Utrácíme za dárky?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Utracime za dárky ????
Ahoj všem
Pojďte se podělit o to jak a za kolik Nakupujete dárky pro celou rodinu.
Kde nejčastěji Nakupujete a co by jste doporučili ostatním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Letos dost na woodfi Pak knihy, hru tokaido, tradinař, picnic kos
a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kniha letos třeba Strážci příběhu, jeďte jsem ji nečetla je to spíše pro deti, ale myslím, ze udělá radost ( podle popisu něco jako inkoustové srdce)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jahuhudka tak to chápu. U nás tento rok panenky, pak modely vláčku TT, kuchyňka dřevěná pro dceru, baby Born, a další věci. Většina jsou panenky, domečky, autíčka pro panenky, pak takové drobnosti jako domeček kde si může dávat ranní čajíček 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jahuhudka 😂 😂 😂 no někdy si říkám že už by taky mohlo… Panenky vseide po celém bytě které brečí a čůraji. 😂 😂 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bledule 565 ale tak zas malé deti potěší cokoliv. Je to jednodušší. Velký deti už dopis jeziskovi nepíšou a trefit se do vkusu a tužeb není vždy jednoduche
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Teď jsem nakupovala v makru hlavně Lego 40% sleva, s pujcenou zaměstnaneckou kartou dalších 10% takže jsem ušetřila dost.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Máme limit do 1000. Většinou jim koupím poukázku buď na oblečení nebo prostě tam kde vím, že rádi nakupují tak za 500. Pak jim k tomu dávám drobnosti. Diář, sprchace většinou s nějakou vánoční vůní, mýdla od Bomb cosmetics, balzámy na holení, nějaké veselé ponožky, vosky do aroma lampy od Yankee candle. Vůně do auta a tak. Takže poukaz a nějakou drobnost co udělá radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My letos velmi jednoduše dcera knihu, toaletní vodu, kosmetický kufřík,
drogerii a syn ovladač na hry, knihu, toaletní vodu, drogerii.
Společně ruční vysavač, Smoothie mixér a velmi drahou opravu auta
Manžel a já parfémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My limit nemáme.. kupujeme dětem co si přejou, ale můžu říct, že naše děti si určitě nepřejou 10 dárků a drahých, a le zase jsem zastance, toho pokud na to peníze jsou našetřené, tak koupíme i dražší věc. Během roku nekupujem, jen tak něci, máme odložené akždý rok na Vánoce 15 tis, když zbyde zbyde, když ne, tak ne..Loni jsme dali na dítě asi 3000 letos si kluk přádl dvě věci a dražší.. tak manžel koupil… nějakou bezdrátové sluchátka a monitor.. je to první rok co si takto přeje sám od sebe a je to dražší věc.. CHceme mu dělat radost tak má…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bledule 565 Neutrácíme extra za dárky…děti dostávají dárky i během roku…muž dostane 2parfemy a láhev whisky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Syn chce lego masinky a druhý xbox ale s xboxem má smůlu a o nic jiného si
neřekl, tak musím něco vymyslet, ale nic me nenapada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já nevím proč by někoho mělo zajímat, jestli utratíme za Vánoce tisícovku nebo osmdesát tisíc. Každý má jiný příjem a jiný životní styl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dárek pro 3 letou neteř
- Dárek pro kočky?
- Dárek pro něj na prvním rande?
- Univerzální dárek pro chlapa, který neurazí
- Dárek pro 5 letou holčičku
- Dárek a návštěva...?
- Dárek pro manžela na 30. narozeniny