Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
10.6.17 09:25

Navíc jsem měla včera ovulaci a nic z toho nebylo…Takže aspoň tento měsíc nemusím čekat na zázrak, protože vím, že těhotná být 100% nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.6.17 14:21

@Kajule21 já mám uplně stejny stavy. Proto jsem psala, ze odivuju pritele opravdu to spatne snašim a nalady mam katastrofalní. Tenhle mesic to nejak neresim tim, ze mi doktor rekl, ze na prirodni otehotnění mi dava 6% tak jsem to vzdala. Ale 4mesice pred tim bylo doma peklo:( pritel ma spermie na 99% takze ta predstava ze je to jen ve me je strasna. A to kdyz pred dvouma mesicema to porad neslo tak jsem zacala doma rikat at si najde nekoho skym to dite mit bude atd. No blazen proste! Takze tě fakt chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.6.17 23:23

@Dáda2121 Tak to s tebou má opravdu svatou trpělivost :) Takhle daleko jsem to naštěstí ještě nedopracovala :) Já jsem si spíš myslela, že je problém ve mně, ale jsem po laparo, takže vím, že jsem OK :dance: Pak přišlo spermio…Není to o tom, že by se nepodařilo přirozeně, ale i tak…Není to podle a pro mě prostě OK. Já bych byla raději, Kdyby byla chyba ve mně, protože bych udělala maximum pro nápravu a fakt se snažila, kdežto ti chlapi to berou asi víc „na lehkou váhu“…Například, kdyby mně řekli musíš přestat kouřit, přestanu, kdežto manžel sice přestane, ale neodolá a alespoň výjimečně by si dal, kdežto já opravdu ne…A v tom to možná je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.6.17 04:17

@Dáda2121 oni ti nerekli kdy to budou delat :think: to je divne ja jsem vedela e 17/3 v 6nastup a v8na sal… samo ze jsem sla pozdeji :D ale neva… rekla bych ze bud 19 nebo 20je zbytecne nastupovat více do predu… vesmes se nastupuje v den zakroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.17 10:26

@AjulaMamula Já nastupovala o den dřív a druhý den jsem šla na sál, ale to jsem se dozvěděla až v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.6.17 11:05

@AjulaMamula no nerekli. Mam nastup 19.6 7-8 tam mam byt a muzu jist takze pochybuju ze to bude jeste toho 19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.6.17 11:08

@Kajule21 taky ho lituju nemysli si ze ne :( taky bych proto udelala maximum, ale nevím co když podle vysledku jsem v poradku a kdyz nezabraly ani jedny prasky no tak me poslal na laparku tak pak uvidíme co dál proto muzu udělat. Pritel mi take porad rika proč to hrotim ze to pujde, ale proste strach tam nekde je a toho se bohuzel jentak nezbavím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
11.6.17 11:12

Ahoj. Můžu se k vám přidat? Třeba poradite. Jsem týden po laparo, odstranění cysty o velikosti pomeranče a srustu. Potvrzena endometrioza. Příští týden jdu na kontrolu po operaci a potom prý hormonální blokace na 3-6 měsíců a potom až snažení. Máte někdo zkušenost že jste ten umělý přechod odmítli a snažili se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.6.17 11:46

@lachtanice86 ahoj,já Ti bohuzel k tomu nic nenapisu ja mam laparo pred sebou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.17 12:44

@Dáda2121 Nebude,to bys nesměla jíst, ale divné je, že já jsem nastupovala v neděli, doma jsem posnídala, na oběd v nemocnici jsem dostala už jenom zeleninovou polévku a to bylo všechno…Navečer klystýr a druhý den operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.17 12:46

@Dáda2121 Mám ti stejně!!Už ať mám MS a můžu zobat Clostil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.17 13:35

@lachtanice86 Ahojky,vítej :mavam: Já byla v březnu na laparo. Udělali mi profuky a odstranili endometriální cystu na levém vaječníku. Ale žádnou hormonální blokaci jsem naštěstí neměla..K čemu je to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
11.6.17 13:49

@Kajule21 na určitou domů tím zastaví ms a tím pádem se přestanou tvořit cysty ale právě si nejsem úplně jistá jestli se mi chce čekat dalšího půl roku, navíc ještě v přechodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
11.6.17 13:49

No ve středu na kontrole se zeptám.. jestli je to nutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.17 14:35

@lachtanice86 Ty jsi v přechodu? To snad ne? 8o No, chtěla jsem si o tom něco přečíst, ale nic o „hormonální blokaci“ jsem teda nenašla :nevim: A slyším o tom poprvé. To je jako myšleno, že menstruací se tvoří cysty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí