Cholestáza / těhotenství

Gabrielka1993
8.9.26 14:15

Cholestáza / těhotenství

Zdravím těhulky /maminky. Jsem v 29 týdnu těhotenství s dvojčátky. Před týdnem jsem šla se svěděním na pohotovost, žluč. kyseliny v pořádku, jaterní vysoké, nasadili mi ursosan/Essential/dithiaden + dieta. Na dalším odběru mi vyletěla i žluč (nechápu jak je to možné, když do sebe člověk cpe tolikrat denně tolik léků a má dietu) :,( Mám ještě přísnější dietu, za pár dní jdu zase na testy, doktorka mi řekla, že si mám pro případ vzít malý batůžek s věcmi do nemocnice. O to jde, nechci zůstat už v nemocnici, máte s tím některá zkušenost? Nebo jak to funguje, neřeknu, kdyby byla mimi ohrožena a něco s nimi špatně, ale vše je v pořádku. (Sono miminek a jejich vývoj je zcela v pořádku, hodnoty krásné, dokonce mi říkali, že po dlouhé době dvojčata bez potíží). Děkuju za rady, nebo za zkušenosti, hrozně se bojím, nemocnice nezvládám :( (od: termín mám plánovaný cisar 25.11. kvůli nádorů na čípku, 4 dny po císaři mi ho budou vyřezávat)

Příspěvek upraven 08.09.26 v 14:49

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37128
8.9.26 14:42

Tak můžeš podepsat samozřejmě revers. Ale být tebou tak to neodmitam. Oni si tě tam nenechavaji jen tak pro srandu že potřebuji zaplnit místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
8.9.26 17:24

To neodmítej, mě hospitalizovali v 35 týdnu s cholestázou, cpali do mě všechno možné, žlučové kyseliny klesly po 10 dnech a pak teda v 37 týdnu na vyvolání. Po třech dnech vyvolávání, zavedených tabletách a 3 vykapaných bandaskách oxytocinu přímo do žíly ani jedna kontrakce. Takže na sál a řežem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabrielka1993
8.9.26 18:01
@FraDeu píše: Více

Já si jen nedokážu představit, že bych ležela nějaký měsíc, nebo dva v nemocnici :( jinak děkuji za zkušenost :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2334
9.9.26 19:28
@Gabrielka1993 píše: Více

Já byla 10 dní, než spadly výsledky do nějaké normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.9.26 20:25

Ja mela cholestazu taky. Ohrožuhe to srdce plodu a asi to může byt rychlý.. A jestě k tomu dvojcata. Vůbec neblbni a dělej co ti říkají. Zaplat si nadstandard, anebo trp. A le revers nepodepisuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí