Údržba respirátoru - vyhodit? vyčistit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
21.3.20 11:01

@KahlanAmnel Za prvé diskutuji slušně, na rozdíl od tebe… A za druhé nejde oddělit cestu na nákup a do práce- princip je stejný prostě kdo musí ven častěji/denně, tak by jednorázových respirátorů potřeboval desítky.
Už nebudu odpovídat, bavím se jen se slušnými diskutujícími. :kytka: (klíčenky došly)

Btw- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
21.3.20 11:05

PŘES RESPIRÁTORY DAVEJTE ROUŠKY!!!

Omlouvam se za formu, ale mnoho lidi toto neví a je to důležité- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
21.3.20 13:10
@Hazentla píše:
@KahlanAmnel Za prvé diskutuji slušně, na rozdíl od tebe… A za druhé nejde oddělit cestu na nákup a do práce- princip je stejný prostě kdo musí ven častěji/denně, tak by jednorázových respirátorů potřeboval desítky.
Už nebudu odpovídat, bavím se jen se slušnými diskutujícími. :kytka: (klíčenky došly)Btw- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem)

Tak co na mě reaguješ když nejsem slušná a dle tvých představ :mrgreen:
Si odporuješ svým zásadám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11391
21.3.20 19:22
@Hazentla píše:
Omlouvam se za formu, ale mnoho lidi toto neví a je to důležité- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem.

A nebyla by to i cesta jak pouzit respirator vickrat? Po pouziti sundat rousku a respirator je vlastne ok, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
21.3.20 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
21.3.20 20:49

@jita22 Asi to zvyšuje dobu použitelnosti, ale ne do nekonečna, ona rouška něco pouští. Nejsem odborník, jen mi něco říkal kamarád-medik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.20 20:34

karel kl

Nic si z těch příspěvků co chtějí dát respirátor lékařům nedělejte. Já jsem onkologický pacient a taky ho mám. Mnoho lidí zapomíná na rizikové skupiny lidí. a k té údržbě. záleží co máte za typ Mělo by tam být uvedeno VALVE Tady je odkaz na ten co mám já
 https://www.honeywellsafety.com/…e/30957.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí