IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
4.1.13 19:13

@kaczule1 gratuluju :kytka: Tak už tady pícháme 2 :mrgreen:
Taky by mě zajímalo kolik jsi za Puregon doplácela.
Ty krevní testy před samotnou stimulací ti dělali proč? Mě totiž nic takového nedělali, jen UTZ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 19:19

Holky mě zas nedělali před stimulací UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.1.13 19:22

Jinak já jsem na dnešní kontrole zatím moc valně nedopadla :( Mám zatím jen 3 folikuly velikosti 10-12mm. Kurňa jak je ten věk znát :cert: Před necelými 2 roky jsem jich měla 7.Takže stimuluju dál a na kontrolu jdu v pondělí. Říkal, že se můžou ještě nějaké folikuly objevit, ale tomu moc nevěřím, myslím si, že to by tam už po týdenní stimulaci byly :think: A dorůst mají do 18ti mm. Vím, že nezáleží na kvantitě, ale kvalitě, tak musím doufat, že budou vajíčka zralá, oplodní se a vydrží do ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 19:23

Kaczule1 - já ti raději nebudu gratulovat k píchání, protože to není zrovna příjemná záležitost, ale počkám a pogratuluji až k tomu, kolik sneseš jajuch :lol:, doufám a budu držet prstíky, ať je jich tak akorát, aby se to ivf povedlo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 19:26

Maraido budu ti držet palečky :hug:, ať máš nějaké ty zralé folikuly a pak tolik embryek, aby to stačilo na toho mimíska ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.1.13 19:28

@homar díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
4.1.13 19:56
@maraida píše:
@homar díky :hug:

jak si řekla výše, záleží na kvalitě, ne na kvantitě. Když bude jedno prvotřídní, tak bude stačit ;-)!! Ty už si jednou stimulovala, takže víš, co a jak. Mě to děsí, nebojím se ani injekci, ale bojím se, ze bude málo vajecny, nebo úplne k ničemu :(( dá se zjistit jinak než odběrem, jak jsou vejce kvalitni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
4.1.13 19:59

Jinak holky moje telo se cyklus před IVF zblaznilo, asi se v Gestu vylekalo. Nikdy sem nemela bílkovin gel a čípek vysoko, teď už 5. Den, dneska už sem musela manza zatáhnout koukat na hanbatej film, abych z nej něco dostala :-))))!!! Ms přijde cca za 10 dni a pak stimca perem, u nás budu píchal určo já, manžel by exnul :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.1.13 06:55

@maraida no mě dělal ultrazvuk, jestli je všechno OK a můžu začít píchat a odběry. Jelikož mám dlouhý protokol a stříkám Synarel, tak se kontroluje hladina určitého hormonu (estradio, myslím :think: ). Když je to OK, což naštěstí bylo, tak jsem včera začala stimulovat. Kdyby to ještě nebylo, jak má, tak pokračuju v stříkání a někdy příští týden znovu odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
5.1.13 07:24

@maraida taky se peridavam k holkam a drzim vse co mam, aby vajicka byla kvalitni a hezky se oplodnila a pak se u tebe nejaky ten prdolka hezky zabydlel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.1.13 07:28

@maraida folíky určitě dorostou a bude tam to pravé vajuško :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
5.1.13 07:29

Holky muzu se zeptat vas zkusenejsich, kdyz se jde na IVF tak se bud picha perem a nebo klasickou injekci, ze. A to je fakt takovata injekce jako treba kdyz mi berou krev? A to si to i nejak do te injekce michate? A ukazali vam to v CAR, jak tu klasickou pichnout? Nebo to jste vsechny tak zbehle pichacky :mrgreen: ja vim asi trochu blbe otazky, ale me ty klasicke injekce fakt desi :mrgreen: a kdyz jsme uten otazek, tak o kolik asi sdrazsi jsou ty pera oproti klasickym injekcim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.1.13 07:34

@Jane29 u prvního IVF jsem píchala klasickou injekcí a míchala jsem si to sama. Sestřička mě pořádně poučila a fakt to šlo v pohodě. Teda, mě musel píchat manžel :oops:
Takhle vypadala moje oplodňovací výbavička u 1. IVF :mrgreen: Větší jehličkou jsem si to smíchala a malou (žlutou) se píchalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
5.1.13 07:51

@kaczule1 pry malou zlutou jehlickou by me zajimalo, co je podle tebe velka :mrgreen:, no jestli fasnu podobny tak bude pichat pritel a nebo si s tim budu jezdit na pohotovost to ja do sebe asi nepichnu, kdyz se mi dela obcas blbe i pri odberu krve :mrgreen: tak me pri pohledu na tu fotku napadlo, ze to je jinak docela slusna vybavicka skoro fetakuv raj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.1.13 08:05

@Jane29 ta žlutá jehlička opravdu není velká, fotka trochu zkresluje ;) A záleží jakého máš partnera. Tomu mojemo to nic nedělá a bez problémů mě píchá :mrgreen:
Teď mám Puregon, tak moje výbavička teď vypadá o něco líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital