Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zítra se těším na hlášení počtu vajíček
. Držím palce. My jsme na veče, v naši oblíbené pražské restauracce. Zdravím a přeji sladké sny
Já myslela že zrovnav iscare to jde, když je soukromej
Škoda, no. Já bych asi úplně nejradši, aby mi to tam tim katetrem moh zavést sám, když už tohle všechno máme jinak než u klasickýho početí
Ahoj holky, tak už jsem doma
kontrola dopadla dobře
Dneska píchám poslední dávku Puregonu, zítra Pregnyl a v pondělí ráno OPU
Čekala jsem až tak středu.
@kaczule1 no vidíš tak to už tu lehčí část budeš mít v pondělí za sebou tak to blahopřeji a následně přeji pevné nervy
![]()
A kolik máš teda foliků?
@Jane29 No, napočítal jich předběžně 23, ale posledně jsem měla i nějaké prázdné, tak snad alespoň něco bude
Ale bříško mě už teda dneska trochu bolí a i ten ultrazvuk trošku bolel, kdy to tam natáčel a počítal ![]()
@kaczule1 Jů tak to gratuluji, to je opravdu slušná úroda.
Tak ať máš těch zdravých vajíček co nejvíce av pondělí Ti držím všechny moje pěstičky…
@kaczule1 jujda tak to je teda bohatá úrada, tak držím palečky at jich je co nejvíc super kvalitních
No a to se nedivím, že už tě trochu bolí bříško, když jich máš tolik
@Katy161 Ahoj no nam to v Gestu nabizeli, ale pritel tam nesel,,je takovej ostychtivej, co se tyce doktoru, ma s nima spatne zkusenosti,,ale ted na druhy pokus budu chtit aby sel se mnou, nevim jestli ho premluvim, ale uvidime, kazdopadne v Gestu to jde!
Ahoj holky, tak ja uz jsem taky doma z kontroly. Dnes mi napocitala 7+10 foliku a zdaji se uz dost velke. Pry mi sestricka jeste zavola, aby to potvrdila, ale vypada to na nedelni OPU.
@Vendula83 já chodím do Unicy a tam taky manžel může a už se těší, jen bude muset ten den vydržet nekouřit, tak to bude asi největší problém, ale to dá ![]()
@Katy161 Taky dobrá úroda
Tak v neděli? Tak to dej vědět, to bude už brzy…
Holky tak velká gratulace k vajíčkům ![]()
Závidim chlapa u ET. Stejně je to divný, že nás neoplodní chlap ale doktor či doktorka, co
![]()
Tak já vám řeknu příhodu z posledního OPU, už jsem klimbala, skoro v narkoze, když přišel doktor a že začne. Já ještě v mrákotách říkám. "Kdo tam je? " Ozvalo se já doktor blábláblá, už nevím
tak říkám "Jen abych věděla koho mám mezi nohama "
Sestřičky měli ze mne srandu ![]()