Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
6.6.17 14:44

@Kajule21 @Dáda2121 tak holčiny moje mlčela jsem v naději ale po 3 dnech zpoždění jsem si ráno udělala test, byl negativní a před chvílí dorazila mrcha. Ach jo o o :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.6.17 15:11

@AjulaMamula To je mi líto - vím, jak ti je :,( Je to peklo, ať se mi nikdo nediví, že už mám chuť to vzdát…Kór teď, když v době ovulky bude půst, tak jedině pak v pátek věčer nebo v sobotu ráno stihnout aspoň rychlovku, než se vzbudí malý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
6.6.17 15:32

@Kajule21 noa zvlast kdyz me tak trochu mudr navnadil bo rikal ze mam krasnou vysokou sliznici 1cm, ze by mohla byt i tehu. Pak 3dny zpozdeni a pak nic. No jedeme dal… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.6.17 22:57

@AjulaMamula To je na palici tohle opravdu. Proto už se na to raději neupínám a nehodlám se sledovat-snad mi to vydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.6.17 18:02

@AjulaMamula tak to mě mrzi :( já už chci aby přišla jsem nervozní abych neměla zpoždění z prášku :roll: minulej měsíc byla mrcha podivná a pokud ji nedostanu do soboty tak asi žádná laparka nebude :,( mě klepne. Holky držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.6.17 22:49

@Dáda2121 Držím palce, aby dorazila.Kdy máš termín na laparo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.6.17 02:10

@Kajule21 19.6 mam nastup nevim kdy pujdu na zakrok. No nejradsi bych sla uz toho 19.6. abych to mela zasebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.6.17 06:54

@Dáda2121 Asi na druhý den. Já měla nástup 12.3.(v neděli) a operace hned druhý den. Pustili mě až ve čtvrtek :nevim: A dneska gynda… :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.6.17 07:21

@Kajule21 no tak to doufam, ze tam tak dlouho nebudu. Me bylo receno od doktora, ze max3dny. :nevim: budu na Tebe myslet at Ti rekne jen a jen dobre zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.6.17 09:30

@Dáda2121 Děkuji,už to máme za sebou a teď sedím v čekárně a čekám, až nás zavolají. Jsem nervózní jak pes-jak kdyby se něco dělo. Laparky se nebojím a konzultace jo :lol: Já se vždycky bojím těch věcí, kde není třeba :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.6.17 11:45

Žádná hitparáda - spermio o 4% horší než minule (ale prej je to „ještě v normě“) - my s manželem už z toho tolik nadšení nejsme :( Přestali jsme kouřit, snažíme se jít i hodně ovoce a zeleniny, sportovat, mít dostatek spánku, zobeme oba vitamíny - evidentně všechno k ničemu :,( Dostala jsem 2 balení Clostilu od 3 do7DC a 9-12DC mám dojet na folikulometrii. Doktor mě říkal, ať nejsem zklamaná, že se to třeba nepovede hned po prvním cyklu, že prej se může stát, že se zadaří do půl roku OD DOBRÁNÍ (což už bysme byli dávno na umělém) - tak dlouho se mi čekat fakt nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.6.17 16:00

@Kajule21 nebud sklamana určitě to neni k nicemu. Ale chapu tě. Já mám ze vseho taky stres. A pritel ten je statečnej a obdivuju ho ja se sebou bych nevydrzela :lol: jestli si pamatuju dobre tak kamaradka taky brala co ty a pul roku nic. Pak to vysadila a rekla, ze uz na to kasle, ze to nema cenu a dva mesice po dobrani byla tehotna. Nemohla tomu uverit :) bude to v pohodě uvidíš musí jsme domluvene na září ;) přece ;) no jinak ja dnes na tom predoperacnim katastrofa :roll: 1,5h v cekarne pak jsem dostala papir do odběrove mistnosti tam dvě sestry hledaly žily. No a ve čtvrtek na zbytek vyšetření. Doufala jsě, ze dneska to bude vsechno a bohuzel. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.6.17 16:14

@Dáda2121 Taky mazec ty předoperační vyšetření…No nevím - stálo to dost peněz ty vitamíny (ale samozřejmě o peníze nejde),takže teď už je dobereme, ale domluvili jsme se s manželem, že další už brát nebudeme - kašleme na to. Já začnu další cyklus s Clostilem a děj se vůle boží, už mě to fakt nebaví a jsme z toho s manželem otrávení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.6.17 08:46

@Kajule21 uplne tě chápu take jsme z toho uz otravení. Mrcha už dnes dorazila na jednu stranku jsem ráda a na druhou opět smutná. Nj tak ted zase budu doufat, ze po te laparce budeme mit nejakou nadej. Plne te chapu, ze o penize v tomhle pripade nejde. Ale pak si rikam co člověk musí jeste udelat aby to konečně vyšlo? Kazdy rika at jsem v klidu copak muzu?? Proste to nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.6.17 09:23

@Dáda2121 Jo,máš ještě naději s laparkou - já v to naděje taky vkládala, jak se hned zadaří a prd.Ale u nás to může být i tou zhoršenou pohyblivostí spermií :nevim: Včera jsem si tak zoufala, že i kdybych šla 10× na umělé a dala za to půl milionu, že s mým štěstím ve snažení, se to opět 10× nepovede…Měla bych si dát do pořádku hlavu a vykašlat se na to. Nejlepší bude se nesnažit a smířit se s faktem, že to prostě nejde…Mám v hlavě takový bordel, že nevím, jestli se snažit, nesnažit, řešit to nebo se na to vykašlat - fakt nevím :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí