Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jak to čtu, tak jste měly bud clostík nebo ten duphaston na podporu těhu a mi dr nic nedal ted po te laparce myslite, že bych měla zajit a poprosit ho o něco na podporu když mam tež po laparce a jen jeden vejcovod?
jinak je to tři tydny po laparce a když jdu na malou, tak mě jakoby boli v podbříšku neměly jste to někdo nevím jestli to není močak nebo ja nevím. ![]()
@nellyska Tak včera na ultrazvuku vše v pořádku - 5+4 dle paní doktorky. Za 14 dní jdu znovu, to už by mu mělo tlouct srdíčko… nechci nic zakřiknout. Snad to bude vše ok… Musí!!!
Ahoj, já měla duphaston před laparo na srovnání cyklu. po laparo jsem čekala 3měsíce na srovnání vaječníku a teda cyklu a pak jsem šla na gyndu na folikulometrii, měřila vajíčka jestli mi dozrávají a jestli jsou oplodněníschopný, no byli malé takže nasazen clostík… 2 dávky (2 měs.) 5-9Dc a příští týden vstupuji do 5 měsíce těhu ![]()
@budrum-mooc Ti gratuluji to je užasne
…tak ted hlavně at je vše v pořadku a je to bomba jsi štastna určitě, že to tak rychle po laparo vyšlo vid?:)..a jak se citiš už maš nějake nevolnosti? ![]()
@anix-no tak to ja nevím možna si tež pro něco zajdu protože mam asi nějake rozhozene hormony po te laparce ms zpožděna o vic jak tyden a ted už to mam 15 den
a dnes jsem volal na gyndu at něco nezanedbam a prej je to normalní po laparo, že ms muže byt delší pry jsou hormony rozladěne
..no tak doufam, že už to brzy skončí, at už se mužem začit snažilkovat
..měla jste to některa tež tak dlouhe po laparce?
@nellyska Mě ms po laparce dorazila taky později o více než týden, ale trvala 5 dní cca…takže normál..Snad se brzy budeš moct začít snažit… já jsem dnes 8DC po prví MS od laparo… ![]()
@chcimimi-teda tak to se maš, protože ja už dnes 17 den a pokud to nepřejde do přištího čtvtku tak to tam je muj dr a chci at mě prohlidne protože to už je fakt dlouho i když řikal, že to muže byt tak radši at mě zkoukne protože pak už to mam dostat zas tak at to nemam měsic a pul třeba v kuse
..jeee tak super ty šupito se začit snažilkovat držím ti pěsti ![]()
@nellyska Děkuju moc
budu zkoušet ovu testy…a uvidíme…ty jo 17 dní, to je fakt mazec
a to je jako klasická ms? nebo alespoň slabší, nebo špinění?
Snad to brzy skončí ![]()
Jj pěkně ovu testíky a pak hups na to
tý jo ani nemluv už toho mam plane kecky po laparce jsem v nemocnici krvacela asi 6 dni pak jsem to za 14 dni asi dostala a ne pravě normalní ms jsem měla silnější ted je to takove krvacení ale od začatku takove slabší a furt stejné ale není to jen špinění, takže mě jedině ještě napadlo že možna se mi cely cyklus změní ted je to 28 den od toho krvaceni z nemocnice tak odted ještě tyden počkam a v ten čt radši zajdu a hlavně kdy se mame snažit o to mimi s tímhle ![]()
Nedočítám celou diskuzi, ale byla jsem 2.1.2013 na laparoskopii a hysteroskopii a chromopertubaci a Dr. (operatér) mi po operaci řekl, že mi budou říkat, ať držím šestinedělí. Ale na to ať kašlu. Ať na to hupnem hned ten den, co mě pustí ![]()
A vypadá to, že se zadařilo ![]()
Neměla jsem teda srůsty, dělali mi driling vaječníků. Tak u toho nevím…
Jo a stehy jsem měla vstřebávací nebo co, neco samo vypadlo, nic mi nevytahovali.
Tak držím pěsti ![]()
@nellyska Já sem po laparce jen špinila chvilku - cca 2 dny…a pak se ms opozdila ale byla normální..mě to štve, že má člověk pořád něco!!! snad se ti to opavdu vše upraví a bude to okej…mě už to čekání na vše fakt leze krkem
![]()
@nellyska Děkuji za gratulaci, tak teď hlavně, aby bylo vše v pořádku a v září jsme byli tři…
Poránu mi bývá špatně, ale když se najím, tak to většinou přejde… Jinak bolest prsou, občas pálení žáhy a zpočátku mě pobolívalo v podbřišku, to už je teď lepší. Jinak únava, jsem unavená snad pořád…
Držím palečky, ať se i ty brzy raduješ z //! ![]()
@Katyty Moc gratuluji!!! A držím palce, ať vše dobře dopadne! ![]()
A všem ostatním snažilkám přeji brzké těhulkování!!! ![]()