Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak můžeš podepsat samozřejmě revers. Ale být tebou tak to neodmitam. Oni si tě tam nenechavaji jen tak pro srandu že potřebuji zaplnit místo.
To neodmítej, mě hospitalizovali v 35 týdnu s cholestázou, cpali do mě všechno možné, žlučové kyseliny klesly po 10 dnech a pak teda v 37 týdnu na vyvolání. Po třech dnech vyvolávání, zavedených tabletách a 3 vykapaných bandaskách oxytocinu přímo do žíly ani jedna kontrakce. Takže na sál a řežem.
@FraDeu píše: Více
Já si jen nedokážu představit, že bych ležela nějaký měsíc, nebo dva v nemocnici
jinak děkuji za zkušenost ![]()
@Gabrielka1993 píše: Více
Já byla 10 dní, než spadly výsledky do nějaké normy.
Ja mela cholestazu taky. Ohrožuhe to srdce plodu a asi to může byt rychlý.. A jestě k tomu dvojcata. Vůbec neblbni a dělej co ti říkají. Zaplat si nadstandard, anebo trp. A le revers nepodepisuj.
Zdravím těhulky /maminky. Jsem v 29 týdnu těhotenství s dvojčátky. Před týdnem jsem šla se svěděním na pohotovost, žluč. kyseliny v pořádku, jaterní vysoké, nasadili mi ursosan/Essential/dithiaden + dieta. Na dalším odběru mi vyletěla i žluč (nechápu jak je to možné, když do sebe člověk cpe tolikrat denně tolik léků a má dietu)
Mám ještě přísnější dietu, za pár dní jdu zase na testy, doktorka mi řekla, že si mám pro případ vzít malý batůžek s věcmi do nemocnice. O to jde, nechci zůstat už v nemocnici, máte s tím některá zkušenost? Nebo jak to funguje, neřeknu, kdyby byla mimi ohrožena a něco s nimi špatně, ale vše je v pořádku. (Sono miminek a jejich vývoj je zcela v pořádku, hodnoty krásné, dokonce mi říkali, že po dlouhé době dvojčata bez potíží). Děkuju za rady, nebo za zkušenosti, hrozně se bojím, nemocnice nezvládám
(od: termín mám plánovaný cisar 25.11. kvůli nádorů na čípku, 4 dny po císaři mi ho budou vyřezávat)
Příspěvek upraven 08.09.26 v 14:49