Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dáda2121 No,já bych to neriskovala…Byla to přece jenom operace a všechno tam máš čerstvé a mohla by sis zanést infekci…Konečné rozhodnutí je samozřejmě ale na Vás. My to vydrželi 14dní a pak na to vlítli ![]()
Jinak hlásím 1DC ![]()
Já vydržela 3tydny a to jen proto že byla ms. Já jsem dnes 11dc.. teď už budeme jen čekat jak to dopadlo
Už jsem nechtěla chlapa trápit a byla i chuťtak proč ne? Kdyby bylo na mě, tak já se cítila natolik fit, že jsem mohla snad ještě i v nemocnici
Ale je to dobře - aspoň jsme si nezanesli nějakou vleklou infekci a neoddálili si snažení. ![]()
Holky uplne jako bych to psala ja… tenhke mesic jsem to taky tak nejak zazdila, tulili jsme se jen dvakrat a uplne mimo ovu. Jinak vas cerstve po laparo trosku povzbudim pokud jste necetly starsi prispevky,17/3laparo tesne po menzes, meli sme vydrzet 14dnu, vydrzeli jsme tyden
a prvni pooperacni mrcha uz neprisla
bohuzel
Od zacatku bylo hcg velice nizke a nakonec jsem s cca 10dennim zpožděním mrchu dostala…
ale jedeme dal, mame hodne planu na prazdniny a kdyztak po prazdninach mame skaknout pro zadanku na iui ![]()
Holky nemáte někdo zkušenost s pregnylem? Pichli mi ho 8dc. Dostanu pripadne ms dříve nebo normálně? Mam cykly 25dni.
@AjulaMamula Jj,tohle si pamatuju-já byla na laparo 13.3. A ty 17.3.
A výsledek si taky pamatuju
Já jsem dnes 3DC a už mám v sobě první Clostil-děj se vůle boží
A když nic, tak na podzim taky do CARu ![]()
@Dáda2121 ja ho dostala právě poprvé a dost brzy. 8dc tak jsem zvědavá jestli se nám zadarilo. Kéž by. Ale moc nevěřím
@Kajule21 byla jsem na kontrole a na utz viděl folikul 17mm tak mi ho pichl s tím že druhý den bude ovulace at na to skočíme. Jistota že bude ovulace a přesně načasována
@lachtanice86 Ahaa, tak že je Pregnyl to, co jsem měla taky, když jsem byla darovat ty vajíčka. Píchala jsem si hormony a nakonec ten poslední den jsem si píchla takovou velikou injekci do stehna (Pregnyl) a druhý den jsem šla na odběr vajíček. Tak když mám teď ten Clostík, tak by mi ho třeba taky mohl píchnout…I když je mi jasné, že u nás by se nezadařilo ani tak ![]()
Ahoj holky ![]()
Doufám, že se máte fajn… Tak já byla včera v nemocnici na konzultaci a prohlídce, vše vypadá dobře a na OP jdu 17.8. Tento týden nemají volno a příští mrchu jsme na dovolené… tak se máme snažit dál ![]()