Údržba respirátoru - vyhodit? vyčistit?

7257
16.3.20 07:57

Údrzba respiratoru

Kdo chodite treba na nakup s respiratorem, jak ho udrzujete? Necim ho po navratu postrikat? Nebo ho vyhazujete po jednom 15 min. nakupu? To bych nemela za par nakupu nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
16.3.20 07:59

Ja nemam doma respirator… kdybych mela, tak ho zanesu doktorum nebo prodavackam. Ty mas takovou zasobu na par nakupu? Myslím, ze pokud budou mit vsichni rousku, nejlip tu, ktera se da vyvarit, tak to nebude tak horke, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.3.20 08:03

Proc bych ho mela nekam nosit? Kazdy mel naprosto stejnou moznost si ho zakoupit!
A rousky jeste v patek byly v nekterych lekarnach..
Ptala jsem se tech, kdo respirator pouzivaji, jak ho desinfikovat a cim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
16.3.20 08:04

@jannina1 nijak. Je na jedno použití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.3.20 08:08
@lachtanice86 píše:
@jannina1 nijak. Je na jedno použití

Prave, ze bylo u nej napsano na vice pouziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koroptev12
16.3.20 08:09

@jannina1 respirator vydrží 8 hodin. Pak vyhodit

• Citovat
  • Upravit
35533
16.3.20 08:14
@jannina1 píše:
Proc bych ho mela nekam nosit? Kazdy mel naprosto stejnou moznost si ho zakoupit!
A rousky jeste v patek byly v nekterych lekarnach..
Ptala jsem se tech, kdo respirator pouzivaji, jak ho desinfikovat a cim.

Mas pravdu. Kdyz mi ho neprideli v praci, odmitnu pracovat. A pacientum pak neyzbyva nez doufat, ze je ten respirator ochrani i pred zlomenim nohy nebo zlucnikovym zachvatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
16.3.20 08:15

@jannina1 ty máš ten s výměnnými filtry? Na těch co ma chlap je uvedeno jedno použití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
16.3.20 08:18

Mluvíš o respirátoru, nebo o roušce? některé respirátory mají výměnný filtr, některé jsou jednorázové, stejně jako některé roušky jsou jedorázové, některé se dají vyprat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295

Vyhodit neni na vic pouziti. Jenom pro představu respiratory ani rousky uz u nas nemaj ani nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@mroe píše:
Mas pravdu. Kdyz mi ho neprideli v praci, odmitnu pracovat. A pacientum pak neyzbyva nez doufat, ze je ten respirator ochrani i pred zlomenim nohy nebo zlucnikovym zachvatem.

A proc jsi si ho jako lekarka nezakoupila? Jeste pred casem jich byly plny e-shopy.
Me ho doporucil zakoupit imunolog, tak se tim ridim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23206
16.3.20 08:20

Jsou na jedno použití.
A mít ho, tak ho daruji třeba nemocnému dítěti, nebo spousta mích kamarádek je prodavaček v Lidlu, Bille a upřímně, je mi jich líto, denně nonstop fronty, lidi se nechrání a roznáší dál, prskají na ně a mají doma děti.
Na nákup si ušij roušku, sice neochrání, ale nebudeš roznášet případně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.3.20 08:20
@lachtanice86 píše:
@jannina1 ty máš ten s výměnnými filtry? Na těch co ma chlap je uvedeno jedno použití

S ventilkem. A bylo u nej napsano na vice pouziti, tak prave nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.3.20 08:25
@lucynka25 píše:
Jsou na jedno použití.
A mít ho, tak ho daruji třeba nemocnému dítěti, nebo spousta mích kamarádek je prodavaček v Lidlu, Bille a upřímně, je mi jich líto, denně nonstop fronty, lidi se nechrání a roznáší dál, prskají na ně a mají doma děti.
Na nákup si ušij roušku, sice neochrání, ale nebudeš roznášet případně dál.

Dik za prinosnou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
16.3.20 08:39

Pane boze, tady jsou zas vsichni chytri :roll: proc by jako mela respirator nekomu darovat? vsichni meli moznosti stejne, ja je koupila cele rodine na zacatku unora a co jako? Mohl si je koupit kazdy, takze opravdu odmitam, ze me bude nekdo moralizovat za to, ze jsem si ten respirator za sve penize koupila. To je zas postavene na hlavu, jeste me budou sikanovat lidi co maji “jen” rousky, protoze si respiratory nekoupili vcas. zvracena doba tohle, at si kazdy hledi sveho. @jannina1 bud vymeny filtru nebo fakt jen na jedno pouziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí