Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dáda2121 Tak to bylo u tento měsíc a proto jsem se na to vys.rala a vědomě klidně prošvihla ovulaci, protože nechci být otroky snažení… ![]()
@Kajule21 taky bych se na to vykašlala. Ale když musím podstoupit ty hormony a pak ivf. Tak jsme to ukusili. Musel by to byt zázrak ale tak si můžeme říct že jsme pro to udelali vse
Ahoj holky ![]()
Přidávám se do klubu „nenávidím sex na povel“ je to otřesný ![]()
@Dáda2121 kočko jak je po té laparce? Já jestli půjdu ten příští týden tak mám pak jen týden na zotavení do svatby od švagrové, tak by mě zajímalo jestli budu za týden fit ![]()
@lachtanice86 No právě a to je podle mě to tlačení na pilu…Máme před IVF a hormonama, tak to „MUSÍME“ zkusit a ono zase nic…Aspoň u nás to tak je. Abych si pak nevyčítala, že jsem pro to neudělala maximum, tak jsem se snažili jak blbí a stálo to za hov.no…Teď už na to kašlu. Kámoška jsem gynekoložka a řekla mi, že máme sexovat každý třetí den a že se do ovulace určitě trefíme a když budeme souložit před ovulkou, že si spermie na vajíčko počkají a nemusím se stresova sledováním ovulace, testování apod…
Stejně na tom umělém skončím taky, tak na co se budu stresovat.. ![]()
@Kajule21 jsem ráda že je tu někdo kdo to má stejne. Přesně. Nechci si to vyčítat a je to jen povinnost.
@Kati87 ahoj
no ja v uterý byla na zakroku a byla jsem i v pohodě po zakroku ve stredu jsem sla normalne ven i rano a ve ctvrtek rano jsem šla domu a dnes uz je mi paradně. Akorat nemuzu delat rychke pohyby, ale jinak bych řekla za sebe, ze jsem fakt v poradku. Jo a dva dny jsem trošku špinila, ale to je pry normalní ![]()
Holky Vy mi mluvite uplně z duše mám to uplně stejný. Ted zase přemýšlíme jestli by to už třeba nešlo když mi nic neni a cítim se dobře. Je jasný, ze né žadny…
na netu čtu od někoho, že jooo od někoho že né! A doktor mi nic neřekl tak fakt nevím.
ale zase přemýšlím jestli by to třeba nevyšlo.
@Dáda2121 mně tedy řekli po laparo 14 dní abstinence. Do kontroly. Navíc laparo mi dělali v plošných dnech tak to bylo stejně jedno.
@lachtanice86 já mam kontrolu uz v utery. Já nevim, ale chtěla bych. Hlavně mám ovulku, ale chuť je větší. Uděláme si hezký večer a uvidíme jaká bude atmosfera. Nebudeme to hrotit. To nechci.
@Dáda2121 my na ti hupsli včera a docela mě to bolelo. Jen nevím jestli to bylo po zákroku nebo po pregnylu
@Dáda2121 kontrolu týden po zákroku? To máš dobrý že tak rychlé. Ale ty si i psala že už ti je dobře. Každé tělo je jiné. Já se tedy na tu abstinenci zeptala ale když ti nic neřekl tak třeba ok
@lachtanice86 já měla taky bolení po Pregnylu. Uvidím nebudu to hrotit kdyz nato prijde tak jo a kdyz ne tak nic. Zase za každou cenu to nema smysl. ![]()