Utrácíme za dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1069
29.11.20 18:49

My se buď skládame nebo kupujeme v hodnotě cca 1 000, kupujeme si v celé rodině cca 30 lidí. Já osobně kupuji po celý rok, buď na internetu nebo v obchodě. Hlavně hry, oblečení, drogerii, klenoty, letos hlavně potřeby do domácnosti, podle přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.11.20 18:55

Synovi knížky a hračky, hlavně na megaknihy. Zbytek rodiny je dospělý, dávám jim hlavně jedlé dárky, slané kešu, pistácie, makadamové ořechy (kilové balení), mixit, ponožky z dedoles, tatka chtěl jakousi sadu do garáže…babičkám fotokalendář + pár klasických fotek. Chlap letos tablet s výbavou, tepláky, baterku k jakési vrtačce…to tak po různu.

Já si po půl roce objednala tyčák, už když se mi rozbil mi bylo jasné, že dřív než na vánoce ho doma mít nebudu a byla to pravda :mrgreen: (vtip).

poslala jsem pát tipů manželovi, co bych chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.11.20 18:57

@freeport to ano, kdo nechce tak nenapíše. Nikoho snad nenutime… Jen si dáváme rady a tipy. Každý má jiný životní styl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.20 19:06

Darky pro 4 dospele a 4 deti celkem 11.000Kc. Nase deti jsou nastesti skromne, letosni rok byl financne narocnejsi. Knihy kupuji na Megaknihy, kosmetiku v DM, lego kde maji zrovna akci a hracky z Mall a Draciku, ale na Mall meli slevy v rijnu, ted je to tam mnohem drazsi.

• Citovat
  • Upravit
53518
29.11.20 19:09
@Bledule 565 píše:
@freeport to ano, kdo nechce tak nenapíše. Nikoho snad nenutime… Jen si dáváme rady a tipy. Každý má jiný životní styl…

Teď začít nakupovat je trochu pozdě. Leda tipy na příští rok a to může být vše jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
29.11.20 19:11

Tricka s potiskem jako vzdy na Redbubble, vune na Notino, knihy na Megaknihach, nekolik sad lego technic z ruznych eshopu, podle ceny, herni konzoli, mikiny od YTberu ( kde jsou ty casy kdy jsem kupovala hracky), klavesnici a dalsi prislusenstvi k PC, obrazkove ponozky ( ale ne Dedoles, tam nemeli pozadovany motiv), kosmetiku pro mamku: Klorane, Avene a Cerave. Na to ze jsem letos nechtela skoro nic kupovat, je toho azaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
29.11.20 19:23
@freeport píše:
Já nevím proč by někoho mělo zajímat, jestli utratíme za Vánoce tisícovku nebo osmdesát tisíc. Každý má jiný příjem a jiný životní styl.

Neni to povinne, prosim neodpovidej pokud nechces :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
29.11.20 19:26
@Russet píše:
Teď začít nakupovat je trochu pozdě. Leda tipy na příští rok a to může být vše jinak.

Proc pozde? Ja s nakupy teprve zacinam.

My utratime cca 6 tis za 2 deti. Jsou 2 a 8 let, tak predevsim hracky, knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.11.20 19:27

Já ještě děti nemám, zato mám velkou rodinu. Každý rok vánoce cca 30 tisíc a to šetřím. Mamka kosmetika poukaz do sportisima, taťka kosmetika a také poukaz. Manžel sérií oblíbeného seriálu na DVD, bezdrátové sluchátka, klávesnici k počítači a pak trenky, ponožky atd, jedna ségra poukaz do spodního prádla, druhá ségra náramek Pandora a třetí ségře nic protože má dvě děti a kupujeme jim. Letos kuchyňku a lego. Tchyně kabelku a babičce jako každý rok čaje. K tomu všem dáváme vánoční losy. To je asi vše. Tetam, strejdum a kamarádům nic nedáváme, to bych musela mít v posteli bankéře a to fakt nemám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
29.11.20 19:29

Cca za 5 tisíc pro každého v užší rodině (syn, manžel, máma), využívám hodně benefit plus na knížky, krémy z lékárny apod. pro kámošky nebo kolegyně cca do 500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
29.11.20 19:34
@Russet píše:
Teď začít nakupovat je trochu pozdě. Leda tipy na příští rok a to může být vše jinak.

Mě to taky pozdě nepřijde spoustu věcí mám objednaných a dorazí začátkem týdne, jen mi teď chodí emaily od dopravních společností a ještě budu objednávat 3 dárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.11.20 20:10

Tak my dáváme dost, letos jsem dětem koupila grafické tablety s spenem a k tomu klávesnicové obaly, takže už to byla pálka, ale ony to hodně využijí, hodně malují. Pak mám pro ně bezdrátová sluchátka, náramky Pandora a přívěsek k tomu, jedna dostane rozhodcovský dres, druhá klubové dres, šaty tam mají každá, stolní hry, brýle na VR, staršíVvichy kosmetiku, mladší jsem koupila L. O.L panenky, nějaké Schleich sady, nějakou sadu chemických pokusů, sliz jak jinak. Kabelky, peněženky. A přály se Equinns mikiny, tak mám pro ně ještě mikiny. Jo a pro mladší mám ten Albi globus, na ten jsem zvědavá. A pro starší kozačky. A tím končím. Už nic, mám to už doma, tak už jen zabalím a je to. Spíš mám potíže s dědou, tomu ne a ne nic vymyslet, už je hodně starý, nic nechce, nepotřebuje, potřebuju pro něj ta 3-4 dárky, tak tam jsem úplně bezradná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.11.20 20:12
@Russet píše:

proč, během tří dnů se t vybere, do týdne je to doma. Vždyť je teprve konec listopadu. Času hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.11.20 20:13
@Šáruší píše:
proč, během tří dnů se t vybere, do týdne je to doma. Vždyť je teprve konec listopadu. Času hafo.

Něco nemusí být skladem, lidi vlivem koronakrize víc objednávají online, přepravci nestíhají. Nějaký čas je, ale jsem ráda, že už mám nakoupeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
29.11.20 20:17
@Russet píše:
Něco nemusí být skladem, lidi vlivem koronakrize víc objednávají online, přepravci nestíhají. Nějaký čas je, ale jsem ráda, že už mám nakoupeno.

já už mám taky nakoupeno, ale kdyby ne, jsem v klidu, co není na jednom eshopu, bude jinde a dopravci nestíhají do druhého dne, ale během tří dnů to dovezou. Podle mě zbytečné psát, že už je letos na dárky pozdě. To bych psala 20.prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí