Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@KahlanAmnel Za prvé diskutuji slušně, na rozdíl od tebe… A za druhé nejde oddělit cestu na nákup a do práce- princip je stejný prostě kdo musí ven častěji/denně, tak by jednorázových respirátorů potřeboval desítky.
Už nebudu odpovídat, bavím se jen se slušnými diskutujícími.
(klíčenky došly)
Btw- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem)
Omlouvam se za formu, ale mnoho lidi toto neví a je to důležité- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem.
@Hazentla píše:
@KahlanAmnel Za prvé diskutuji slušně, na rozdíl od tebe… A za druhé nejde oddělit cestu na nákup a do práce- princip je stejný prostě kdo musí ven častěji/denně, tak by jednorázových respirátorů potřeboval desítky.
Už nebudu odpovídat, bavím se jen se slušnými diskutujícími.(klíčenky došly)Btw- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem)
Tak co na mě reaguješ když nejsem slušná a dle tvých představ ![]()
Si odporuješ svým zásadám ![]()
@Hazentla píše:
Omlouvam se za formu, ale mnoho lidi toto neví a je to důležité- kdo máte respirátory, dávejte si přes ně roušky. Jinak sice chráníme sebe, ale do okolí vesele prskáme (při obvyklém typu s ventilem.
A nebyla by to i cesta jak pouzit respirator vickrat? Po pouziti sundat rousku a respirator je vlastne ok, ne?
@jita22 Asi to zvyšuje dobu použitelnosti, ale ne do nekonečna, ona rouška něco pouští. Nejsem odborník, jen mi něco říkal kamarád-medik.
Nic si z těch příspěvků co chtějí dát respirátor lékařům nedělejte. Já jsem onkologický pacient a taky ho mám. Mnoho lidí zapomíná na rizikové skupiny lidí. a k té údržbě. záleží co máte za typ Mělo by tam být uvedeno VALVE Tady je odkaz na ten co mám já
https://www.honeywellsafety.com/…e/30957.aspx?…