Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida máme 31 vajíček a ve středu dopoledne budu volat ohledně informací, kolik se jich ve finále oplodnilo a tím pádem i zamrazilo
@kaczule1 Fíha 31 vajec? Tak to jsi supernosná
Doufám, že se ti hyperstimulák vyhne
Hlavně hodně moc vody…
@xantipi no manžel říkal, že jsem nějaká turbo slepice
Posledně 8 vajíček a teď toto
Jinak se manžel o mně pěkně stará, už mě ustlal do postele, ohřál oběd, donesl pití, noťas… ![]()
@kaczule1 tak to máš miláčka.
To je dobře, jen ať se o tebe stará ![]()
Kaczule1 - gratuluji k tolika vajíčkům
a doufám, že se jich podaří, co nejvice oplodnit, ať máš zásobu i na další děťátka a nemusíš znovu vše procházet
. Četla jsem, že máš ET až příští měsíc, tak možná, budeme čekat na tu dálnici spolu
. Doufám, že se ti ten hyperstimulák vyhne.
@homar tak to půjdem tede spolu
Ale bojím se, aby vůbec přežily rozmrazení ![]()
Kaczule1 - nic se neboj
, já se taky před KETem bála, měli jsme jen dva mrazáčky, ale přežili to oba, jen se jim u mě nelíbilo.
@kaczule1 cože???31 vajec!!!No to se ti jich určitě hodně oplodní a jak píšou holky bude hodně mrazáčků
A tobě změnili od minula protokol nebo jsi měla ten samý? A co se týče KETu tak neboj
Mě se v listopadu taky obě embryjka rozmrazily, jen se pak nechytily ![]()
@maraida no právě bojím se toho narušení - zmražení, rozmražení
Není nad „čerstvé“
Protokol jsem měla stejný, dokonce jsem stimulovala o den míň jak předtím. Akorát jsem místo Menopuru píchala Puregon ![]()
@kaczule1 některý holky těhotní zase jenom z KETů. Tak třeba to u tebe bude zrovna tak ![]()
Ahoj holky, clovek tu dva dny neni a vy jste toho teda nakrcaly ![]()
@maraida gratuluju ke dvoum bojovnickum a preji at di jedna z prvnich co jsem pak za dva tydny daji ukazkovy dvoucarkovy testik ![]()
@kaczule1 teda tolik vajuch tak to jsi teda slipka
preju at se ti hyperstimulak vyhne obloukem ![]()
Ahoj, tak dnešní kontrola dopadla dobře. K mému překvapení se nakonec OPU o den posunula, místo čtvrtka jdu už ve středu. Takže dnes jsem si píchla ovitrele a teď už jen čekat na středeční ráno. Dle dr. je tam odhadem 25 vajíček, uvidím při OPU. Bříško už mě včera pobolívalo a dnes je to silnější, vaječníky cítím bez ustání, o něco více pak při dosednutí.
Holky, jak velké jste měly folikuly před píchnutím ovitrele před OPU nebo jestli vám dělali UTZ i v den OPU?
@f-l-e-a tak to zítra držím palce
Já byla na kontrole v pátek a v sobotu píchala Pregnyl. V pátek měly folíky cca 15-18 mm, pokud jsem to pochopila dobře ![]()