IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1018
6.1.13 17:27
@mahdalka píše:
Holky tak držím palce ať vám to dobře dopadne
Já to ne ráno dostala, tudíž od zítřka začínám užívat 3× denně ten estrofem. Nevíte některá jestli se to musí užívat pokaždý ve stejnou dobu nebo je to jedno? :think:

Ahojky já to brala taky 3×denně, ale jak mi to vyšlo. Ráno v poledne, večer. :D Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
6.1.13 17:28

Můžu se zeptat, jak dlouho jste po IVF doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
6.1.13 17:34

@Katharina já jsem si vzala po ET týden dovolenou a pak zase normálně chodila dál do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

@Katharina Děkuju za info :kytka: Já si to myslela, ale chtěla jsem se radši ujistit.
Já nepracuju, jsem doma tak po IVF budu tak týden polehávat a pak už běžně co dělám i normálně, jen se budu šetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866

@Katharina Ja jsem od ET až po krev, tedy 14 dnů. Vlastně posledně jsem byla 4 měsíce :-D Těhotná jsem se už do práce nevracela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.1.13 17:41

@Katharina - tak ja do prace nechodim, ale hned jsem normalne fungovala, bylo pred vanocemi. Precetla jsem nejake diskuze a myslim, ze nejaky lezeni to asi neovlivni. Zadne tezke veci jsem netahala, to je jasne. Ale ted pokud pujdu na KET, tak se budu snazit vice odpocivat. Ty tri i vice. Ale ja jsem tomu proste od zacatku moc neverila, me uz nejak ten transfer nesedel, hned jsem to rikala manzelovi, ze z toho nemam dobry pocit. Pritom do te doby vse ukazkove, embryjko spickove. Jo a vysla jsem pred nemocnici a uklouzla jsem, nespadla jsem, aletakove divne leknuti pul hodiny po transferu. Ted budu vazne opatrnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 17:48

Ahoj holky :lol:, no vy jste se teda rozpovídaly, dalo mi to pěknou práci všechno dočíst, víkend byl náročný :jazyk:, tak se ukazuji až teď.

Vítám nové :kytka:.

Já jsem byla na nemocenské hned od začátku stimulace, protože mám fyzicky náročnou práci a dr. se bál, aby mi nepopraskaly folikulky a šla jsem až po negativním krevním testu, byl to přesně měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
6.1.13 17:48

Děkuju za názory. Já byla po 1.IVF taky 3 týdny doma, protože jsem měla hyperstimulák. Ale po KET jsem šla za 4 dny do práce. Nevím jak ted, ale v práci 8 hodin stojím, celý týden. Tak nevím, jak to mám vymyslet. Nechci nic zanedbat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
6.1.13 17:52
@homar píše:
Ahoj holky :lol:, no vy jste se teda rozpovídaly, dalo mi to pěknou práci všechno dočíst, víkend byl náročný :jazyk:, tak se ukazuji až teď.

Vítám nové :kytka:.

Já jsem byla na nemocenské hned od začátku stimulace, protože mám fyzicky náročnou práci a dr. se bál, aby mi nepopraskaly folikulky a šla jsem až po negativním krevním testu, byl to přesně měsíc.

Ahojky,já fyzicky ani né,ale celý den stojím. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 17:53

Slyšela jsem příběh jedné holčiny, která neměla fyzicky náročnou práci, tak šla po ET a pozitivním testu do práce - byla učitelkou. Asi ve třetím měsíci chytla od dítěte neštovice, které ještě nikdy neprodělala a byla tragédie na světě :,(. Nechci vás děsit, ale určitě se šetřete :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
6.1.13 18:39

@homar Já si myslím, že určitě do testování by bylo dobré zůstat doma, ale mě se to kecá, já jsem doma furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.1.13 19:15

Taky jsem premyslela jak to udelat zda si vzit nemocenskou nebo volno a na jak dlouho, ja sice fyzicky nerocnou praci nemam, jsem 8 hodin za PC, ale na konci tydne jsem vzdy psychicky vycerpana, takze nevim u stimulace asi se rozhodnu az dle aktualniho stavu. A jinak muzu se zeptat, brali jste si nemocenskou a jestli jo vystavovali vam ji v CARu, ze? Ale to pak v praci se tak jaksi dovtipi, ze :| a to bych ja nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 19:22

Jane29 já jsem dostala nemocenskou normálně v caru, ale odevzdala jsem ji jen nadřízenému a ten věděl do čeho jdu, ale ostatní kolegové mysleli, že marodím se zády. Nechtěla jsem, aby to všichni věděli, protože jsem věděla, že když to nevyjde, tak mě budou všichni litovat a já lítost nesnáším :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
6.1.13 19:25

@Jane29 já pak měla nemocenskou napsanou z CARu, ale mě to bylo jedno, protože to v práci od začátku věděli. Myslím, že pokud nechceš, aby se to dovtípili, tak ti může nemocenskou napsat obvoďák :think: Vím, že to takhle taky nějaké holky řešily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 19:25

Dnes už to ví v práci hodně lidí :) a už to tak neřeším. Je jim jasné, že když mi je tolik let a mám manžela a chtěla bych mít děti a nemám je, že je asi někde nějaký problém :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí