Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AjulaMamula Ten je kouzelný
Co ty děcka občas vyplodí, nad tím zůstává rozum stát
![]()
@Kajule21 jo a ted ve st to bylo myslim mi rika mami stahni si tu hru jak sou tam ti řitiři
nekdy fakt z nej nemuzu. Kdyz mel cca3 zaclala jsem byt s mojim a maly miloval spidermana, pak mi rika mami ja uz nechci byt spiderman ale vojak jako strejda misa
a kdyz byl jeste mensi tak 2 tak rika az budu stary budu babička
![]()
@AjulaMamula Jsou vtipné ty děcka - fakt. I náš malý říkává nějaké hefty…například si chtěla dát kdysi džus s vodou (bazén) a říkal, že by si dal ten aquapark a nebo nám říkal, jaký parádní vlak teď jel. Takovým těm vlakům, co staví v každé prd.eli se u nás říká courák (jako že se courá, pomalu jede) a malý řekl, že je „ploužák“
Je to komediant ![]()
@Kajule21 jojo i u nas je courak
dneska sem mela dostat mrchu,,stale nic test negativni. Tak snad nejpozdeji vecer. U me nejlip zabira a vyvolanienzes pocurat papirek
vzdycky nejake to zpozdeni den dva tri nic a jakmile sem pocurala papirek tak do vecera prisla
zrovna ted potrebuju aby prisla na cas (pristi vikend mame rodinnou akci na zahrade a nechce se mi tam behat na kadibudku se „prebalovat“… ) ![]()
@AjulaMamula To je hrozný opruz s tím přebalováním
I tím vyvoláním to mám stejně, počůrám papírek a než vyjdu že záchodu, tak to dostanu
![]()
@Kajule21 ty blaho me uz normalne hrablo
kazdy mesic se modlim aby mrcha neprisla a ted furt chodím ma wc kontrolovat za uz KONECNE PRISLA.. nevim proc po ni tak touzim, uz to chci mit asi zase za sebou. Asi se mi prodluzuje cyklus, od mimodelozniho v r. 2015(7.7.presne ),se mi zkratil na 25,26dnu a min cyklus 28,dneska 27dc.. kde je ta svinuchaa
![]()
@AjulaMamula Tak třeba už nepřijde vůbec
A zkoušela jsi test?
Jestli na ni čekáš, tak asi kvůli té oslavě ne? Ať se furt neotravuješ s přebalováním ![]()
Já nečekám nic. Minulý měsíc jsme to prošvihli, takže jsem věděla, že se na 100% nezadařilo a tento měsíc to vůbec nehrotím. Tulíme se, kdy se nám chce, už neberu ani Femibion a manželovi jsem říkala, ať už ani nebere ten Reproman. Pokud se nezadaří, na podzim CAR a hotovo. Nechci dělat ani ovu testy, ani těhu testy - ať se stane, co se má stát
Zítra jdu na folikulometrii, tak jsem zvědavá, co mi pan doktor řekne… ![]()
@Kajule21 test byl vcera negativni dalsi nemam ani nechci, presne i kvuli te akci ale i tak nejak vim že to nevyšlo vubec sem neresila ovu a tuleni bylo asi 3× uplne mimo..takze jsem si temer 100%jista ze prijde tak at uz je tady
![]()
@AjulaMamula Stejně to člověku nedá a je tam to „co kdyby“ to přece jenom klaplo…A pak je člověk stejně zase akorát zklamaný. Už ať dojde a máš klid že?
@Kajule21 toz to sem z toho jelen. Cipek dole otevreny jak, vrata do chliva a nic.neba me furt litat na wcko
do toho jsem se dozvedela ze ve st jedeme na noc naa Hlucin pod stan
![]()
@AjulaMamula Krámy mimo domov, to je jedna z nejhorších věcí, co nás ženské může potkat. Je to děs…Hledat WC a nebo sprchu, kde by se člověk opláchnul. jedině někde na benzince a to mě odpuzuje snad ještě víc, než se nesprchovat vůbec. Ty benzinky jsou někdy pěkný kentus…
Já čípek nikdy nesledovala, takže vůbec nevím, jak má vypadat před MS, ale del toho, co jsi psala má být asi před MS otevřený ne?
Já byla dneska na folikulometrii, folíci jsou krásní, takže na Clostil jsem zareagovala dobře. Píchli mi Pregnyl a do 36hodin bude ovu, takže jsme dostali od mudra jasný pokoj, co máme dělat
![]()
@Kajule21 takže budou svátky v postýlce
je před MS je tvrdý nízko a nevím jak ty ale u holek co už rodily (jak sice císařem takže jako ne) je cítit dulek který se zvětšuje.
. Da se tak i plus mínus odhadnout ovulace
stále nic..
začínám byt nervozni ![]()
@AjulaMamula Jako už mám cosi za sebou a vyzkoušené, ale ten čípek jsem nikdy nezkoušela ani nahmatat a vůbec nevím, jak bych ho tam hledala
No, měli bysme na to vlítnou dneska a kdyžtak si ti naši lenoši budou muset počkat na vajíčko…Ale raději to ještě pojistíme i zítra ![]()