Může aktivní chodítko škodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
8.3.11 23:08

momi přesně olikovy je 13 měs.v prostoru stojí on by chtěl i chodit za ruce no opčas sním chodime :nevim: .pomohlo to malému se dřív pustit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
8.3.11 23:10

jo ale tak tyden už se snaží chodit sámKdyž bobek pobere odvahu.Ale něak ho nelákam at si sám do toho dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.3.11 23:16
muta píše:
aklamo to taky není špatný.Ale není to vratké,když to bude před sebou talčit?

Malá jej zpočátku testovala všemožně - převracela(když seděla na zemi a je lehoučké), bouchala víčkem, zkoumala kolečka, volant. Pak přišla na to, že když jej bude mít na kolečkách a opře se, tak ejlhle bude pohyb. Je pravda, že chvíli se učila samostatnému pohybu (cca týden), ale pak objevila kouzlo a už se z nich stali nerozluční přátelé. Převrácení omylem jsem nikdy nezažila, vratké mi nepřišlo.

Viděla jsem je prodávat v kamenných obchodech (snad Tesco???), tak můžeš vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.3.11 23:19
muta píše:
momi přesně olikovy je 13 měs.v prostoru stojí on by chtěl i chodit za ruce no opčas sním chodime :nevim: .pomohlo to malému se dřív pustit?

Tak on se u něj postavil,a jezdil,po nějakém čase se pustil opory,udělal pár kroků a šel.Určitě poznal,že nemusí jen kolem nábytku.jinak jsem ho za ruce nevodila.Tak cca od 14,5m chodí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.3.11 23:21

Teď už si ho normálně vyparkuje,už umí i zatáčet,vyhne se zdi.Dřív jsme ho k němu postavili,manžel za ním chodil,otáčel mu to.A pak si sedne,točí si s tou koulí-chrastí,a překlápí si ty plíšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
8.3.11 23:28

holky diky.obednam od toho fischeru.moc dík za rady.ahojte a zas nekdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
9.3.11 10:25

Ahojky jak už psaly holky to aktivní klidně kup :palec: to ničemu nevadí.
My máme to od Chicca a malá se s tím vyřádila,když se učila chodit (už v 10 měsících).Teď už zatím tak často nechodí,protože chodí sama,ale hodně jí baví tam strkat ty kuličky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.3.13 12:04

Ahojky,

chci se zeptat dcera se mi stavi u všeho, začina obchazet nabytek, dneska se postavila u židle a jelikož mam plovoučku tak ji trošku ujela.. a se přidržovala a popšla kousek..

tak jsem ji tu židli odlačovala a ona po krůčcích šla za židli..
můžu to takhle dělat? že ji budu tu židli posouvat a ona zani krůčkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.3.13 12:06

@veruka85 proč ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.3.13 13:24

@veruka85 : Jasne, ale lepsi je, kdyz si tu rychlost reguluje sama, aby se naucila koordinaci tlacim-tapam… Na to je choditko dobre, ale nasemu prckovi vydrzelo aktivne jen par tydnu, pak uz chtel za ruku a nakonec se pustil…Takze doporucuju spis pujcit choditko, nez kupovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.3.13 15:24
@Irisa píše:
@veruka85 : Jasne, ale lepsi je, kdyz si tu rychlost reguluje sama, aby se naucila koordinaci tlacim-tapam… Na to je choditko dobre, ale nasemu prckovi vydrzelo aktivne jen par tydnu, pak uz chtel za ruku a nakonec se pustil…Takze doporucuju spis pujcit choditko, nez kupovat :mavam:

děkuji moc za radu.. zkusím se poohlednout po tom choditku.. protože ta židle je přece jen dost těžka a sama ji odtlačí jenom někdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí