Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
28.1.13 20:30

@chcimimi

Podpisy nemam zapnutý… no tak to už je taky docela dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
29.1.13 07:01

@Anix To je :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.1.13 19:44

Holky jak to čtu, tak jste měly bud clostík nebo ten duphaston na podporu těhu a mi dr nic nedal ted po te laparce myslite, že bych měla zajit a poprosit ho o něco na podporu když mam tež po laparce a jen jeden vejcovod? :nevim: jinak je to tři tydny po laparce a když jdu na malou, tak mě jakoby boli v podbříšku neměly jste to někdo nevím jestli to není močak nebo ja nevím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
29.1.13 21:21

@nellyska Tak včera na ultrazvuku vše v pořádku - 5+4 dle paní doktorky. Za 14 dní jdu znovu, to už by mu mělo tlouct srdíčko… nechci nic zakřiknout. Snad to bude vše ok… Musí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 21:29

@nellyska

Ahoj, já měla duphaston před laparo na srovnání cyklu. po laparo jsem čekala 3měsíce na srovnání vaječníku a teda cyklu a pak jsem šla na gyndu na folikulometrii, měřila vajíčka jestli mi dozrávají a jestli jsou oplodněníschopný, no byli malé takže nasazen clostík… 2 dávky (2 měs.) 5-9Dc a příští týden vstupuji do 5 měsíce těhu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.2.13 20:28

@budrum-mooc Ti gratuluji to je užasne :)…tak ted hlavně at je vše v pořadku a je to bomba jsi štastna určitě, že to tak rychle po laparo vyšlo vid?:)..a jak se citiš už maš nějake nevolnosti? :)

@anix-no tak to ja nevím možna si tež pro něco zajdu protože mam asi nějake rozhozene hormony po te laparce ms zpožděna o vic jak tyden a ted už to mam 15 den :zed: a dnes jsem volal na gyndu at něco nezanedbam a prej je to normalní po laparo, že ms muže byt delší pry jsou hormony rozladěne :nevim:..no tak doufam, že už to brzy skončí, at už se mužem začit snažilkovat :)..měla jste to některa tež tak dlouhe po laparce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
7.2.13 07:30

@nellyska Mě ms po laparce dorazila taky později o více než týden, ale trvala 5 dní cca…takže normál..Snad se brzy budeš moct začít snažit… já jsem dnes 8DC po prví MS od laparo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.2.13 09:18

@chcimimi-teda tak to se maš, protože ja už dnes 17 den a pokud to nepřejde do přištího čtvtku tak to tam je muj dr a chci at mě prohlidne protože to už je fakt dlouho i když řikal, že to muže byt tak radši at mě zkoukne protože pak už to mam dostat zas tak at to nemam měsic a pul třeba v kuse 8o..jeee tak super ty šupito se začit snažilkovat držím ti pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.2.13 09:24

@nellyska Děkuju moc :hug: budu zkoušet ovu testy…a uvidíme…ty jo 17 dní, to je fakt mazec 8o a to je jako klasická ms? nebo alespoň slabší, nebo špinění? 8o Snad to brzy skončí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.2.13 09:36

Jj pěkně ovu testíky a pak hups na to :lol: tý jo ani nemluv už toho mam plane kecky po laparce jsem v nemocnici krvacela asi 6 dni pak jsem to za 14 dni asi dostala a ne pravě normalní ms jsem měla silnější ted je to takove krvacení ale od začatku takove slabší a furt stejné ale není to jen špinění, takže mě jedině ještě napadlo že možna se mi cely cyklus změní ted je to 28 den od toho krvaceni z nemocnice tak odted ještě tyden počkam a v ten čt radši zajdu a hlavně kdy se mame snažit o to mimi s tímhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
8.2.13 09:39

Nedočítám celou diskuzi, ale byla jsem 2.1.2013 na laparoskopii a hysteroskopii a chromopertubaci a Dr. (operatér) mi po operaci řekl, že mi budou říkat, ať držím šestinedělí. Ale na to ať kašlu. Ať na to hupnem hned ten den, co mě pustí :)
A vypadá to, že se zadařilo :)

Neměla jsem teda srůsty, dělali mi driling vaječníků. Tak u toho nevím…

Jo a stehy jsem měla vstřebávací nebo co, neco samo vypadlo, nic mi nevytahovali.
Tak držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.2.13 09:41

@nellyska Já sem po laparce jen špinila chvilku - cca 2 dny…a pak se ms opozdila ale byla normální..mě to štve, že má člověk pořád něco!!! snad se ti to opavdu vše upraví a bude to okej…mě už to čekání na vše fakt leze krkem :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.2.13 09:42

@Katyty Jéééé, to je super… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
8.2.13 09:51

@chcimimi Díky, držím pěsti i Tobě :) Ať se zadaří co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
8.2.13 16:46

@nellyska Děkuji za gratulaci, tak teď hlavně, aby bylo vše v pořádku a v září jsme byli tři… ;) Poránu mi bývá špatně, ale když se najím, tak to většinou přejde… Jinak bolest prsou, občas pálení žáhy a zpočátku mě pobolívalo v podbřišku, to už je teď lepší. Jinak únava, jsem unavená snad pořád… :D Držím palečky, ať se i ty brzy raduješ z //! :D

@Katyty Moc gratuluji!!! A držím palce, ať vše dobře dopadne! ;)

A všem ostatním snažilkám přeji brzké těhulkování!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital