chodici a stekajici pejsek

195
30.11.09 21:40

chodici a stekajici pejsek

Ahoj holky, tchyne chce male koupit chodiciho a stekajiciho pejska. Poradite, prosim vas, jakeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
30.11.09 22:30

Ahoj,
my máme ze Sparkysu za 500,– a už tu juchá rok a půl :-D
Krabici možná ještě někde mám, ale měli tam jen jednoho a byl přímo od Sparkys. Měli ještě prasátko, ale babi vybrala pejska. Klukům už se trochu omrzel, takže teď zajímá nejvíc naší kočku, ale pořád šlape a to je důležité, ne? :mrgreen: Mně se osvědčilo ho na čas schovat a pak jsou z něj kluci zase nadšení, když ho dlouho neviděli.
M.
Jo, kdyžtak můžu vyfotit, kdyby byl zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
1.12.09 06:15

Ja mam pro malou koupeneho toho z reklamy Hafik Nafik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21940
1.12.09 08:57

Mame Sambyho,krom stekani,chodi,na zapiskani se rozejde,na daldsi zapiskani zastavi..kdyz mu date pred cumacek kosticku,otevre tlamku a kost si vezme a ozve se mlaskajici zvuk..jo jeste si seda a vselijak knuci,je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.12.09 09:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča - pohodářka
1.12.09 11:30

Hračky pro vaše děti

Ahoj, nedávno sem jako odreagování po práci začala šít plyšáky… kdyby někdo měl zájem není problém ušít na zakázku… ceny od 70 Kč + poštovné, záleží na požadavku..barva velikost a pod, na požádání zašlu ukázku na maila..

Nejvíce se mi osvědčili pejskové - případně by asi nebyl problém i jiné zvířátko moje technika je celkem tvárná (to je těch 70 Kč) ale už se mi povedl i medvídek..ten bude dražší trvá déle, je větší a je na něj třeba více materiálu

můj mail je : pohodova_holka@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
1234
1.12.09 11:43
Akrim píše:
Meduzo, je to tento?http://www.sparkys.cz/…009/d-27927/

Ne ne, vypadá jinak, je víc chlupatý. Na stránkách jsem ho nenašla, tak fotím:
 http://sklad.obrazku.cz/…DSC01787.JPG

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.12.09 19:25

hmm,tak ten je pekny, ale toho jsem tam uz taky nenasla…ale mala videla v katalogu tesca taky toho hafika nafika a chce toho,tak to nebudu resit a koupim ho a bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emkkkka
19.12.09 23:29

opustene stenatko MGA

Poradi mi nekdo, prosim, jak zprovoznit „opustene stenatko“ MGA? nema navod v cestine a i kdyz jsme prelozili a zkousime, stale nefunguje.Melo by po pohlazeni vrtet ocaske a pod. Diky!

• Citovat
  • Upravit
Ivča - pohodářka
21.12.09 07:03

opuštěné štěňátko

http://www.nakupni-dum.cz/…11590-17415/)

tady na té adrese můžeš k hračce vznést dotaz..tak to zkus tam ahoj a hezké Vánoce :)

• Citovat
  • Upravit
60142
11.10.15 11:15

Obnovuji diskuzi :roll:

Nase 6lete dite to heblo chce taky. Nekoupily jste v posledni dobe nejakeho snesitelneho?
Dekuji za tipy na vkusne, kvalitni a cenove dostupne cokly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.10.15 19:39

@Baba měla bych tu jednoho, ale živého, klidně daruji. :D Jen teda skoro vůbec neštěká, malá by ho to ale možná na povel naučila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85893
28.11.15 20:31

Obnovuji diskuzi, doporucite mi nejakeho pro rocni dceru? Nebo je to brzo? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí