Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kajule21 já ji mám takovouhle celý život. Trochu jsem doufala že když cysta bude pryč. Bude to bolet méně a ono ne. Žeru valetoly na bolest. K tomu mě bolí už dva dny v kuse hlava
Ahoj holky, tak já všechno vyšetření konečně zasebou a v pondělí už jdu. Tak jsem zvědavá jak to potom bude. @lachtanice86 já mám mentruaci taky katastrofalní v noci nespím protoze to bolí. Prasky zadne na to nepomahaji nebo aspon me ne. Uz se tesim az to bude zamnou a budeme to resit dal. Mam strach, ale zaroven jsem nedočkava takze jsem asi blazen ![]()
Jejda holky, tak tu bolestivou MS Vám teda nezávidím
To já jsem OK, někdy před MS špiním a samotná mrcha není tak hrozná a nebo se nic neděje, noci mě vzbudí ohromné křeče, že si musím dát i prášek, pak zalehnu, zaspím to a pak už je mrcha v pohodě
Patáky naštěstí nejím skoro vůbec..
@Dáda2121 A ty se ničeho neboj, dobře to dopadne
Ale termín ti teda dali rychle
Já čekala 3 týdny ![]()
@Dáda2121 tak drzim palce
ja jsem byla u kamaradky v plzni taky „snazilky“ (nerada pouzivam tohle slovo, a vubec vetsinu z tech zdrobnelin jako spermoci, manza, mimisek…) tak sme to probraly horem dolem, daly si u toho pivecko
dodaly si navzajem energii, akorat jsem si zapomela pohladit na namesti andelicky, ale byly jsme v katedrale tak jsem trosku poprosila o „pomoc“ ![]()
@Dáda2121 mně doktor zjistil cystu 26.5. V 16hodin. 29.5. Jsem měla nástup do nemocnice a 30.5. Jsem byla pod kudlou. Bylo to vlastně dobře. Neměla jsem tolik času nad tím přemýšlet
@Kajule21 tak termín jsem už dostala 31.5 ze pujdu 19.6 na příjem. Cekalo se na mrchu ta končí takže určitě vím, ze v pondělí muzu nastoupit
holky a už to je to čekání a přemýšlení je hrozný ![]()
@lachtanice86 tak to je dobře. To ksi mela rychlé. No pravě to přemýšlení
Já o cystě vím min. 8let a každý doktor u ktereho jsem byla říkal, ze nevadí. A teď už podle mě nevědí co tak mi ji odstraněj. ![]()
Holky, ale můžu Vám napsat, že od té doby co si tady sváma píšu tak jsem se vnitřně uklidnila a dávám tomu všemu druhý dech. Opravdu děkuju ![]()
@Dáda2121 8let ti ji tam nechali? Ty jo.. jo bylo to ok ze to bylo rychlé.
Teď už mám ms tak nevím jestli se potom snažit
@AjulaMamula Tak aspoň jsi přišla na jiné myšlenky a pokeca s někým, kdo je na tom stejně
@lachtanice86 Tak to jsi měla dobrý fofr - já si musela počkat, ale ervouní jsem nebyla vůbec. @Dáda2121 Nesmíš na to myslet. Lehce se to řekne, ale asi hůř udělá, ale jde to - já jsem toho příkladem. Jestli to bylo tím, že jsem se naivně těšila, že teď už se konečně zadaří…
Je fajn, že člověk může povzbudit a podržet toho, koho to teprve čeká
ude to fajn, uvidíš… ![]()
@lachtanice86 tak jestli se snažit nevím protože mě doktor řekl v CARU, ze az budu mit laparku zasebou tak půjdu rovnou na umělé takže vůbec netušim co bude. Taky bych chtěla raději přirodně, ale nebudu to lámat přes koleno pokud řekne umělé tak pujdu.
@Dáda2121 tak umělý mi nehrozí, ale říkal že hormonální blokaci a do té se mi moc nechce..
@lachtanice86 to se ti nedivím taky by se mi dotoho nechtělo. Já teda nevim přesně kolik Ti je myslím, že jsi psala 31? Me bude taky a doktor mi rekl, ze jsem dost stara a nebudeme to prodlužovat tak nevim
kazdy doktor mluví jinak treba jako ja stou cystou. Pak uz sama nevím čemu mám věřit ![]()
@Dáda2121 jj bude mi 31. Mně zase říkají, že jsem mladá. Ale štve mě jak to každý říká jinak. Nevyznám se v tom. Štve mě že mi nedokážou odpovědět. Na otázky jako proč vzniká endometrioza, pomůže těhotenství navždy, proč ta léčba? Vím že on je lékař a měl by vědět co dělá, ale asi jsem divná. Když nevím proč, mám problém něco dělat bezhlavě.