Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo o zravce mi neco povidej ja jim a hltam…hrozny!!! Jinak chodim do Prahy do Gestu,,a budu stimulovat Fostimonem, minule IVF jsem mela Menopur a Ovitrele a mela jsem 18 foliku, z toho jen 9 vajicek a z toho byli 4 nezraly,,,ostatni se prestali vyvijet dali jsem 5 denni blastocystu a nic,,tak ted zkousime dlouhy protokol z lutealni faze…dostala jsem 19 den cyklu Decapeptyl depot…jsem zvedava jak to ted dopadne… ![]()
@Blondýna007 Jo o zravce mi neco povidej ja jim a hltam…hrozny!!! Jinak chodim do Prahy do Gestu,,a budu stimulovat Fostimonem, minule IVF jsem mela Menopur a Ovitrele a mela jsem 18 foliku, z toho jen 9 vajicek a z toho byli 4 nezraly,,,ostatni se prestali vyvijet dali jsem 5 denni blastocystu a nic,,tak ted zkousime dlouhy protokol z lutealni faze…dostala jsem 19 den cyklu Decapeptyl depot…jsem zvedava jak to ted dopadne… ![]()
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 Jo o zravce mi neco povidej ja jim a hltam…hrozny!!! Jinak chodim do Prahy do Gestu,,a budu stimulovat Fostimonem, minule IVF jsem mela Menopur a Ovitrele a mela jsem 18 foliku, z toho jen 9 vajicek a z toho byli 4 nezraly,,,ostatni se prestali vyvijet dali jsem 5 denni blastocystu a nic,,tak ted zkousime dlouhy protokol z lutealni faze…dostala jsem 19 den cyklu Decapeptyl depot…jsem zvedava jak to ted dopadne…
Já jsem taky Gesťačka ![]()
Ze všeho nejvíc se bojim, aby byly vajíčka a byly dost kvalitní, z toho jsem fakt posr… a dělali ti AMH?
@Vendula83 píše:
AMH to je nariznuti toho obalu? @Blondýna007
nene AMH je test na zásobárnu vajíček
Ne tak to mi nedelali, me vlastne nic nedelali,,delali nam jen odbery pred opu, na HIV atd, apriteli spermio,,jinak nam nedelali nic jo a jeste hormony stitne zlazy a Prolalktin a to jsem si musela o to rict, jsem celek abych rekla pravdu z jejich pocinani prekvapena,,,jake mas pocity ty z jejich lecy? To je tvuj prvni IVF?
@Blondýna007 Ne tak to mi nedelali, me vlastne nic nedelali,,delali nam jen odbery pred opu, na HIV atd, apriteli spermio,,jinak nam nedelali nic jo a jeste hormony stitne zlazy a Prolalktin a to jsem si musela o to rict, jsem celek abych rekla pravdu z jejich pocinani prekvapena,,,jake mas pocity ty z jejich lecy? To je tvuj prvni IVF?
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 Ne tak to mi nedelali, me vlastne nic nedelali,,delali nam jen odbery pred opu, na HIV atd, apriteli spermio,,jinak nam nedelali nic jo a jeste hormony stitne zlazy a Prolalktin a to jsem si musela o to rict, jsem celek abych rekla pravdu z jejich pocinani prekvapena,,,jake mas pocity ty z jejich lecy? To je tvuj prvni IVF?
To je divné, a to 1. IVF ti dělali také v Gestu? Já tam šla po 18. měsících snažení, ale už s hodně výsledky od gyndaře (HP, folikumetrie. CHlamydie, spermiogram), přišla sem tam, navrhl udělat průchodnost a pokud dobrý tak zkusit IUI, udělal taky foliky. Nabral mi krev na imuno a AMH hned při první návštěvě, takže já si stěžovat nemůžu. Na další návštěvě řekl, že imuno uplně ok, mírně snížené AMH a já mu řekla, že chci rovnou IVF a IVF bude tedka, takže fofr a spokojenost. Chodím k Alexandrovi, je se vším rychle hotov, ale zas mě minule vzal když jsme zavolala, že je mi zle i na běžnou kontrolu vaječníků. což vůbec nemusel asi za 3 hodiny od telefonátu.
Holky jinak co se týká toho nafouknutí a zavodnění, tak na mě docela s přehledem funguje detoxikační čaj, já mám čaj DETOX z Marks Spencer, ale určo mají i lékárny. Složení je: kopřiva 25%, pampeliška 20%, máta kadeřavá 15 %, kořen lopuchu 10%, máta peprná 10%, anýz 10%, kořen lékořice 5%, mléč bylinný 5%. Tak to zkuste ![]()
Ahoj holky
tak předoperační je OK, teď ještě abych měla nějaké vajíčka
Prostě se furt něčeho bojím ![]()
Jinak se zatím necítím nijak nafouknutá a ani mě nebolí v podbříšku, tak doufám, že tam nějaké folíky budou ![]()
@kaczule1 tak to je parada a neboj vajicka taky budou a urcite kvalitni
a kolikaty den uz vlastne pichas to je tak 5-7 ne?
@Jane29 dneska už 6. den. Musela jsem to počítat na prstech 2×, jelikož mi to ani nepříjde
Myslela jsem, že dneska tak teprve 3-4. den ![]()
@kaczule1 píše:
@Jane29 dneska už 6. den. Musela jsem to počítat na prstech 2×, jelikož mi to ani nepříjdeMyslela jsem, že dneska tak teprve 3-4. den
To to pěkně letí, superrrrrr