Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli teď v těch mrazech chodíte s dětmi po venku a jak dlouho se zdržujete? Mám teď trochu strach aby mi neomrz
díky
Ahoj, my v těch mrazech ted nechodíme. Malému jsou dva roky a já těho, tak raději doma v teple. Navíc tu máme ted často i inverzi.
PetaP píše:
Chodíme, tady je minus 5 a to se ještě dá..
Aha myslela jsem tak minus 10 až 15 tak je tady
![]()
My máme -20 takže ne,ale je to na zbláznění doma,to sluníčko láká ven ![]()
Chodím 2×denně 15-20minut pěšky do školky s obouma. Máju vytahuju z kočárku jen odpoledne (cesta se minimálně 2× prodlouží), ráno se mi nechce postávat a čekat, až si naše slečna prohlídne všechny kamínky, co potká. Přijde mi, že je zima jen mě.
motomoni píše:
Ahoj, my v těch mrazech ted nechodíme. Malému jsou dva roky a já těho, tak raději doma v teple. Navíc tu máme ted často i inverzi.
jo inverzi taky jak se tak dívám jsme skoro sousedé ![]()
U nás je teď -7°C na sluníčku, nechcu vědět, kolik bylo o půl osmé ráno.
Ywett píše:
U nás bylo v 7 ráno -7 a teď je -4…
U nás je -8, ale odpoledne máme jít na kontrolu k doktorovi, tak nevím, jestli půjdeme nebo tam zavolám, že přijdeme až zítra - to bude doma manžel, tak bysme to sfoukli autem. ![]()
mikky píše:PetaP píše:Aha myslela jsem tak minus 10 až 15 tak je tady
Chodíme, tady je minus 5 a to se ještě dá..![]()
když bude -10 nejdu, včera jsem myslela že umřu, a bylo -6
nevidím ádný důvod chodit ven za každého počasí.
Právě jsme se vrátily, byly jsme tam tak 15minut, moc se to nedalo. Svítí sluníčko ale fouká hodně silný vítr. Když si vezmu, že jsem holky tak 10minut oblékala, skoro se to ani nevyplatí
. Ale odpoledne půjdem zase ![]()
Ywett píše:
u nás -15, zrovna jsem se dívala ![]()
jinak jsem založila podobnou diskuzi, malá je totiž cca 5hod denně venku…i v těchto mrazech.
takže tak…