Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Take sem dnes jeste resila v car, zda jedno nebo dve vejce a pry se rozhodne po opu.. Tak uvidime. Ja mam strach, aby to bylo dobre a nejaka tam byla
, uvidime v sobotu. Kazdopadne po Clostiu jsem mela 12 dc dva foliky jeden 21 a druhy 23 mm, doktorka koukala jak blazen, tak snad tu davku odhadl dobre ![]()
@maraida Tak to jí asi nesmíš vůbec nosit a zvedat, ne? Myslím teda po ET. Zrovna jsem se chtěla zeptat jak to dělají maminky, co už doma jedno malý dítko maj a jsou po IVF
@mahdalka no je to s dítkem už složitější. Přesně jak píšeš neměla bych jí zvedat a chovat.Ale copak to jde praktikovat s takhle malým dítětem! Proto jsem si sem tentokrát pozvala aspoň na týden rodiče, abych jí nemusela zvedat já. Říkám si, že třeba mi KET nevyšel i z toho důvodu, že jsem jí nosila. I když nikdy nevíš. Některý holky 14 dní leží v posteli a taky jim to nevyjde.
Ahoj holky, tak se hlasim po pondelnim OPU. O vikendu byl manza doma a vcera taky, tak me drzel v posteli a obskakoval. Ani k pocitaci jsem nemohla
OPU probihalo dobre. Hrozne jsem se bala, jak me budou stelovat na to kreslo a uspavat a jen si pamatuji, jak jsem sedela na posteli, predstavoval se mi doktor, rikal ze to nic neni… a pak uz jen probuzeni! Super. Pekne me ale po zakroku bolelo bricho, tak jsem to zaspala. Dnes je to ale uz skoro vporadku.
Jeste v nemocnici mi prisli rict, ze odebrali 20 vajicek. Zatim nevim, zda vsechna zrala. Maji volat dnes odpoledne, jak to vypada. Manza ma porad strach, ze nenasli zadnou spermijku a budou ho rezat, ale to by snad volali uz vcera ![]()
@maraida píše:
Holky, tak jsem teď volala a v poledne mám ETTeď už jen doufám, že se „třešničkám“ u mě bude líbit
Drzim pesti ![]()
@Katy161 děkuji
a držím palce, aby bylo co nejvíc oplodněných vajíček ![]()
@maraida A kolik má malá kilo?
Já mám starýho skoro 17 letýho jezevčíka, má 6 kg a už nevyjde schody co máme od výtahu ven, sice jen tři, ale je už prostě zvyklá že jí nosíme. Chlap jí vyvenčí ráno než půjde do práce a pak večer než půjde a jinak pro ní máme plíny, ale je mi jí líto, tak jí snad vezme občas ven sousedka
Taky se bojim jí tahat několikrát denně, ale vysvětli to psovi. A taky doma každou chvíli opruzuje že chce zvednoutna gauč, pak zase za chvíli dolu apod. ![]()
@Katy161 tak to je krásný počet
mě včera taky manžel obskakoval, ale já mám noťas, tak ten mi přinesl do postele ![]()
Holky, teď jsem vyžehlila pár věcí a to jsem asi neměla dělat. Úplně mě rozbolely vaječníky a břicho
manžel ani nevěděl, že žehlím a hned mi vynadal ![]()
Příspěvek upraven 15.01.13 v 17:13
@maraida píše:
@mahdalka Před měsícem měla 9,5kg, tak to už se pronese.
Tak to jo, to je těžší než Kettynka
Je mi jasný že se takový mimčo musí několikrát denně zvedat - do postýlky, z postýlky, do židle a ze židle, do kočárku… ![]()
@mahdalka no právě…jestli to tentokrát zase nevyjde tak při dalším IVF, jí dávám na týden k rodičům, abych tu byla sama.
@maraida píše:
@mahdalka no právě…jestli to tentokrát zase nevyjde tak při dalším IVF, jí dávám na týden k rodičům, abych tu byla sama.