Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kajule21 kurna to je divne, me mudr zatim nedal nic zadny clostik pregnyl nic.. akorat doporučil nosifol ale ze je drahy a staci obych listovka, vit c, a magnesko… ![]()
@Kati87 Tak to taky není žádná sláva - nejlepší je, když tě objednají hned a máš to rychleji za sebou, ale co už…A třeba to tak zrovna má být a zadaří se…
@AjulaMamula No,já si o něho taky řekla…Já zase nejsem typ, co sedí, doufá a čeká - mám ráda, když můžu jít věcem naproti a alespoň něco málo pro to udělat. Objednala jsem se na konzultaci a tam mu řekla, že bych chtěla něco napsat, že se pořád nedaří a že je to hrozně stresující atd. a řekla mi: „Aha, dobře, tak nasadíme clomifeny“ a hned jsem věděla, že je to Clostil
AKorát si jdu lupnout polední příděl Clostíku ![]()
@Kajule21 np ja se ho prave taky ptala ze neco abychom tomu pomohli a on prave rikal ten nosifol. No ted uz je to stejne jedno
v zari chcu skocit do caru.ted otevreli v ostravě nove. Brnensky reprofit mel spousty klientek z ostravska tak otevreli pobocku i, tady ![]()
@AjulaMamula Jooo,Nosifol a podobné sra*čky do mě taky valili.Jako naivní blbka jsem si ten Nosifol i kupovala, ale pak jsem se na to vyprdla - je to drahé a k ničemu. Pak jsem měla snad i ten Inofolic (to je to samé jak Nosifol), pak jsem zkusila Fertipronu (obdobný preparát jako Nosifol a Inofolic, ale o dost levnější).Pak jsem zkusial čaj s nějakýma 7 bylinama a akorát mi to rozhodilo vyklus. Teď mám Femibion a je to taky k prdu, takže jak doberu posledních pár tabletek, už si nic víc objednávat nebudu. A když se nezadaří do září, jdeme v říjnu do CARu…Kdysi jsem měla dokonce i ten gel na podporu početí Conceive Plus a taky k ničemu..Já jsem asi případ, na který nezabírá vůbec nic
Navíc mě štve, že mi jednou můj gynekolog doporučoval Nosifol a o nějaký čas později zase Inofolic - asi podle toho, která smlouva s dodavatelem byla výhodnější a přinesla víc financí
A když se mě můj doktor zeptá, jestli beru Nosifol nebo Inofolic, řeknu že jo a mám klid ![]()
@Kajule21 asi tak kdyz jsem teda v poradku tak zadne tyhle veci, nepotrebuju, obcas zobnu tu listovku ale jinak nic.asi jsem do te operace davala vic nadeji nez jsem chtela.. no co uz v zari smer car ![]()
@AjulaMamula Já jsem na tom stejně, myslela jsem, že laparo mě spasí a budu jedna z těch šťastných, která díky tomu otěhotní..:leda ho*no..Jsme na to múplně stejně, jako bych viděla sebe!!
@Kajule21 presne n jednu stranu vim ze me neoplodni duch svaty ale na druhou uz se mi ani nechce, stal se z toho sex z povinnosti
kdyby bylo na me uz bych byla v caru. Ale s chlapem jsme se dohodli ze v zari.. je mi divne, zvlastne. Pripadam si ze jsem „selhala“. I kdyz jednoho prdolu uz mam..
Holky já ani nevěděla k čemu ten pregnyl je a než jsem se rozkoukala už jsem měla injekci v břiše. Ale dobrovolně bych do toho už nešla. Bylo mi po tom zle. Když došlo na ovulaci bolela jak prase, břicho v místě pichu svedilo ještě 3 dny. Vyrojilo se mi mraky bedaru, strasne návaly tepla mám. A váha mi najendou vyskočila o kilo a půl. Doufám že třeba jen zadržena voda
@AjulaMamula a co mám teprve říkat já? Já ještě žádného prďolu nemám
Takhle si nepřipadám, jako že jsem selhala, spíš se ptám na co ještě čekáme, když spermio není úplně 100% a zbytečně se jenom trápíme ![]()
@lachtanice86 Cože?
Tak to budu doufat, že ho nikdy nedostanu… ![]()
Holky at se taky trochu pobavite. Ja to moje ditko proste miluju
![]()
@Kajule21 jj mame takovou rodinnou akci pristi tyden a potřebovala sem pro svagra paruku sehnat a maly hmed ju musel vyzkoušet, a jeste rika zapni vetrak at mi ty vlasy litaji
no malem sem si curkla
![]()