Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
14.3.17 04:20

@Kajule21 a vysledky nejake mas? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.3.17 13:50

@Leojka Ahojky,tak jak ti je? První den nic moc co? Asi ještě spíš po narkoze. Mně ráno naštěstí vytáhli dren a je mi hej :dance: Už jsem poobědvala a dala si s manželem kafíčko :) Zítra mě ale bohužel ještě nepustí až ve čtvrtek :,( Teď jsem byla za doktorkou, tak mi všechno povykládala. Z levého vaječníku mi vzali endometriální cysty, děloha je v pořádku, vejcovody profoukli a všechno je OK :) Teďka teda pošlu manžela na spermio a uvidíme. Říkala doktorka, že to teď po operaci můžeme zkoušet dál, nebo jít na IUI, případně na IVF a nebo že to můžeme zkusit případně nějakýma lékama, tak uvidíme? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.3.17 13:57

@AjulaMamula To se ti ani nedivím :( Hej ti bude, až ti vytáhnou ten dren. Mně ho vytáhli dneska cca v 11 a od té doby mám pocit, že můžu tancovat-už je mi hej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.3.17 14:01

@AjulaMamula Jj,už jsem to psala v příspěvku výš…Naštěstí je všechno v pořádku, tak teď je na řadě spermio a pak uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.3.17 14:03

@Kajule21 ahojky. Je to docela prima, před chvílí jsem přijela z jipky. Drén nemám, hurááá :potlesk:. Zatím moc nevím, akorát se mi něco plete, že mi kamarádka co u toho byla říkala, že mám v bříšku jak v pokojíčku, ale asi jsem moc nevnímala, tak počkám až přijde doktor. Tvůj nález se zda být nadějný, to je prima. Říkají že velká šance otěhotnět je do půl roku od lps, tak hurá na to :dance: domů doufám půjdu zítra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.17 14:06

@Kajule21 ja sem byla na te anesteziologii. Tak mi napsal do papiru ze sem blila ze mi daji neco hned na sale aby ne. A to ue sem se jeste na sale nemohla nadechnout to je bohuzel vedlejsi ucinek narkozy, ale ze maji nejaky pristroj novy a s tim by to melo byt lepsi. A taky ze to ma tak 90% lidi ale 80si to nepamatuje a ja bohuzel patrim mezi ty co jo :zed: :lol: ty mas oba vejcovody vid? Jinak my byli na spermio prave pred mesicem a, to dopadlo na vybornou/138ml spermii v ml ejakulatu, vice nez 70%dobre pohyblivych. Pro to me poslal na tu laparku. Tak snad brzy prijdou ty// hodne jsem cetla ze po tomhle zakroku byly holky tehotne v rozmezi 3-6mesicu ;) pro pobaveni pridavam foto z anest. zprávy ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.3.17 19:32

@AjulaMamula To máš fajn zprávu :) :mrgreen: Já měla dren asi kvůli té cystě nebo nevím :nevim: Zítra už jdu domů, tak hurá :dance: Tebe už pustili? Takže jsme obě dopadly na výbornou :palec: Takže teď se pomaličku zase snažit :)
Já po narkoze naštěstí nikdy nezvracela, klidně jsem po ní mohla hned jest, ale co mě štve, tak že doteď pokašlávám, jak mi to podráždilo krk, tak mi dnes taťka donesl Synecod na suchý, dráždivý kašel, tak je to o něco lepší…Čučím na filmy, ale chci jít brzo spát, ať už je ráno, vizita a jdu domů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.3.17 22:32

@Kajule21 tak já už zdravím z domova, pustili mě ráno, jsem ráda, sice jsem ještě praštěná a trochu mě bolí břicho a ramena, ale doma je doma :dance:. Takže výsledek je opravdu dobrý, žádný srůsty a průchodnost oboustranně hned. Ještě jsem zajela k OG kvůli PN tak budu týden doma. Mám počkat do měsíčků a pak se můžeme začít snažit :oops: tak ať ta noc uteče a jdeš taky domů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.3.17 05:01

@Leojka Ty kráso, tak to je fofr 8o Jen já tady trčela 4noci,5dní 8o Ale za 2hodiny je velká vizita s primářem (mým gynekologem),tak aspoň nemusím nikam jezdit :) Neschopenku si asi taky nechám napsat, i když mně, jako OSVČ bude k prdu, protože peníze dostanu akorát z pojistky, jinak normální nemocenská by mi běžela až od 14tého dne, takže o ničem…V pondělí plánuju, že už pojedu do práce :nevim: Jinak mně už nic nebolí, ale jak jsi vzpomněla ty ramena, to je mazec co? Taky mě bolely ty klíční kosti, jak tama ještě procházel ten plyn 8o :nevim: Ale už je fajn.Jsme šikovné a daly jsme to… :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.3.17 09:30

@Kajule21 tak me to ceka zitra. Zacinam byt nervoznejsi a nervóznější. Furt si opakuju ze to bude ok a chlap v kvetnu dostane ns tricitku ten nejkrasnejsi darek. A pak prijde myslenka co kdyz bude zle a vezmou mi ho? Brdo holky vam zavidim ze uz to mate za sebou a s dobrými vysledky.. at uz je zitraaaa :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.3.17 13:51

@AjulaMamula To zvládneš!!Mám pocit, že jen já to měla v plné parádě, ale dala jsem to. Měla jsem to holt horší o tu endometriální cystu no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.3.17 15:02

@Kajule21 no u me je to posledni sance. Mam jen jeden vejcovod po geu.. takze pokud bude na nic tak vezmou i ten :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.3.17 17:47

@AjulaMamula Mysli pozitivně a nemaluj si katastrofické scénáře!! Dobře to dopadne!! :hug: Už jsi v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.3.17 17:54

@Kajule21 ano, jsem ráda, že je to za námi :hug: ty jsi to měla vážně složitější, do mě v podstatě jenom koukli..teď už bude jenom dobře. Doufám, že už jsi doma :dance: @AjulaMamula držím palce :palec: a ikdyby náhodou…nic není ztraceno, i bez vejcovodů můžeš mít miminko, sice s pomocí, ale můžeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.3.17 18:46

@Leojka No tak to čumím 8o Všichni to mají šup šup a já na 5dní 8o Ale už je fajn :) Akorát jsem to dneska dopoledne trošku přehnala s vybalováním atd. a od oběda celý den odpočívám a spím :) Tu levou stranu trochu cítím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí