Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@freeport píše:
Já nevím proč by někoho mělo zajímat, jestli utratíme za Vánoce tisícovku nebo osmdesát tisíc. Každý má jiný příjem a jiný životní styl.
souhlas. Nesmyslná diskuse o nesrovnatelných věcech. Někdy mám pocit, že diskuse zakládají nemyslící jedinci.Pro každou rodinu přece platí něco jiného. Přiblblá anketa jako ve smyslu - co myslíte, vyjdu měsíčně s xxx korunami? Jak to máme vědět - každý má jiné příjmy a výdaje. A stejné je to s dárky.
@Šáruší píše:
Tak my dáváme dost, letos jsem dětem koupila grafické tablety s spenem a k tomu klávesnicové obaly, takže už to byla pálka, ale ony to hodně využijí, hodně malují. Pak mám pro ně bezdrátová sluchátka, náramky Pandora a přívěsek k tomu, jedna dostane rozhodcovský dres, druhá klubové dres, šaty tam mají každá, stolní hry, brýle na VR, staršíVvichy kosmetiku, mladší jsem koupila L. O.L panenky, nějaké Schleich sady, nějakou sadu chemických pokusů, sliz jak jinak. Kabelky, peněženky. A přály se Equinns mikiny, tak mám pro ně ještě mikiny. Jo a pro mladší mám ten Albi globus, na ten jsem zvědavá. A pro starší kozačky. A tím končím. Už nic, mám to už doma, tak už jen zabalím a je to. Spíš mám potíže s dědou, tomu ne a ne nic vymyslet, už je hodně starý, nic nechce, nepotřebuje, potřebuju pro něj ta 3-4 dárky, tak tam jsem úplně bezradná.
Neni to malo, Antone Pavloviči? ![]()
@veria píše:
Neni to malo, Antone Pavloviči?
Bála jsem se, aby nebylo, tak jsem raději ještě přiobjednala
![]()