Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana6 píše:
Ahoj vítám nové pisatelky a budoucí čekatelky, doufám![]()
Mahdalka my taky jdeme do darovaných nejspíše nyní, můžu se zeptat kam chodíš a na kolik vás to vyjde?
@mahdalka Ahojky,můžu se zeptat jak vysoký máš ten hormon FSH, že musíte jít do darovaných vajíček?
@kaczule1 píše:
Tak mrcha dorazila![]()
Doufám, že bude poslední nejen pro tento rok
Snad od pátku budu moct začít se stimulkou
Já taky doufám že ta mrcha červená co mi má přijít po vysazení norethisteronu(1.1)bude poslední!
Hodně štěstí a dej vědět jak pokračuješ ![]()
@mahdalka no já chodím do gennetu a tam to vypadá na 39000 plus ISCI…taky doufám že nebudu čekat moc dlouho…já mám vrozenou vadu 13 a 14 chromozomu je to nějaká aberace, jsou jako by propojený tudíš mám většinou patologicky špatná vajíčka ![]()
![]()
@mahdalka @Jana6 Holky děkuji
Mám ji ale nějak podezřele slabou, nevíte jestli to je po HA normální? ![]()
@kaczule1 Tak to teda nevim, já HA nikdy nebrala
Zítra bych zkusila zavolat do caru poptat se - pro jistotu
@Jana6 Tak to mě mrzí
ale takhle budeš mít aspoň jistotu, že budeš mít zdravý mimi.My budeme mít taky ISCI - prej jsou vajíčka od dárkyně vzácný, tak pro jistotu.Pak nám napočítali ještě prodlouženou kultivaci a hormony a celkem to dělá 50 tis.
Jen za tu dárkyni chtěj 35 tis.
@mahdalka No oni tam jsou právě až 2.1.
Sice mám i číslo na dr. ale je mi blbé ho s tím obtěžovat
V pátek jdu na kontrolu, tak nevím, jestli nepočkám do pátku a uvidím, jak to bude vypadat zítra ![]()
Já mám i soukromý číslo na doktorku a že mám volat kdykoli, páč mi srovnávaj cyklus s dárkyní, tak to je prej náročný a aby se něco nezanedbalo.Tak uvidíš a přinejhoršim bys jí holt zavolala, no - jakýpak obtěžování ![]()
Všem přeji hezkého Silvestra a ten nejlepší vstup do nového roku, jaký si umíme představit
![]()
@mahdalka jo jo u nás je to 39000 za dárkyni a pak 7000 isci a 2500 prodloužená kultivace, je to šílený
ale co by ne pro mimi
Hodně zdravíčka a štěstíčka do nového roku ![]()
Všem přeji krásný vstup do nového roku, hodně zdraví a štěstí
a hlavně to mimi ![]()
@Jana6 Tak v Iscaru mají tu dárkyni o 4 tis. levnější koukám. Námřekli ať máme připravených 50 tis.Ale přesně, co by jsme pro mimi neudělali
Holky krásný nový rok a do roku 2013 nám všem přeju hlavně ty dvě čárky na testu a následně zdravý miminka
však se taky dočkáme