyní…
@Blondýna007 píše:
Ahojky, tak mam za sebou predoperacni, vse ok, doktorka byla mega poctiva, zvazila me, zmerila me, tlak, puls, ekg, zhodotila mega dlouhej rozpis krve a moci, zmerila mi tepolu. Holky mam v sobe zatim jen 3 Gonaly a nevylezu ani schody jak funim, bricho me picha hrozne, jsem zvedava na sobotu, snad tam neco bude
Držím palečky, určitě jo!
![]()
@Nikaveru
Díky za info. Jdu tam poprvé, tak jsem aspoň klidnější. Můžu ještě vědět ke komu chodíš?
@PoHy píše:
@Nikaveru
Díky za info. Jdu tam poprvé, tak jsem aspoň klidnější. Můžu ještě vědět ke komu chodíš?
Není vůbec zač. Klidně se ptej… Já chodím k MUDr. Hanulíkové. Znala jsem jí ještě z předpoperačního, takže jsem šla rovnou k ní, když jsme zjistila, že tam dělá. Jinak jsem poprvé byla u MUDr. Stránské - také fajn. A ke komu a kdy tam jdeš?
Jdu tam příští týden a k Mudr. Hynkovi. Zatím ale nevím co všechno mně čeká.. Mám imuno vyšetření a hematalogii..
@PoHy píše:
Jdu tam příští týden a k Mudr. Hynkovi. Zatím ale nevím co všechno mně čeká.. Mám imuno vyšetření a hematalogii..
Tak to budu držet palečky. A neboj, není čeho, fakt tam jsou všichni v pohodě. I když ze začátku jsi ze všech těch termínů a všeho vyplašená. Slyšíš to poprvé, ale to je normální. Oni jsou na to zvyklí, taky jsem si na všechno dvakrát ptala. Uvidíš, co ti doktor řekne, jaká vyšetření a tak, ono záleží na tom, jaké máte problémy…
Díky moc
Njn, člověk si říká, jsem v klidu, jsem v klidu a v klidu není.. Ale to vy tu všechny dobře znáte.
Taky všem moc držím palečky!!
Holky, kdyz jste byly na OPU, za jak dlouho vas prestalo bolet bricho? Ja byla v pondeli a porad citim pichani, tlak a bolesti. Hlavne kdyz se pohnu.
Volali mi, ze v sobotu bych mela jit na transfer, ale mam pocit, ze do bricha se mi uz nic nevejde ![]()
@Katy161 píše:
Holky, kdyz jste byly na OPU, za jak dlouho vas prestalo bolet bricho? Ja byla v pondeli a porad citim pichani, tlak a bolesti. Hlavne kdyz se pohnu.
Volali mi, ze v sobotu bych mela jit na transfer, ale mam pocit, ze do bricha se mi uz nic nevejde
to bude dobre, na opu sem nebyla, ale treba po slepaku sem 1. den myslela, ze bude po me, bylo mi hrozne a 2. den uz jsme premejslela jakyho kluka na jipu zbalim
!!! Takze ono se to telo neskutecne rychle regeneruje
neboj bude to dobre!! Kolik ti odebrali vajicek?? Promin, ztracim se tady
@Blondýna007 Odebrali 20 a povedlo se 16. Pak rikali cosi o tom, ze vybrali 10 na dalsi kultivaci. Nevim, co se stalo s temi sesti
A dnes volali, ze je jich porad 10
A v sobotu si mam pro jedno ci dve prijit ![]()