Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
19.6.17 16:05

@Dáda2121 To je brnkačka - to dáš!! ;) Já byla tak v pohodě a v klídečku, že jsem nechtěla ani prášek na spaní a jenom po operaci jsem si řekla o něco proti bolesti, protože jsem se bála, že to bude bolet a bylo to OK :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
20.6.17 07:30

@Dáda2121 to cekani je nejhorsi no, pamatuju sem lezela usi naspicovane a pri kazdem telefonu sem poslouchala zda uz nevolaji sestrickam ze mam jit :mrgreen: ale bude dobry neboj :* pekne si schrupnes a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.6.17 08:34

@Dáda2121 Myslíme na tebe, dobře to dopadne!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.6.17 09:37

@Kajule21 @AjulaMamula holky uz taky čekam ze kazdou chvilku prijdou. Moc vam děkuju za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.6.17 09:39

@Dáda2121 neboj bude to v pohodě a za chvíli napíšeš že to máš za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.6.17 10:17

@Dáda2121 Ahojky, držím palce, ať je vše ok a jsi po operaci co nejvíc v pohodě. :hug:
Jinak ahoj holky :mavam:
měli jsme v Německu státní svátek a byli u našich, tak jsem se dlouho neozvala… u mě to vypadá tak, že od ovu jsem špinila a měla výtok, tak asi byla nějaká špatná ovu a dnes dorazila mrcha… tak jsem volala na kliniku kde si chci tu laparku nechat udělat a mám termín na konzultaci v úterý ve 13:00hod a tam se domluví termín a vše potřebné. Říkali, že to dělávají v první půlce cyklu, takže pokud bych měla štěstí a měli volno, tak by mě vzali už ten příští týden, dělají to vždycky čtvrtky nebo pátky a ambulantně… ráno nástup a po zákroku asi 2 hoďky poležet a pak šup domů a neschopenka jen do konce týdne a v pondělí šup do práce… tak jsem na to teda zvědavá… něco tam v nepořádku být musí, protože mrcha bolí jako blázen, i jsem uvažovala jít z práce domů… no a ta hodně bolestivá mrcha je prý i příznak toho, že tam něco není tak, jak má… už to chci mít všechno za sebou a vědět co mi je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.6.17 10:19

@Kati87 bolestivou ms jsem měla já a pri laparo zjistili endometriozu. Ale nechci strašit. Ale je dobre ze to budeš mít tak rychlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.6.17 10:27

@lachtanice86 no toho se právě bojím, že tam fakt něco je… když jsem brala antikoncepci, tak ta mrcha tak strašná nebývala… a po vysazení to je teda nářez… a co se s tou endometriozou dělá? Dá se to odstranit nebo nějak léčit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.6.17 10:29

@Kati87 tak pokud tam pri laparo něco najdou. Jako třeba cysty, tak ty ti můžou vzít. No a léčba je hormonama. Na nějakou dobu. Blbe je že ti nikdo neřekne proč a jestli se ti to nevrátí. Tedy tady v čr. Třeba v německu budou už dál. Neboj alespoň se zjistí proč ti to dělá takové problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.6.17 10:34

@lachtanice86 jako na jednu stranu se bojím, ale na druhou to chci mít za sebou a vědět kde je problém… ta nevědomost mě fakt štve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.6.17 10:36

@Kati87 to chápu. Bude to dobrý a určitě se ti potom uleví až budeš vědět co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.6.17 11:01

@Kati87 Já při braní HA taky neměla žádný problém - nevím, jestli mám posunutý práh bolesti nebo nevím, ale i když mám MS bolestivou, snažím se nebrat si prášky…A už bývám většinou připravená - buď pár dní před MS špiním a cítíl lehce podbřišek, tak vím, že přijde a když necítím nic, tak vím, že přijde v noci a vzbudí mě křeče (v tu noc si občas beru i prášek, abych usnula a zaspala to) a pak už je to v pohodě. To máš těžko - já mám MS pořád stejnou, žádná katastrofa a měla jsem endometriální cystu. Když se nad tím teď tak zamyslím, tak jsem poznala, že je něco v nepořádku asi tím, že mě při sexu pobolíval levý vaječník (ale jestli je to tím, tím si bohužel jistá nejsem).Ale zvláštní je, že jsem byla na gyndě koncem listopadu a všechno bylo v naprostém pořádku, v únoru jsem měla preventivní prohlídku a kultivaci (stěry) a tam mi mudr. řekl, že mám endometriální cystu na levém vaječníku s nějakou tekutinou. V březnu jsem šla na laparo a odstranili ji. Nikdy jsem se nepídila po tom, z čeho se to dělá nebo nedělá, takže ani nevím, jak se to léčí - u mě asi operací :lol: :nevim:

Ale hledím, jak to u Vás v Německu sviští - já byla v nemocnici 4 dny a tobě to udělají ještě ten den, to je mazec…Otázkou je, jak to tam dělají a jestli je to třeba míň bolestív než u nás v ČR :think: Samotnou by mě to zajímalo, ta nám pak budeš muset dát vědět ju? Dneska ti budu držet palce, ať máš termín co možná nejdřív a máš to brzy za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.6.17 11:04

@Kajule21 tak jsem si říkala. Ze to mají rychle a jsou hned domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.6.17 11:59

@lachtanice86 Snad tam v tom Německu dělají zázraky a holky tam rychleji těhotní… :) Kdyby byl nějaký recept na zaručeně rychlé těhotenství, jdu do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.6.17 12:00

@Kajule21 jela bych taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie