Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
10.4.17 21:53

@Kajule21 to budeje asi celkove bo normal je tech 60-120mil v ml :lol: tak snad dalsi mrcha neprijde no..:) me vlastne pooperacni ani nedosla :oops: 11/3ms 17/3laparo pak dva dny spineni a 6/4uz neprisla :potlesk: :potlesk: ani jsem nedoufala ueme to zabere az tak moc ta operace :) ted uz jen pockat jestli bude vse jak ma ale tak nejak vnitrne citim ze ted uz to vyjde :) pred tim jsem sice byla tehu ale mela sem furt taky divný pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.4.17 22:12

@AjulaMamula Určitě to dopadne dobře :) Já jsem byla na operaci 13.3.,21.3. přišla mrcha a teď uvidíme :nevim: Kéž by… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.4.17 07:17

@AjulaMamula Tak jak pokračuješ těhule? ;) Jsi OK? Všechno v pohodě? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.4.17 09:28

@Kajule21 nijak v sobotu jsem dostala menze s ???? takže nanovo, ono dr to tak trochu čekal jelikož jsem hcg mela jen 61 když už jsem mela Mít něco přes 400… ale nevadí oficiální neslo ani o potrat takže mužem Veselé pokračovat dále. Alespoň víme že to jde, i tohle je pro Mé veliký úspěch po dvou letech ničeho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.4.17 11:47

@AjulaMamula No do prd*le-to mě mrzí :? ALe jak říkáš - pozitivní je aspoň to, že to jde a laparo zabrala!! :) Bereš to statečně a věřím, že se brzo znovu zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.4.17 11:55

@Kajule21 samotnou me to prekvapilo ze jsem to tak vzala. pobrecela jsem si, chvilinku v praci a pak uz ok… ani jsem to nebrala jako potrat. :think: tak snad tenhle mesic :) drzim palec i tobe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.4.17 11:11

@Kajule21 ahoj tak mě asi trefí v sobotu jsem dostala menses to jsem měla do středy Od středy špinění naštěstí tmavou krvi říkám Jo pohoda čistím se včera jsem šla na záchod a dům světla krev takže jsem dnes letěla k doktorovi no a na ultrazvuku v děloze těsně u hrdla nějaký útvar o velikosti 12 milimetrů takže krev výsledky zítra a uvidíme pokud budou pozitivní opět nemocenská a nástup do špitálu mám radost jak blázen :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.5.17 14:14

@AjulaMamula Ahoooj - moc se omlouvám, tak mě teď napadlo se sem mrknout a všimla jsem si, že jsi mi pak ještě psala a já už si to nepřečetla!! Jak jsi dopadla a jak se daří? Musela jsi do té nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
20.5.17 15:20

@Kajule21 ahoj no bylo to hodne na hrane ale nastesti ne chodila jsem na krev kazdy tyden, vlastne prvni bylo 61,pak ta menzes kleslo na 16dalsi tyden 14pak huplo na 18tak mi dal posledni sanci a nastesti sem dostala dalsi menzes a kleslo to pod 0.2takze o prsa vietnamske zeny ???????? a zaciname od zacatku, a co ty :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.5.17 17:09

@AjulaMamula Já pořád nic, teď mám v pondělí nebo úterý dostat MS, tak uvidíme. Prsa mě bolí jak blázen, tak se necháme překvapit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
20.5.17 17:18

@Kajule21 zeby zeby?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
22.5.17 13:16

@Kajule21 ja bych ted nekdy mela mit ovulku ale zatim to vypada ze nebude, hlen zadny bolest taky ne. No co uz stejne jsme se domluvili ze se na to vyprdnem, ve ct jdu k dr tak se snim domluvim jestli teda neco na podporeni ovulace a nic vic… prdim na to. Minuly tyden mi potratila nejlepsi kamaradky byly jsme od sebe tehu cca 3tydny :) :,( a za 3tydny k ni frcim, ma narozky tak se aspon poradne „zprasime“ :lol: :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.5.17 09:51

@Kajule21 :mavam: ahojky tak jakpak se máme, Já byla včera na gynekologii, tak vypadá vse ok a můžeme pokračovat, doporučil mi nosifol ale je to celkem palka :? Tak říkal že je jednodušší brát obyčejný listovku a béčko. Ze z toho baby dost přibíraji. A prý si máme užitečných léto a když nás to přestane bavit mam se ozvat a nápisem zadanku do caru na IUI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.5.17 12:34

@AjulaMamula Ahojky :mavam: No, tak u mě to dopadlo jako každý jiný měsíc, čili neúspěch. Bylo m ito líto, ale kašlu na to - teď 9.6. jdu k mudrovi a chlap na kontrolní spermio, tak uvidíme :nevim: Chci si nechat něco napsat - něco jako Clostil nebo tak. Dneska jsem vyzvedla z lékárny vitamíny pro chlapa i pro sebe, tak budeme zase zobat - já Femibion a manžel Reproman. Dívala jsem se na ceník zákroků u nás v CARu a je to dobrá palba. To IUI mi přijde přijatelnější, ale zase ta pravděpodobnost, že se to povede je docela malá, ale taky bych to v první řadě řešila takhle…Co se ovulky týká, tak tu naštěstí mám - teď se mi 2měsíce po sobě podařilo udělat po haluzi ovu test a trefila jsem se :potlesk: Ale je to hlavně díky appce v mobilu (mám pro jistotu dvě :lol: :mrgreen: ). Teď se stěhujeme (cca do týdne),takže aspoň nemám čas myslet na snažení, Akorát mně končí MS, tak jedeme další kolo. Porpavdě? M už to snažení bavit přestává - neříkám, že spolu spíme jen při ovulaci, ale právě v době ovulace mám pocit, že jsou to soulože ryze za účelem oplodnění a to mě štve - mám pocit, jako bysme o něco soutěžili.. :zed: A taky začínám propadat zoufalství, že snad i laparo bylo k ničemu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.5.17 12:45

@Kajule21 jo taky mam tenhle pocit obcas, a dnes boli a vlhko tak musime. Takhle na povel to je na houby. :( me prave rikal dr ze nejlepsi je ten nosifol a je i bez receptu. Pokud ovu mas tak jen nejake vitaminky. Clostik je tusim na vyvolani ovulky. No hlavne pro to bychom volili spis to iui je to i prijatelnejsi nejen financne ale chlap je nejak zabrzdeny. Ze dite ze zkumavky… a ja bych asi taky do toho nesla, tak zoufala jeste nejsem. Rikal ze ted tam ma pani co chodi na ivf uz dlouho a ze ji to stalo uz nakych 6oo ooo.. 8o to je maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí