Chodící panenka Sofinka "nechodí"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
25.12.20 21:43
@Dorisska píše:
Ahoj, koupili jsme dceři k Vánocům chodící panenku Sofinku s pejskem, která po vložení vodítka do ručičky má chodit, ale bohužel nechce se rozejít :nevim:. Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji :mavam:

Dcera ji dostala loni k Vánocům, též nám to trvalo ji rozchodit, ale po chvíli se zadařilo… Máte v ručičce správně vložené to vodítko? Opravdu záleží jakou stranou… Jinak panenka má vzadu pod krkem na zádech On/Off, ale to On tam jde doleva a doprava. Na jednu stranu panenka jen mluví, na druhou stranu mluví i chodí. Např. „půjdeme na procházku“, „haf, haf“ a panenka se rozejde… Udělá pár kroků a v nejlepším případě po těch cca 5 krocích nespadne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115669
25.12.20 21:46

Teda vy jsme jezinky, asi přes vánoce reklamaci nevyřeší ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.12.20 21:58

@Pocahonta děkuji. Já jsem na netu četla, že po „haf haf“ by se měla rozejít, ale ta naše panenka to neříká. Na za dech má on- off - try me, takže to má být na on. Nejspíš nějaký vadný kousek. No nevadí. Panenka je i tak hezká a aspoň že mluví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
25.12.20 22:00
@Dorisska píše:
@Pocahonta děkuji. Já jsem na netu četla, že po „haf haf“ by se měla rozejít, ale ta naše panenka to neříká. Na za dech má on- off - try me, takže to má být na on. Nejspíš nějaký vadný kousek. No nevadí. Panenka je i tak hezká a aspoň že mluví :)

A to vodítko tam máte fakt dobře? Já to zítra zkusím, máme ji v dětském pokoji, tak tam už nechci lézt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
25.12.20 22:26

https://www.facebook.com/…57656016925/

Try me-vyzkoušej mne, v této poloze přepínače by se panenka neměla rozejít.
On-měla by se rozejít.
Podívejte se na video, zkuste přepnout na opačnou polohu-mohou být přehozené vývody od přepínače.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.1.21 17:32

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.1.21 07:51

@Káťa19 domluvili jsme se s prodejcem. Dnes mi má PPL dovézt novou :mavam: