IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
9.1.13 11:57

Jo o zravce mi neco povidej ja jim a hltam…hrozny!!! Jinak chodim do Prahy do Gestu,,a budu stimulovat Fostimonem, minule IVF jsem mela Menopur a Ovitrele a mela jsem 18 foliku, z toho jen 9 vajicek a z toho byli 4 nezraly,,,ostatni se prestali vyvijet dali jsem 5 denni blastocystu a nic,,tak ted zkousime dlouhy protokol z lutealni faze…dostala jsem 19 den cyklu Decapeptyl depot…jsem zvedava jak to ted dopadne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.1.13 11:58

@Blondýna007 Jo o zravce mi neco povidej ja jim a hltam…hrozny!!! Jinak chodim do Prahy do Gestu,,a budu stimulovat Fostimonem, minule IVF jsem mela Menopur a Ovitrele a mela jsem 18 foliku, z toho jen 9 vajicek a z toho byli 4 nezraly,,,ostatni se prestali vyvijet dali jsem 5 denni blastocystu a nic,,tak ted zkousime dlouhy protokol z lutealni faze…dostala jsem 19 den cyklu Decapeptyl depot…jsem zvedava jak to ted dopadne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 11:59
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 Jo o zravce mi neco povidej ja jim a hltam…hrozny!!! Jinak chodim do Prahy do Gestu,,a budu stimulovat Fostimonem, minule IVF jsem mela Menopur a Ovitrele a mela jsem 18 foliku, z toho jen 9 vajicek a z toho byli 4 nezraly,,,ostatni se prestali vyvijet dali jsem 5 denni blastocystu a nic,,tak ted zkousime dlouhy protokol z lutealni faze…dostala jsem 19 den cyklu Decapeptyl depot…jsem zvedava jak to ted dopadne… :nevim:

Já jsem taky Gesťačka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 12:00

Ze všeho nejvíc se bojim, aby byly vajíčka a byly dost kvalitní, z toho jsem fakt posr… a dělali ti AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.1.13 12:06

AMH to je nariznuti toho obalu? @Blondýna007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 12:07
@Vendula83 píše:
AMH to je nariznuti toho obalu? @Blondýna007

nene AMH je test na zásobárnu vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.1.13 12:10

Ne tak to mi nedelali, me vlastne nic nedelali,,delali nam jen odbery pred opu, na HIV atd, apriteli spermio,,jinak nam nedelali nic jo a jeste hormony stitne zlazy a Prolalktin a to jsem si musela o to rict, jsem celek abych rekla pravdu z jejich pocinani prekvapena,,,jake mas pocity ty z jejich lecy? To je tvuj prvni IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.1.13 12:10

@Blondýna007 Ne tak to mi nedelali, me vlastne nic nedelali,,delali nam jen odbery pred opu, na HIV atd, apriteli spermio,,jinak nam nedelali nic jo a jeste hormony stitne zlazy a Prolalktin a to jsem si musela o to rict, jsem celek abych rekla pravdu z jejich pocinani prekvapena,,,jake mas pocity ty z jejich lecy? To je tvuj prvni IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 13:41
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 Ne tak to mi nedelali, me vlastne nic nedelali,,delali nam jen odbery pred opu, na HIV atd, apriteli spermio,,jinak nam nedelali nic jo a jeste hormony stitne zlazy a Prolalktin a to jsem si musela o to rict, jsem celek abych rekla pravdu z jejich pocinani prekvapena,,,jake mas pocity ty z jejich lecy? To je tvuj prvni IVF?

To je divné, a to 1. IVF ti dělali také v Gestu? Já tam šla po 18. měsících snažení, ale už s hodně výsledky od gyndaře (HP, folikumetrie. CHlamydie, spermiogram), přišla sem tam, navrhl udělat průchodnost a pokud dobrý tak zkusit IUI, udělal taky foliky. Nabral mi krev na imuno a AMH hned při první návštěvě, takže já si stěžovat nemůžu. Na další návštěvě řekl, že imuno uplně ok, mírně snížené AMH a já mu řekla, že chci rovnou IVF a IVF bude tedka, takže fofr a spokojenost. Chodím k Alexandrovi, je se vším rychle hotov, ale zas mě minule vzal když jsme zavolala, že je mi zle i na běžnou kontrolu vaječníků. což vůbec nemusel asi za 3 hodiny od telefonátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 16:45

Holky jinak co se týká toho nafouknutí a zavodnění, tak na mě docela s přehledem funguje detoxikační čaj, já mám čaj DETOX z Marks Spencer, ale určo mají i lékárny. Složení je: kopřiva 25%, pampeliška 20%, máta kadeřavá 15 %, kořen lopuchu 10%, máta peprná 10%, anýz 10%, kořen lékořice 5%, mléč bylinný 5%. Tak to zkuste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.13 18:14

Ahoj holky :mavam: tak předoperační je OK, teď ještě abych měla nějaké vajíčka :zed: Prostě se furt něčeho bojím :lol:
Jinak se zatím necítím nijak nafouknutá a ani mě nebolí v podbříšku, tak doufám, že tam nějaké folíky budou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
9.1.13 18:16

@kaczule1 tak to je parada a neboj vajicka taky budou a urcite kvalitni :hug: a kolikaty den uz vlastne pichas to je tak 5-7 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.13 18:28

@Jane29 dneska už 6. den. Musela jsem to počítat na prstech 2×, jelikož mi to ani nepříjde :lol: Myslela jsem, že dneska tak teprve 3-4. den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 18:48
@kaczule1 píše:
@Jane29 dneska už 6. den. Musela jsem to počítat na prstech 2×, jelikož mi to ani nepříjde :lol: Myslela jsem, že dneska tak teprve 3-4. den :lol:

To to pěkně letí, superrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
9.1.13 18:57

@kaczule1 Tak to už se Ti to blíží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...