Chodíte s miminkama ven?

Anonymní
16.3.20 10:56

Chodíte s miminkama ven ?

Vzhledem k situaci ohledně koronaviru. Půjdete alespoň jeden den s miminkama se projít někde do lesa nebo parku? Mám 8mi měsíční holčičku, chtěla bych ale zatím mě nehne lepší budu asi s ní doma a vydržíme to. Myslím, že kdybych šla s ní na procházku každý mě zabije pohledem :D jak jste na tom vy? Zajdete nebo lepší budete doma?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
16.3.20 10:59
@Anonymní píše:
Vzhledem k situaci ohledně koronaviru. Půjdete alespoň jeden den s miminkama se projít někde do lesa nebo parku? Mám 8mi měsíční holčičku, chtěla bych ale zatím mě nehne lepší budu asi s ní doma a vydržíme to. Myslím, že kdybych šla s ní na procházku každý mě zabije pohledem :D jak jste na tom vy? Zajdete nebo lepší budete doma?

Do parku bych nesla a to mam dite o neco starsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
16.3.20 10:59

Pujdu az tak v druhe pulce tydne az to doma fakt bude k nevydrzeni s detma, ale narvu je do auta a vylezu u lesa kde nikdo nebude, mensiho dam do satku a vetsi se aspon vybeha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
16.3.20 11:00

Nevím zda každý den, dcera má stejně měsíců, ale obden na procházku ano. Máme naštěstí blízko přírodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
16.3.20 11:01

Ja ziju v Nemecku, kde je situace daleko horsi nez v Cr a ven chodime. Mam pulrocni holcicku a nedokazu si predstavit, ze bychom jen sedely doma. Nechodim ale nikam mezi lidi, proste jen do prirody. Zijeme ale na vesnici, takze to neni zadny problem.. Ve vetsim meste bych nesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
16.3.20 11:08

Prochazky jsou povolene a deti musi chodit na vzduch, zvlast miminka. Nevim proc by te mel nekdo zabijet pohledem, narizeni neporusujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418

Mám tříměsíčního syna a odpoledne se projít půjdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615

Každý den ne..máme venku přírodu pár metrů za barákem ale vzhledem k teplému a pěknému počasí tuším že tam bude dost lidí. mimco teda už nemám..školkové dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koroptev12
16.3.20 11:17

Chodím ale jsme na vesnici, nikde ani noha. Ve městě bych nesla..

• Citovat
  • Upravit
19986
16.3.20 11:19

Půjdu, proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
16.3.20 11:25

Jsem ve městě a půjdu. Mám trasu, kde potkám minimum lidí a když si budeme držet odstup, tak by to neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
16.3.20 11:38

My též půjdeme. Máme za plotem hned louku a pole. Prostoru dost a nemusím se bát, že někoho potkám. A kdyby jo pohodlně se vyhneme na 20m. Jinak zahrada to jistí a vůbec nezávidím těm, co tuto možnost nemají a žijí v bytech. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.3.20 11:40

Jsem z Prahy, do parku pujdeme. Jinde nez v kocare by mi neusnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
16.3.20 11:47

Budu. Není to úplna ale jen částečná karanténa a jelikož vím že 1 den doma stačí a malá je dost protivná uvztekana atd tak s ní půjdu ven sice nebudu chodit na 2 hodiny jako vždy ale vemu to jen na cca 30 minut… a domů. Nepůjdu tam kde je dost lidí ale na louku nebo do lesa není problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
16.3.20 11:54

Holky já teda úplně nechci strašit, ted jsem vzala holku do práce, ale já právě měla pocit, že teď tím posledním usnesením zakázali i procházky, že lidé fakt mohou jen do práce a na nákup a pak jen být doma…dítě se může dát k otevřenému oknu, jasně ideální zrovna v tomhle počasí to není, ale když je tento stav, lepší vydržet týden doma než pak třeba 3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí