Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Šáruší píše:
já už mám taky nakoupeno, ale kdyby ne, jsem v klidu, co není na jednom eshopu, bude jinde a dopravci nestíhají do druhého dne, ale během tří dnů to dovezou. Podle mě zbytečné psát, že už je letos na dárky pozdě. To bych psala 20.prosince.
Tak třeba někdo nechce ještě 15. řešit, jestli mu doručí balíček…
@veria píše:
Neni to povinne, prosim neodpovidej pokud nechces
No a já jsem takto odpovědět chtěla ![]()
@Bledule 565 píše:
Ahoj všem
Pojďte se podělit o to jak a za kolik Nakupujete dárky pro celou rodinu.
Kde nejčastěji Nakupujete a co by jste doporučili ostatním.
proč píšeš nakupujete s velkým N? ![]()
Uz mam vice mene nakoupeno (eshopy, supermarket), zabalino a z casti i rozvezeno.
@Ijen
To Notino není dobra volba, teď se provaluje, ze prodávají fejky..
@Anonymní píše:
@Ijen
fakt? Jsem tam dneska objednala ![]()
@Anonymní píše:
@Ijen
O tom se mluvi uz delsi dobu, ne? Dostavam kazdy rok slevove kody a objednavam tam jenom Roger&Gallet, ktery u nas nikde jinde neni. Tedy myslim. Ale letos byl na Notino u teto znacky houby vyber a cast jsem objednavala i na Amazonu.
@Russet píše:
Něco nemusí být skladem, lidi vlivem koronakrize víc objednávají online, přepravci nestíhají. Nějaký čas je, ale jsem ráda, že už mám nakoupeno.
No nevím, kde se bere, že přepravci nestíhají. V pátek jsem objednala nějakou hračku a minulé pondělí v pohodě dorazila skoro přes celou republiku ![]()
A ano lidi víc objednávají online, ale dost často z obchodu, kam by pro to šli osobně. Takže se nic nemění.
@lucenka píše:
No nevím, kde se bere, že přepravci nestíhají. V pátek jsem objednala nějakou hračku a minulé pondělí v pohodě dorazila skoro přes celou republiku
A ano lidi víc objednávají online, ale dost často z obchodu, kam by pro to šli osobně. Takže se nic nemění.
U nás nepřijíma Alzabox a dvě zásilkovnx mají plno. Normálně jezdí PPLák s jazxkem na vestě a jen co balík odevzdá, valí dál. Letos asi najme tryskáč.
@Šáruší jestli mas instagram mužů ti poslat Nick ať si poctes.. jestli si to ještě neplatila, tak bych to neprebirala..
@Anonymní píše:
@Šáruší jestli mas instagram mužů ti poslat Nick ať si poctes.. jestli si to ještě neplatila, tak bych to neprebirala..
platila, já parfém kupovala jinde, chtěla jsem k němu ještě tělové mléko, a to mělo jen notino, jako dala jsem jen za mléko 900, tak doufám, že to nebude padělek, jinde tady v Čechách ho nemají.
U nás přepravci jsou v pohodě a během pár dní jsou dárky doma.
@Bledule 565 píše:
U nás přepravci jsou v pohodě a během pár dní jsou dárky doma.
tady taky, ve čtvrtek večer jsem objednala boty, v pátek napsali, že je dali poště, před chvílí je dovezli. Totéž DPD, dva dny a je to doma.
@Šáruší ka objednala ve čtvrtek dřevěnou kuchyňku pro dceru k Vánocům a dnes došla. Takže jsem nadmíru spokojená.
Mne ted vsechny zasilky chodi rychlosti blesku, do druheho dne.