Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lachtanice86 Tak musíme něco vynalézt, necháme si to patentovat a budeme v balíku a ještě lidem uděláme radost - co víc si přát?
@Dáda2121 Dáda už to má určitě za sebou a teď si pěkně vyspává
![]()
Holky hotovo
místo 10h jsem sla v pul jedne a od 15h uz nespim jsem v pohode. Jen co vim od sestricky tak mam pryč jen cystu. Musim pockat na doktora a pak vam jeste napisu ![]()
@Dáda2121 Tak to je super
A máš z břicha i tu hadičku (dren)?
@Kajule21 ne ne žádnou hadičku nemam. Chtela bych jit dnes domu, ale asi me jeste nepustej
@AjulaMamula no to jo jenomze vis jak to je dokud to nezazijes tak nevíš ![]()
Ahoj holky ![]()
@Dáda2121 to je dobře, že už to máš za sebou ![]()
Jinak teda tady podle toho, co jsem četla, to dělají stejně jak v ČR… ale oni se tu s tím moc ne**rou, třeba tchýně byla po operaci kolena taky hned doma a sama si musela píchat injekce proti trombóze.. V úterý se dozvím víc, tak vám poreferuju ![]()
@Kati87 no hezký. Ty injekce sem v nemocnici dostavala a sama bych si je nepichla. Sem na tohle srab. Tak dej v úterý vědět
@lachtanice86 Tak injekce určitě nejsou nic příjemného, ale zvládla by jsi to i sama.Taky jsem říala, že ne a když jsem byla 2× darovat vajíčka, píchala jsem si injekce sama a nakonec vždycky ještě jednu velikou a ta byla do stehna - vypadala strašidelně, ale dala jsem to ![]()
@lachtanice86 A pro ty naše vytoužené drobky uděláme stejně všechno…Žneská prostě vydrží jak kůň… ![]()
@Dáda2121 tak to je jasne, 100lidi 100 zazitku, kazda to nese jinak, narkoza, bolest,… ale ses sikulka, a kazda to prezila co bychom pro ty nase mrnouse neudelaly ![]()
Holky zitra v pul9 jdu domu
jo máte pravdu co bych proto neudělala pokud bych musela šla bych znovu. Jsem rada, ze to bylo takhle. Priští stredu jdu na vyndání stehu… a pak se asi objednat do CARU jestli jsem to pochopila dobre ![]()