Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Otázka je jednoduchá. Nevíte kde seženu pohádkového jednorožce Lunu? Klidně i bazarového. Děkuji
Dneska hledáš vánoční dárek? To opravdu brzo. I kdybys ho našla, stejně nestihne dojit
.
@krajta Ale stihne. Predevcirem jsem objednavala a dneska prijede PPL. ![]()
@Svistice píše:
@krajta Ale stihne. Predevcirem jsem objednavala a dneska prijede PPL.
Já třeba čekám dva balíčky přes Českou poštu od poloviny listopadu
.
@krajta No ja pokud to jde volim jineho dopravce nez CP a neobjednavam z Ciny.
Nemecky amazon jsem mela doma do 5 dnu.
@Svistice píše:
@krajta No ja pokud to jde volim jineho dopravce nez CP a neobjednavam z Ciny.
Nemecky amazon jsem mela doma do 5 dnu.
Jedná se o dva české eshopy, z kterých neobjednavam poprvé a pokaždé mi zboží poslali přes Zasilkovnu. Proč zrovna teď posílaji přes poštu nevím a není to můj problém. Majitelka jednoho mi neustále tvrdí, že zboží poslali a že mi pošle sledovací číslo. Když se opakovaně ptám přes jakou společnost ho poslali a jake je číslo zásilky, neodpovídá
. Takže eshopy letos asi moc nestojí o zákazníky, přitom já bych si to klidně vyřídila s DPD, PPL nebo s čím, ale musela bych konečně vědět přes jakou společnost to majitelka poslala (zboží jsem objednávala přímo u ní).
@krajta děkuji za reakci. Hledám delší dobu po obchodech i internetu. Bohužel jsem zatím neměla štěstí.
@pufik20 Je to tohle?
https://www. amazon. de/-/cs/dp/B07VBDPVSX/ref=sr1_1?dchild=1&keywords=einhorn+luna&qid=1607768140&sr=8-1
@pufik20 píše:
@krajta děkuji za reakci. Hledám delší dobu po obchodech i internetu. Bohužel jsem zatím neměla štěstí.
Zadejte poptávku na prodejné bazary nebo swap skupiny na Facebooku ve vašem okolí.
@pufik20 píše:
No nevím, co je podle tebe delší doba, ale před 14 dny ho měli na MALLu a ve Sparkys a Bambuli byl i na některých prodejnách.