IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4964
16.1.13 21:09

Ja furt dumam proc mam 225 jednotek, kdyz mi tvrdi, ze nikde zadnej problem nemam :-(, no uvidime v sobotu. Vyfasovala sem 3 gonaly, tak kdyztak mam i na priste :-)) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 21:46
@mahdalka píše:
@Nikaveru Ale kuš :lol: Mě mudra říkala, že z darovaných vajíček je vyšší úspěšnost. Jo a pamatuju si v tv na to halo, když v 65 letech otěhotněla ta maďrka z darovanýho vajíčka - pamatuješ si na tu kauzu? To by bylo aby jsme to nedaly my, mladice

Nene, to si vůbec nevybavuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 21:48
@katulka3010 píše:
@Nikaveru bude, ver tomu.
:hug: děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 21:49
@Anonymní píše:
Nikaveru,

jsem tu nově, proto Ti nemůžu poslat SZ.

Můžu se zeptat jak jsi v Motole spokojená? Díky.

Ahoj, můžeš. V Motole jsem moc spokojená. Dostala jsem se tam díky mým operacím… A pak jsem volila i CAR, i když to máme dvě hodiny cesty. Jsou tam všichni milí a maximálně mi vycházejí vstříc. Můžu říct jenom chválu. A také si myslím, že nejsou „předražení“. Že to neberou jako byznys, ale chtějí pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 21:52
@mahdalka píše:
@Nikaveru Jo a kolik jsi platila za dárkyni? jak dlouho jsi čekala? :nevim: Já v iscaru čekala asi 2 měs. a platíme 35 tis.jen teda za tu dárkyni, za celý IVF 50 tis. :roll:

Dárkyni jsme dávali 22500Kč. Ostatní peníze bylo na kultivaci, zmražování embryií atd… Proože bylo hodně vajíček, zmražení dalších 4, tak to vyšlo i s dalšími 2× KET něco přes 50.000,– dohromady i s dárkyní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 21:54
@Blondýna007 píše:
Ahojky, tak mam za sebou predoperacni, vse ok, doktorka byla mega poctiva, zvazila me, zmerila me, tlak, puls, ekg, zhodotila mega dlouhej rozpis krve a moci, zmerila mi tepolu :-). Holky mam v sobe zatim jen 3 Gonaly a nevylezu ani schody jak funim, bricho me picha hrozne, jsem zvedava na sobotu, snad tam neco bude 8o

Držím palečky, určitě jo! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.1.13 21:54

@Nikaveru
Díky za info. Jdu tam poprvé, tak jsem aspoň klidnější. Můžu ještě vědět ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.1.13 21:55

Jůů, konečně už ne jako anonym :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 21:56
@PoHy píše:
@Nikaveru
Díky za info. Jdu tam poprvé, tak jsem aspoň klidnější. Můžu ještě vědět ke komu chodíš?

Není vůbec zač. Klidně se ptej… Já chodím k MUDr. Hanulíkové. Znala jsem jí ještě z předpoperačního, takže jsem šla rovnou k ní, když jsme zjistila, že tam dělá. Jinak jsem poprvé byla u MUDr. Stránské - také fajn. A ke komu a kdy tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.1.13 22:00

Jdu tam příští týden a k Mudr. Hynkovi. Zatím ale nevím co všechno mně čeká.. Mám imuno vyšetření a hematalogii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 22:06
@PoHy píše:
Jdu tam příští týden a k Mudr. Hynkovi. Zatím ale nevím co všechno mně čeká.. Mám imuno vyšetření a hematalogii..

Tak to budu držet palečky. A neboj, není čeho, fakt tam jsou všichni v pohodě. I když ze začátku jsi ze všech těch termínů a všeho vyplašená. Slyšíš to poprvé, ale to je normální. Oni jsou na to zvyklí, taky jsem si na všechno dvakrát ptala. Uvidíš, co ti doktor řekne, jaká vyšetření a tak, ono záleží na tom, jaké máte problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.1.13 22:12

Díky moc :-) Njn, člověk si říká, jsem v klidu, jsem v klidu a v klidu není.. Ale to vy tu všechny dobře znáte.

Taky všem moc držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
16.1.13 23:27

Holky, kdyz jste byly na OPU, za jak dlouho vas prestalo bolet bricho? Ja byla v pondeli a porad citim pichani, tlak a bolesti. Hlavne kdyz se pohnu.
Volali mi, ze v sobotu bych mela jit na transfer, ale mam pocit, ze do bricha se mi uz nic nevejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 23:32
@Katy161 píše:
Holky, kdyz jste byly na OPU, za jak dlouho vas prestalo bolet bricho? Ja byla v pondeli a porad citim pichani, tlak a bolesti. Hlavne kdyz se pohnu.
Volali mi, ze v sobotu bych mela jit na transfer, ale mam pocit, ze do bricha se mi uz nic nevejde :nevim:

to bude dobre, na opu sem nebyla, ale treba po slepaku sem 1. den myslela, ze bude po me, bylo mi hrozne a 2. den uz jsme premejslela jakyho kluka na jipu zbalim :-))!!! Takze ono se to telo neskutecne rychle regeneruje :kytka: neboj bude to dobre!! Kolik ti odebrali vajicek?? Promin, ztracim se tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
16.1.13 23:38

@Blondýna007 Odebrali 20 a povedlo se 16. Pak rikali cosi o tom, ze vybrali 10 na dalsi kultivaci. Nevim, co se stalo s temi sesti :think: A dnes volali, ze je jich porad 10 :potlesk: A v sobotu si mam pro jedno ci dve prijit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí